Mamici aspirante, din nou - 16

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana esti binevenita la noi si chiar te rog sa scrii aici.

Stefania(mamaluidavid) felicitari pentru fetita.Vai ce repede trece timpul mai ai putin si vei naste.

Tia te primim si pe tine chibitz.Poate intre timp te razgandesti si vine si bebe2.

Va doresc o zi minunata!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti dragelor?
Eduard a inceput sa se obisnuiasca la cresa. Mai plange nitel dimineata dar nu mult si oricum dupa ce plec eu de acolo e foarte linistit. Mananca si doarme acolo. Il iau pe la 16.00 cand se scoala si apoi acasa e tare vesel. Avem aproape 2 saptamani de cresa.
Am fost si eu la control, bebe e bine, deja e cu capul in jos la 30 de saptamani. Eu insa sunt ca un balon, efectiv sunt ROTUNDA. Nici nu indraznesc sa va spun cate kg am , sa nu aveti un soc...
roandre, ce face fetita ta? Cum se mai simte?
asi, tocmai acum cand te-ai hotarat "sa nu mai faci nimic special" cred ca va veni si bebe. Am cateva exemple de genul asta in jurul meu.
sim, in ce zi esti? Am impesia ca Ruxi l-a cam uitat pe Eduard...
Va pup pe toate si va doresc si eu o zi cat mai buna in ciuda vremii de afara...

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 29+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cornelia nu cred eu ca se va intampla.Ma bucur ca Edi s-a obisnuit la gradi.

Sim mergem la Olimp la hotel Cocor la sfarsitul lui Iunie.Sper sa ii place sa Razvan.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Stefania ma bucur ca ai trecut pe la noi! Ia te uita: ii aduci surioara lui David! Sa fie sanatoasa si sa asetpte semnal de iesire de la nenea doctoru! Te asteptam sa intri pe la noi cand ai vreme.

Cornelia ce spui, mama draga?! Cum sa-l uite? Niiici vorba: Edi e prietenul nostru de suflet, la fel ca si mami a lui . Si, stii ceva, vine nu vine bebele meu 2, noi tot ar trebui sa iesim la o plimbarica prin parc. Cand ai vreme si chef, prin w/e, sa stii ca poti conta pe noi. Cu kilele nu-ti mai face ganduri, ca vor trece asa cum au venit: cand ai 2 copii dupa care tre sa fugi in permanenta nu vad eu sa reziste prea mult. Eu am dat jos 10 kile in primele 5 luni dupa ce am nascut Ruxandra si ajunsesem sa am mai putin decat atunci cand am ramas insarcinata.

Ioanaaa, unde eeesti? Hai, da-mi o veste buna pe ziua de azi si zi-mi ca nu mai esti suparici.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Fetelor am vazut la gravidute ca Mia va avea o fetita!

Felicitari Mia!

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

n-am avut nici o intentie in a starni atatea temeri, ci doar curiozitatea voastra
Ioana
sim
asi, ai prins ideea

pupici tuturor burticilor si succes aspirantelor

chibitz - sta pe langa jucatorii de carti fara sa participe direct

si inca ceva - tu, nu dvs, sunt inca tinerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Tia hai ca mi-ai placut! Stai sa-mi trag palaria mai pe ochi sa nu se vaza cand trisez...a, si please...nu zice nimic deocamdata despre ASul din maneca.

Mergi la inceput

Sim ,Tia

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICI, BURTICI SI ASPIRANTE !!!

Hai ca m-ati facut sa rad si nu am voie, pentru ca de-abia mi-am scos firele!! Fetelor eu m-am "nascut" aici, nu mai stiti? Primul meu mesaj l-am postat la voi si prima fata care mi-a raspuns a fost Sim, deci nu voi pleca asa de usor! Nu scapati voi de o tauroaica hotarata, poate dupa ce voi naste vreo 7 copii sa va parasesc, din lipsa de timp altfel cum as putea sa plec. Dar sa trecem la probleme mai serioase
SIM iubita, ce veste buna sa-ti dau pe ziua de azi! Eu am scapat de fire, m-a ciupit putin proasta aia de asistenta si mi-a curs putin sange dar buricul e bine, deja a facut coaja si ma gadila. In rest, sunt bine nu ma mai doare nimic si maine am programare la dr. Tutunaru, pentru ca vreau sa cer si o a doua parere medicala in legatura cu diagnosticul si tratamentul primit de la moisica. Tu ce mai faci? Cand ar trebui sa vina rushii? Sau nu mai vrei sa-i primesti in vizita? Tin pumnii sa nu vina !
CORNELIA_LAURA ma bucur ca s-a obisnuit Eduart la cresa si pun pariu ca esti o rotunjoara frumoasa! Nu trebuie sa-ti fie jena ca esti rotunda - e normal sa fii asa! Altele sunt grase si fara bebe in burtica, iar dupa ce se naste fetita, vei avea destul timp sa slabesti! Pupici pe burtica si o sarcina cat mai usoara i-ti doresc!
ASI esti o draguta, ca deobicei ! Merci!
Tia am prins chiar si eu ideea! Ti-am spus dvs. pentru ca nu te cunosc, fata de celelalte fete cu care ma tutuiesc! Acum ca mi-ai raspuns la mesaj, consider ca ne cunoastem un pic si pot sa-ti spun: tu!
IRINEL Ce mai face Maria?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

fetele va scriu asa cum pot, scuze de aspect...

Simo, Ioana saru-mana, Maria e bine doar ca are colici cred si ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca nu face caca. Inprimele zile, cred ca mai mult de o saptamana, a facut si de mai multe ori pe zi, acum nu face... prima data dupa 3 zile i-am dat putin ceai si a mers, apoi am continuat sa ii dau ceai chiar mai mult si n-a mai mers, i-am pus termometrul dupa 3 zile si a facut. acum iar sunt 3 zile si tot n-a facut si n-as vrea sa devina dependenta de termometru da mi-e asa mila cand o vad ca o doare burtica... voi stiti remedii, ati avut asa probleme?

cornelia kg-ele se duc cu 2 copii de alergat dupa ei. eu am pus 25 la danut si 19 acum da cu plecare 3-4 mai sus decat la danut... mai am 7 fata de plecarea a doua :=) stiu ca nu o sa fie usor cu astea ramase da acum ca alaptez n-am decat sa astept momentul marilor ambitii :-). ma bucur ca edi e bine la cresa.

simo durerile de burtica nu-s relevante iti spun din proprie experienta... Doamne-ajuta!

ioana refacere rapida si eu tot sper ca ne dai vesti bune curand...oricum e mai bine ca stii ca ai endometrioza, stii cu ce te lupti...

asi cum sa treci la oaspeti??? vrei bataita? :-) pupici hihihi parca vad ca tocmai acum ne spui ca a venit bebe in concediu si acum e in burtica...:-)

mamaluidavid multumesc de urari! felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si tu sa nasti usor!

tia, ia loc la masa, poftim... :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput