mamici de mai-iunie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

JulyP, ma bucur ca ti-a placut bancul...A, si incantata de cunostinta (ti-am vazut pozele ).

Roxana, ca sa nu zici ca nu-ti raspuns ...eu nu am inca dilatatie ci doar colul deschis, si din ce am inteles eu, este ceva diferit si ca nu tot timpul este o bucurie...adica nu inseamna neaparat si o dilatatie rapida . Eu vad ca sunt cam ca in povestea cu lupul la stana: stai ca nasc stai ca nasc si parca vad ca daca ar fi dupa bebe el ar veni la 42 saptamani. Numai cau eu nasc oricum luni .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

STELUTA mie sa imi spui de unde iau paranteza aia patrata de pe tastatura....ca eu zau daca o vad!

Raalucutza, pe tastatura mea, [ si ] le am imediat in partea dreapta a tastei cu litera p. Ar trebui sa fie pe aceleasi taste cu { si }.

Succes,
Steluta 33s+.

Mergi la inceput

Ioana, multumesc pentru raspunsuri, doar ca eu sunt to nelamurita ...stiu ca seman cu cineva acum dar nu am ce face . Imi este clar ca biberoanele sa le sterilizez dupa fiecare masa. Insa ce nu stiu este altceva.
Deci:
1. termina de papat cupilul, eu spal sticla si tetina, dupa care sterilizez sau astept pana cand urmeaza sa-l hranesc cu aceiasi sticla si de abia atunci o sterilizez?
2. Dupa sterilizare sticla si tetina raman ude cu aburi. Ce fac? Le las asa sa se usuce la aer, le sterg cu un servetel? Sau le pot umple cu lapte imediat?
3. Daca le-am sterilizat din timp, deci acum sunt uscate, curate si pregatite, pun laptele direct in sticla sau trebuie sa clatesc iar sticla cu apa?

Te-am ametit? Poate ca toate astea nici nu conteaza de fapt, dar cum eu nu stiu daca conteaza sau nu simt nevoia sa intreb. Fii te rog draguta si raspunde-mi, tu Ioana sau oricine stie cum se procedeaza.
Multumesc

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Amonar felicitari pt micul print care s-a cam lasat asteptat!Cred ca deja ai uitat de dureri!
Bine ai venit pe lume Kailan,sa cresti mare si sa le aduci multe bucurii parintilor!

Raluca[]sunt langa litera P in dreapta.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina - ma gandesc doar cat de rea trebuie sa fie starea asta de asteptare, pe deasupra si dureroasa...Bine ca luni se termina...
Eu am inceput sa am zilnic contractii dureroase, dar nu mai mult de 3/zi. Oricum aseara ne-am programat pentru inducere pentru data de 29 mai, posibil chiar pe 22 mai.

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Felicitari AMONAR

KAILAN

Sa fi cuminta , sanatos si papacios!!!!!!!!!!!!!

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

AMONAR SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!!!! SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!!

Virgi suntem bine, multumesc de intrebare. Pe acasa luni am spalat si calcat hainele la bebelusha, si in rest ne plimbam in fiecare zi prin jurul blocului, si asteptam sa vina fata. Am intrat in concediu de vineri si ieri am fost sa depun si actele de somaj. Abia astept sa-mi vad bebelusha, tot timpul incerc sa mi-o inchipui cum va arata dar nu reusesc. Pe 29 mai vine si mami...asa ca va fi bine. Tu cum esti???? Te simtzi bine? Ce face bebe?

Roxana am si eu o intrebare de ce mergi asa repede sa-ti induca nasterea???? Vrei tu? Sau e bebe prea mare????

Carmina astetam vestea cea mare dintr-o clipa in alta.......o sa vine bebe curand asa cred eu.

Gabi25 bine ai revenit. Eu ma gandisem ca deja ai nascut.

la toata lumea. Revin mai tarziu.

Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Carmina hai ca iti raspund eu:
1. sticla si tetina le poti spala imediat sau nu, in functie de cum ai chef. Daca mai alt bibe sterilizat il folosesti pe ala si dupa aia poti spala ambele bibe si le pui la sterilizat.
2. Le poti umple imediat cu lapte.
3.poti pune direct laptele.
Eu una nu am avut sterilizator pt. biberoane asa ca le fierbeam. Dupa ce le fierbeam le asamblam si le lasam pe masa si cand le foloseam le scurgeam de pic. de apa din ele si gata.
Sper ca te-am lamurit.

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana79 - merci frumos de observatie: vreau sa nsc intr-o garda a dr. Iar DPN la mine este pe 8 iunie. Asa ca o saptamana mai devreme nu e o probleme, mai ales ca acum s-a scurtat colul si dr considera ca totul este favorabil, altfel nu ar accepta.

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Julyp, acum chiar am inteles...sper sa si tin minte .

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput