Temperatura bazala - 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Salutare tuturor. Sper ca nu m-ati uitat fetelor, dar iata ca dupa o lunga absenta apar si eu cu vesti...Am fost plecata in concediu, si binenteles asa cum banuiam, nu am avut nici timp nici chef, ca sa nu mai spun de programul totatl dereglat, si binenteles nu mi-am masurat TB. Mai am o scuza, ca sunt si rushii veniti la mine in vizita...dar spre final vizita, asa ca de maine ma reapuc de studiat TB.
Va pup si va tin la curent.
PS: ieri mi-am masurat TB seara, din curiozitate, si am avut un soc: 35.6. Azi dimieata am masurat-o iar, si era 35.8. Voua nu vi se pare ca e foarte mica??? Am inteles ca noi cu hypotiroidism avem temperatura corpului mai scazuta, dar chiar asa?? Aveti idee ce mi se intampla??

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

creatza, la tine e mai mult decat de bine. E super... Uite, iti propun ceva. Fa un test de sarcina pe 1 iunie. Daca nu vin rushii pana atunci, trebuie sa iasa 2 liniutze.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

buna dimineata! azi dimineata: temperatura 36,9 si nici un semn de rusi. Am facut 2 teste de sarcina: la dr Sigur a doua liniuta este abia vizibila, la Clear Blue se vede un pic mai bine.
Am fost de dimineata la Medicover sa fac test de sange, dar se pare ca ei nu mai fac acest test. Pe 1 iunie am programare la ginecolog.
Pana atunci nu am ce sa fac decat sa astept...

creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

creatzo: iti tin pumnii sa fie bine! Ma bucur enorm pt. tine, mai ales ca si pe mine ma asteapta aceeasi procedura (adica vineri - test)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

creatza se pare ca e cu ochisori la tine.
Si la mine tb creste. azi 37.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

creatza, sigur e . Hai, da-ne vestea oficiala.
Tabitha tin pumnii stransi pentru vineri, sa fie de bine.
mileam, tu ce zi esti de creste TB?

-ici

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

dragele mele optimiste, tocmai m-am intors de la medsana, unde am facut testul de sange. Diseara, la 19:30 aflam rezultatul

Nu stiu cum o sa rezist pana diseara....

Tabitha, iti tin pumnii stransi, stransi si sper din toata inima sa fie pozitiv rezultatul!

Va pup pe toate si va multumesc mult pt incurajari! Nici nu stiti ce mult conteaza pt mine.

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Creatzo, sigur e cu ochisori. Vreau si euuu!!!
Din pacate eu o sa intru abia dimineata sa vad rezultatul tau, da oricum, stiu sigur ca e pozitiv.

Mergi la inceput

nucutza, rezultatul il voi posta maine dimineata, de acasa nu am cum. asa ca nu pierzi nimic pana atunci

Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna seara, mamici si viitoare mamici, eu sunt o mamica aspiranta pt a 2a oara ( Beatrice 7 anisori), am tot citi pe forumul asta despre temperatura bazala si am hotarat sa monitorizez si eu , am facut stimulare luna asta cu clostilbegyt si duphaston , acum sunt in z 30 desi Cm e de 28 , rushii n-au venit si ce n-as da sa fie cu noroc , mi-am luat temperatura azi si 37.8 , de obiecei era intre 36.4-36.6
ce parere aveti?
cu drag,

Mergi la inceput