Temperatura bazala - 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

majaginn, TB se ia dimineata, fara sa te dai jos din pat. De obicei la aceeasi ora. Ai 3 variante: Rectal, vaginal, oral. O alegi pe cea mai convenabila pentru tine, dar sa nu uiti ca de fiecare data sa alegi aceeasi varianta. TB e influentata de nesomn, de alcool, deci atentie. Cand te apuci sa o masori trebuie sa tii cont de acesti factori.
Incearca sa folosesti si tu monitorizarea cu www.fertilityfriend.com, e un site care dupa ce introduci datele iti va detecta singur ziua ovulatiei. Si iti va interpreteta si datele, eventual iti semnaleaza lipsa de corelatie dintre datele introduse (de ex. cand temperatura semnaleaza ceva si testele iti indica altceva).
Bafta multa!

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

multumesc andreea!

da, o sa incep cu fertilityfriend, asta daca imi vine ciclul astazi sau maine sa speram ca nu vine si ca sunt, ca r fii cazul! Incercam si noi de un an, si parca parca luna asta ...simt ceva!

tineti-mi pumnii!!!!

muah!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

majaginn, tin pumnii stransi.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

neata, fetele mele optimiste!

eu am vesti ciudate: desi ii asteptam pe rusi ieri, temperatura mea a continuat sa creasca (sambata si duminica 36,9 si azi 36,8) in conditiile in care scazuse acum cateva zile la 36,5 timp de 2 zile.
Nu stiu ce sa zic, mi-e teama sa sper.... Sunt in Z27 si fertility friend estimase ca rusii trebuie sa vina in Z26.
Semne prevestitoare de rusi am, adica cosuri , sani sensibili si un PMS de-mi vine sa musc din toata lumea. Dureri de burta insa ioc.

Sa aveti o zi minunata si plina de speranta!

va pup de nu va vedeti

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

creatza, n-am zis nimic ieri ca as fi putut sa te incurajez dar stiu ce inseamna si dezamagirea... Spune-mi cum esti astazi? Ma supara temperatura aia care n-a stat la 36.9 si a coborat 0.1...

Andreea

Mergi la inceput

salut, andreea. uite cum mai stau lucrurile: ieri nu am mai rezistat si am facut un test de sarcina, care a iesit din pacate negativ.Insa azi-dimineata temperatura a fost din nou 36,9. Si rusii nu au venit....

pup, creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Buna ziua.
Am si eu o intrebare ptr voi.Cu masuratul temperaturii bazale am stat mai prost in ultima per dar lucrurile stau cam asa:
UM 13 mai, ovulatia 21 mai cu TB 36,9. Eh, vreo 4 zile de atunci nu am mai masurat-o insa de atunci zilnic, TB este 37.Azi dim la fel TB 37 gr. Test facut aseara-negativ. SI totusi...TB 37 la 10 zile de la ovulatie are vreo semnificatie?

Va multumesc din suflet ptr rasp.
Va doresc ca toate sa ramaneti insarcinate anul acesta.

Mergi la inceput

mileam, e de bine
daca esti insarcinata, TB trebuie sa se mentina ridicata, asa ca tine-o tot asa!

eu iti tin pumnii si iti fac galerie

Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

creatza merci ptr raspuns ...sincera, nici nu stiu cum voi suporta daca e bb. cred ca imi va crapa inima de bucurie. Maiales ca luna viitoare fac un an de cand incerc. Multumesc inca odata si va doresc numai si numai bine. va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu v-am uitat, sa stiti, dar nu mai am chef sa vorbesc despre mine..voua va tin pumnii din umbra..si uite si ceva informatii pe care le-am gasit recent, poate mai aflati ceva nou ( si/sau interesant desi mi se pare ca sunteti foarte serios documentate deja)..imi cer mii de scuze ca nu am timp sa traduc...

http://www.webmd.com/hw/infertility_reproduction/hw214032.asp

Basal body temperature (BBT) method
Take your temperature every morning for several months just after waking up (before eating, drinking, or any other activity). Use a special ovulation thermometer that has markings in tenths (0.1) of a degree or a digital thermometer that displays the temperature in tenths (0.1) of a degree. Your temperature may be taken orally or rectally, but be sure to use the same location and the same thermometer each time. Leave the thermometer in place for a full 5 minutes. Shake down the thermometer immediately after you record the temperature; do not wait until the next morning because even the activity of shaking down the thermometer can affect your basal temperature. Record the temperature measurements over time on a chart or graph. Ovulation usually causes your BBT to increase by 0.4°F (0.2°C) and to remain high for over a week.

If you want to become pregnant, you should have sexual intercourse every day or every other day from the 9th day after the start of your menstrual period until 3 days after your BBT evaluation rises

Basal body temperature (BBT) method. Illness (especially with fever), some medications (aspirin, birth control pills), sleeplessness, emotional upset, and travel can interfere with a BBT pattern. Using a different thermometer, taking your temperature in the armpit (axilla) or ear, taking your temperature at a different time of the day, faulty placement of the thermometer, and removing the thermometer before the required time can interfere with the accuracy of your results.

Waiting for the sun...

Mergi la inceput