Tratament pentru par
Raspunsuri - Pagina 3
happy33 spune:
Fetelor, mie mi a cazut ffff mult parul,
partea frontala rarita, partea dreapta aproape goala. Mi a cazut din cauza dereglarii hormonale. Stiti ceva care sa ajute in cazul acesta pentru stimularea si regenerarea parului? Frunzele de nuc sunt bune? daca da cum se folosesc. Va rog din suflet sa ma ajutati.
leeloo5979 spune:
Buna dragelor! Am si eu probleme cu parul, in sensul ca s-a rarit considerabil pe partea stanga langa carare...si sunt de-a dreptul disperata, pentru ca intotdeauna am avut un par superb si chiar tin f mult la aspectul lui. Si la fiecare uitat in oglinda ma infior la gandul ca am sa ajung ca atatea alte femei pe care le-am vazut pe strada apropiindu=se vertiginos de notiunea de chelie (partea frontala, cred ca ati vazut si voi)si sper din tot sufletul sa fie temporar (am inteles ca problema s-ar datora unor dereglari hormonale si a surplusului de testosteron). Ma gandeam sa ma tund fff scurt...dar e posibil sa nu ajute la nimic. Asa ca va implor, pe cele care ati trecut prin asa ceva sa povestiti aici cum sti rezolvat problema, ce tratamente ati folosit. Mii de multumiri!
happy33 spune:
Draga Violetik, ti am lasat mesaj privat dar n am primit nici un raspuns din pacate. Daca mai intri pe acest forum spune mi si mie te rog ce fel de mustar ai folosit in reteta??? Inca mai astept![]()
dana d spune:
quote:
Originally posted by leeloo5979
Buna dragelor! Am si eu probleme cu parul, in sensul ca s-a rarit considerabil pe partea stanga langa carare...si sunt de-a dreptul disperata, pentru ca intotdeauna am avut un par superb si chiar tin f mult la aspectul lui. Si la fiecare uitat in oglinda ma infior la gandul ca am sa ajung ca atatea alte femei pe care le-am vazut pe strada apropiindu=se vertiginos de notiunea de chelie (partea frontala, cred ca ati vazut si voi)si sper din tot sufletul sa fie temporar (am inteles ca problema s-ar datora unor dereglari hormonale si a surplusului de testosteron). Ma gandeam sa ma tund fff scurt...dar e posibil sa nu ajute la nimic. Asa ca va implor, pe cele care ati trecut prin asa ceva sa povestiti aici cum sti rezolvat problema, ce tratamente ati folosit. Mii de multumiri!
Mie mi-au spus mai multe coafeze: cararea se schimba periodic, nu trebuie sa stai veshnic cu cararea pe aceeasi parte.
Si mie imi care parul si s-a rarit mult deasupra fruntii. Pentru ca nu am reusit sa-mi schimb cararea ca nu sta de nici o culoare pieptanat invers, acum il port in coada dat peste cap.
Ma tenteaza si pe mine tinctura de ardei iute din farmacii ca sunt foarte comoda si destul de ocupata ca sa ma ocup de preparate din astea, si nici macar sa ma ocup de parul meu nu prea am timp si chef... dar daca spuneti ca merita..
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
roxi2004 spune:
Fetelor - cum se procedeaza cu tinctura de ardei iute? Am inteles ca se frectioneaza capul timp de 10 min si apoi il spal imediat sau mai tarziu sau cand??? Sau raman asa pana la urmatoarea spalare??
Multumesc,
A mai incercat-o cineva? a mers?