Mamici aspirante, din nou - 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Irinel..si io te urmaresc mama..de fapt va urmaresc pe toate sunt tot timpul dupa
colega si io..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Simona, iti multumesc pentru ca ai fost asa de rapida si m-ai trecut deja la "oaspeti".Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme si sa iti pastrezi atitudinea pozitiva pe tot parcursul ei.Vad ca se aduna din ce in ce mai multe coincidenta si asta imi confirma din nou credinta ca tie ti-au fost trimise cu scop precis.

Asi,cu intirziere iti urez "La Multi Ani" si tot ceea ce doriti sa se implineasca.

Ioana_tugs,eu as zice sa mai astepti nitzel ca sa vezi daca intr-adevar sunt "rusii" sau ...??

Dragi mamicute,"aspirante" si "oaspeti",chiar daca scriu ceva mai rar,asta nu inseamna ca nu va citesc constant si ca nu particip macar "din culise" la bucuriile si intristarile voastre...Cred ca nu sunt singura in aceasta situatie?

Va doresc tuturor numai bine

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Clau cu mare drag! Asa o bucurie nici nu se poate sa nu ramana semnalizata cum se cuvine: esti in lista oficiala de gravidute! Sa ne dea Domnul sarcina usoara si implinita cu puiuti sanatosi!

Liana multumesc frumos!

Ioana iubita ce semne pot fi asa de clare atat de devreme? Daca imi spui de dureri de burtica nici nu vreau sa aud, ca (asa cu zice Mami Irinel) si eu boceam de zor ca ma doare burtica si o fi si o imparti...si uite ca ma durea din cu totul alte motive. Asa ca dupa dureri de burtica te rog sa nu te iei, pentru ca in mai toate cazurile am auzit de asa ceva inainte de bebitz. Sa stii ca nu-ti dau drumul de mana nici daca ma rogi! Te tin de manuta pana ne spui ca esti . Si cum de pe listuta asta nu ma dau plecata cu nici un chip, de mine nu scapi!

Asi sa aveti concediu placut! Tin toti pumniceii din dotare sa vii cu vesti mari!

Mami Irinel pai daca Mariuca se face din ce in ce mai grea, este semn ca se face domnisoara mare! Stiu ca nu-ti vezi capul de cate ai de facut, dar daca o sa ai vreun moment de liniste, poate mai scapi niste poze de ale puiului. Danut a inceput sa se obisnuiasca cu ideea? Ruxandra mea incepe sa cam inteleaga ca faza asta cu bebe 2 nu-i chiar asa cum si-o imagina...ca e o fetita care trece in vizita pe la noi si apoi isi vede de ale ei. Vede ca se cam ingroasa gluma si grija noastra se cam imparte, asa ca muncesc asa cum ma pricep mai bine sa o fac sa inteleaga ca ea nu se va dezlipi de la sufletul meu daca mai apare un pui. Ieri a zis una tare de tot: "Stiti ce?, ne zice mie si lui tati, Eu o sa fiu prietena lui mami si bebe prietenul lui tati, ok?" Ei, asta da proba de gelozie. Crede ca o sa-i ia locul bebe in inima lui mami... Clar ca o sa avem de lucru...

Mariana eu abia astept ziua in care o sa ne anunti ca vrei in lista de Mamici din nou aspirante! Ma bucur cu adevarat cand vad ca mai sunt oameni care isi lasa deschis sufletul catre ceea ce nu putem atinge, si cu greu reusim si sa intelegem. Iti spun sincer ca tare ma bucur ca ai intrat pe lista noastra si ca ne-a fost dat sa ne intalnim!

Simona 4+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

SIM, IRINEL, MARIANA_1976, sunteti dragute rau si as vrea eu sa fie asa cum spuneti voi! Ieri mi-a curs putin si am crezut ca vin rushii, dar vad ca acum s-a oprit. Probabil asteapta sa vina ziua 28, ca acum sunt in ziua 25 si ar fi prea devreme, nu? Mai astept, ce sa fac, nu ma grabesc sa dau concluzii! Eu tot sper sa ma uite si pe mine pentru cateva luni bune!
LIANA30 colega!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ioana Doamne ajuta!!!

Simo incerc sa pun niste poze chiar acum daca ma lasa Maria...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut dragelor!

Cam multa liniste pe aici....imi place sa va citesc in pauza de la munca...dar azi ati cam tras chiulul.

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel ti-am vazut pozele si a crescut Mariuca.E o frumusete! si pentru prima luna din viata ei.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana sper sa ne dai o veste buna!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ioana tin pumniii!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput