mamici de mai-iunie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carminutzo ma bucur ca esti bine acum. Mai ai un pic si o sa-l tii pe bebe in brate ...

Noi am fost ieri la dr si se pare ca bebelina este ok, are 3 kg la 36 sapt si 4 zile. Cezariana se pare ca va fi pe 26 mai.
VoichiV poate nastem in aceeazi zi ca avem acelasi DPN.

io 36+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

FELICITARI AMONAR!!!SA FIE SANATOS SI PAPACIOS BB KAILAN!!!
ALDA LA MULTI ANI, SATI ADUCA NUMAI BUCURII FETITELE!!!

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Alda - La Multi Ani!!!..sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fetitele tale.

Irinel - multumesc frumos pentru raspuns. SE pare ca nu avem de unde sa obtinem acea barza pe aici, intrucat aici nu se stie de "povestea cu barza", ci ca " sunt gasiti sub pod".. Oare cum e sa-i spui unui copil ca a fost gasit sub pod????

De CamiM se mai stie ceva???? Are cineve telefonul ei?????

Diana79...tu ce mai faci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Shori, pe noi ne-a programat pe 27 mai, daca nu se intampla pana atunci desi dr. era de parere ca se poate sa ne faca o mica mare surpriza si sa apara ceva mai devremeca e mai mare cu 5 zile decat varsta sarcinii... asa ca ea a intrat deja in saptamana 38 si o astept cand doreste ea sa apara

VoichiV36+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

voichi MULTUMESC FRUMOS!

AMONAR-RAMONA FELICITARI!!!!!SA FII FRUMOASA SI FERICITA CU BEBELUSUL TAU IN BRATE!

RAALUCUTZA37+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

STELUTA mie sa imi spui de unde iau paranteza aia patrata de pe tastatura....ca eu zau daca o vad!

RAALUCUTZA37+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Iulypmultumesc pentru raspuns , m-am mai linistit. Am vazut documentarul In pantec si acolo ziceau ca trebuie sa reactioneze la zgomote. Multumesc inca o data .

Doroti multumesc mult pentru listuta

Shoricutza tu nasti pe 26 mai prin cezariana cu Tutunaru? Cum l-ai convins sa iti faca cezariana? Ai probleme?

LA MULTI ANI ALDA!

Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

IulyP - ai o printesa tare dulce...

Fetelor dar de Arleena mai stiti ceva??? A mai dat vreun semn de viata??? sau nu am vazut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Monnica n-am probleme ... sunt doar f micutza si se cam impune cezariana datorita bazinului ... Oricum T nu este adeptul cezarienelor decat daca se impune acest lucru ...

io 36+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Kailan bine ai venit pe lume! Amonar bine ca s-a terminat perioada de asteptare, acum trebuie sa fi foarte fericita cu micul cavaler in brate.

Si_bv si Virgi multumim pt. aprecieri.

Carmina mi-a placut bancul.

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput