Mamici aspirante, din nou - 16

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IRINEL multumesc pentru incurajari, iubita! Esti la fel, cum te stiu, mereu i-ti faci timp pentru noi, desi esti ocupata pina peste cap! Eu nu am copii, dar am avut frati mai mici pe care i-am crescut si stiu ca le punea mama niste supozitoare speciale, cu glicerina parca, atunci cand aveau probleme de genul asta. Ai incercat cu supozitoare? Multa bafta, sa-si revina repede Mariuca!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ioana saru-mana de raspuns! supozitoarele si termometrul cica pot da dependenta, de-aia mi-e teama sa abuzez de ele... si cica la bebeii alaptati la san nu exista constipatie, chiar daca dureaza si 7 zile fara sa faca caca... da mie imi pare tare mult sa astept atata...pupici.daca nu gasesc altaceva, termometrul si supozitorul le vio folosi cred, ca-mi pare rau de ea. Pupic.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IRINEL draga, daca nu exista constipatie la bebelusi, cred ca nu trebuie sa-ti faci mari probleme! I-mi pare sincer rau ca nu e asa cum ar trebui, dar poate dureaza putin mai mult si pentru ca are alt metabolism decat noi, pina se regleaza stomacelul lor micut. Stiu eu, nu stiu cu ce pot sa te ajut! Poate cu un

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

sim, am avut un AS prima data ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Noi azi stam acasa, suntem la prima repriza de muci urati si febra. Sper sa nu dureze foarte mult ca altfel o luam de la capat cu urlatul dimineata.
Ioana, ma bucur ca ti-ai revenit asa bine!
Mami Irinel, si eu m-am luptat cu Eduard cand era nou-nascut, ca nu facea caca. Si am apelat din cand in cand la termometru si supozitor ca nu suportam sa-l las sa se chinue. Doctorii aici zic ca daca face si o data la 3 zile nu este constipatie dar colicile sunt si mai rele daca nu se goleste burtica. La noi nu au dat dependenta. Apoi in timp si-a revenit tranzitul de la sine.
Va pup pe toate!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 29+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel, Ruxi cred ca e campioana bebeilor in materie de constipatie. Din pacate treaba asta s-a pastrat si in continuare (nici acum nu are scaun in fiecare zi). Ne-am luptat din greu si cu supozitoare, si cu termometru... Singura cale care a dat rezultate cat de cat (dat fiind faptul ca ea numai piept a papat, iar diversificarea am facut-o foaaarte greu) a fost corectarea alimentatiei mele. Insa si aici este greu de spus ce si cum, pentru ca pana nu scapa de colici nu prea ai cum sa mananci lucruri care sa o deranjeze si mai tare la burtica. Din ce am inteles de la pediatra noastra, termometrul da mai putina dependenta decat supozitoarele cu glicerina. Un pentru puiul mic.

Cornelia acum chiar bantuie o viroza urata. Eu am tinut copila acasa vo 2 saptamani cu inhalatii. Partea buna e ca am fentat antibioticul, desi a ajuns la bronsita asmatiforma. Uf! Acum am pus-o pe picioare si am trimis-o iar la "munca ei". Sper sa ii treaca repejor lui Edi, ca nu vrem sa-l stim bolnavior.

Ioana ma bucur ca ai revenit! Chiar cred ca ai luat o decizie buna: e mai bine sa ai inca o parere, iar de dr.T am auzit destule lucruri incurajatoare cat sa am incredere in ce spune. Eu n-am fost pe la el inca, dar sunt curioasa ce impresie o sa-ti faca tie. Cand ai programare?

Eu raportez cu mana la chipiu: ziua 23 CM, asa ca mai am de asteptat macar vo 4-5 zile pana sa pot trage sperante justificat. Pana atunci imi tot fac de lucru cu diverse ca sa mai uit de numaratori si alte senzatii care mai trec prin burtica din cand in cand (Mami Irinel gata, m-am lamurit in dureri de burtica nu mai cred, saru-mana mult de gand bun!). Eu asta am invatat de la voi: sper pana in ultima clipa, si de nu o fi sa fie, ne ridicam si o luam de la capat.

Va pup si va doresc un w/e ceva mai insorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel incearca Debridat(care e bun si pentru colici) si ceai de musetel.

Vai fetelor sunt atat de racita.Toata iarna nu am avut nimic si acum sunt cobza.Bine ca vine azi sotul acasa ca nu mai pot.

Am inceput sa il las pe Razvan fara scutec.Tare greu mai e.Incerc sa am rabdare si sa nu il mai terorizez cu intrebarea"faci pisu?".
Voi cum ati reusit sa scapati de scutec?Am nevoie de niste sfaturi.

Nu va pup sa nu va dau raceala.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Io-s chibitzica si trecui sa va salut!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi la noi a functionat modelul "gradi". M-am chinuit eu mai bine de juma' de an sa o conving, sa-i explic ce si cum e cu pampersul, insa dupa ce am dat-o la gradi (la 1 an si 10 luni) a vazut ca ceilalti copilasi nu au. Si uite asa intr-o zi mi-a cerut sa nu-i mai pun scutec pentru ca nici celelalte fetite nu au. Am crezut ca nu aud bine, dar puterea convingerii de sine a dat roade mai mult decat ma asteptam. Treaba asta s-a intamplat la 2 ani si 4 luni. Cred ca fiecare copilas are ritmul lui si este suficient sa il incurajezi si sa-i dai exemple, fara sa-l stresezi prea tare. Eventual poti "specula" lucrurile care stii ca ii plac sau pe care nu le-ar putea refuza si sa ii spui ca atunci cand va cere sa mearga la olita sau la toaleta va avea parte de ele, ca sa vada lucrul asta ca pe o realizare, ca pe o responsabilitate. Daca imi mai vin idei, mai spun. Shmekeria de baza este ca daca ei nu vor, noi putem sta si in cap ca tot nu fac ce le cerem. Asa ca tre' sa "luptam" cu armele lor. A mea nu suporta sa i se spuna ca e mica...eee uite ca sa fii mare inseamna si sa ceri la olita...si asa mai departe. Mult succes, dar inarmeaza-te cu multa rabdare.

Zozela de chibit te stiu , dar parca mai aveai tu ceva planuri... ia zi cum e cu analizele alea? Ti-au mai luat sange sau nu te mai primesc la spital dupa faza cu lesinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai planul--inca il avem...Dar nu vrea sa se arate nimik.....M-au primit si astia la analize
Am repetat prolactina si mi-a iesit perfect
Luna asta mi-a venit la 38 de zile...Ce sa mai zic..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput