Mamici aspirante, din nou - 16

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Asi, multi ani impreuna va doresc, fericire maxima si sa stii ca iti tin pumnii si ma gandesc la tine, ca la toate mamicutzele/nu care spera sa-si tina puii in brate....si din cand in cand iti recitesc povestea din revista pe care o pastrez acasa

Sim, eu am avut UM la mara in 18 aprilie...si am nascut-o in 24 ian...ceea ce iti doresc si tie....sa fii o mamica vesela, binedispusa, o gravidutza fara greturi (prea mari), cu o sarcina usoara si o nastere la fel

Eliza 27+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eliza iti multumesc mult de urari.M-ai emotionat cand ai zis ca imi citesti povestea.Eu de cate ori o recitesc imi aduc aminte ce fericire mare e sa ai un copil.

Sim esti mortala.Prea multe coincidente.Bine ca sunt placute.

Sorina ce ma bucur ca mai treci pe aici.Vezi ce de vesti bune sunt?Se pare ca vom avea lista de aspirante mai mica decat cea de gravidute

Cornelia nu va parasesc eu asa usor .

Ioana imi pare rau de pierderea ta.Bine ca le-ai dus alt pisic ca se mai alina tristetea.Sa stii ca si mie imi plac foarte tare pisicile.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Asi, chiar daca te-ai mutat pe lista de oaspeti, eu sunt sigura ca vei trai cat de curand bucuria de a fi . Multi ani impreuna in continuare alaturi de sotul tau!

Ioana, imi pare tare rau de pisicuta voastra. Am trecut si eu prin asa ceva (de doua ori, una dintre ele a murit de batranete, iar cealalta din cauza unei boli) si stiu ce inseamna. Este foarte greu sa te desparti de ei, mai ales ca devin membri de drept in familie, nu mai sunt doar animalute pentru noi.

Clau, si eu i-am spus lui Tommy de bebe, dar in mod sigur nu intelege despre ce este vorba. Daca il intrebi, iti spune ca bebe se afla la mami in burtica, dar in mod cert nu intelege implicatiile acestei realitati. Sper numai sa nu sufere, sa nu fie prea gelos.

Ruxandra, felicitari pentru sarcina si un bebe sanatos!

Sim, asa ai promis, ca te vei bucura de fiecare clipa, si iata ca te tii de cuvant. Sa nu-ti mai pierzi zambetul niciodata.

Eu ma pregatesc pentru un weekend lung... Maine mi-am propus sa-mi iau liber, deoarece avem treburi de rezolvat in legatura cu noua noastra casa (am achizitionat terenul de curand si vom intra in posesia casei in ianuarie 2007), iar luni este liber.

Va doresc deci, in avans, un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 14+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza chiar ma gandeam cum o sa petrec Sarbatorile de iarna in asteptarea puiului. Pe Ruxi am primit-o in apropierea Craciunului, asa ca de Sarbatori schimbam scutece si ne uitam la ea ca la o minune.

Mercedes la deschiderea capitolului eu am preluat lista facuta deja de Asi. M-am uitat un picut in urma si am vazut ca ai avut o postare in capitolul 1, iar cei doi copilasi erau evident nascuti. Asa ca si Bianca si Cristi fac parte cu cel mai mare drag din familia noastra, insa la "Puiuti nascuti in familia noastra" am inceput sa notam copialsii care s-au nascut dupa deschiderea subiectului "Mamici din nou aspirante". Daca nu esti mamica aspiranta si vrei sa faci parte din grupuletul nostru, pot sa te adaug in lista Oaspetilor.

Iulia promit sa ma bucur de fiecare clipa a minunii care imi este dat sa o traiesc. Spor la treburi in w/e-ul asta, dar ai grija sa nu exagerezi, ca te cearta bebe!

O seara placuta va doresc. Fug sa-mi iau copila de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sim felicitariiii!!!!
asi "La multi ani!!!"multi ani fericiti impreuna!!!sa ma ierti mama de data asta mi'a scapat..de fapt am lipsit si nu am avut cum sa'ti urez..dar nu scapi cat de curand..stie io ceva..te iubesc multttt...

va pupacesc pe toate!!!!..iar m'am bagat ca muscaaaa ba nu ca doar sunt "oaspete"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana iti multumesc mult pentru urari.Oricand sunt binevenite.

Azi am rezervat hotel pentru vacanta la mare.Am niste emotii.... cum va fi cu mancarea si dormitul pentru Razvan.

Va pup pe toate si va doresc un we placut.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

sim, mersi ca mi-ai schimbat pozitia in lista

Iulia, Sper din toata inima sa nu fie geloasa pe bebe , pentru ca va trebui sa o conving ca mami nu mai poate sa o ia in brate cand urca si coboara scarile. Chiar daca stie sa le urce prefera sa se lipeasca de mine si sa intinda mainile sa o iau in barte. pana acum am luat-o. De multe ori ma grabeam dimineata: la gradi apoi la servici.
Tommy mai vrea in brate? sau tu poti sa-l mai ridici?

Asi, iti doresc sa ai un concediu placut la mare.Poate vei fi cu bebe dupa aceasta vacanta

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Claudia sa-ti fie gura aurita!

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICI SI VIITOARE MAMICI!
BUNA SI TIE COLEGA DE OASPETI LIANA30!
Am fost ieri la Braila si s-a bucurat mami de pisoiasul pe care l-am numit Tom. E un nebunatic care a adus un pic de veselie dupa moartea pisicutei noastre.
Dupa o veste proasta, mai vine una, se pare ca vin rushii, am semne clare, desi sunt doar in z 24. Cred ca din cauza laparoscopiei vine mai devreme luna aceasta. Asta e, te-am scapat din manuta SIM, dar poate te prind luna viitoare.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

fete dragi va scriu pe scurt ca mariuca s-a ingreunat si ma doare mana :-)
doctorul nu ne-a lamurit, a zis ca asa-s bebeii, sa avem rabdare, a luat in greutate si e sanatoasa
ma cam asteptam, sincer
ieri i-am pus un supozitor, a facut caca si imediat a adormit dusa 2 ore jumate si chiar daca mai are episoade de plans, se calmeaza cu gripe water
daca o tinea tot asa, voiam sa ma duc la o clinica de pediatrie, doctorul nostru de familie e bun da cred ca e depasit la chestiunile de bebei, ca nu mi-a dat chiar nici o sugestie
asa ca Sim, ai avut dreptate, nu trebuia sa o las sa se chinuie si n-o s-o mai fac

sa stii sim ca si eu mai fac legaturi intre numere si chiar ma gandeam ca 20 - ul mariucii nu se leaga de nimic
danut e nascut pe 28, si tot pe 28 ne-am imprietenit eu si sotiorul, tot pe 28 am avut nunta,pe 28 ne-am mutat in casa noua, si daca nunta am ales-o, restul nu le puteam controla, si chiar si nunta putea fi in lata zi daca nu era liber restaurantul
acum vad de ce s-a nascut pe 20 si ma bucur, un pui se naste, altul vine...pupici dulci

Asi felicitari cu intarziere, da sincer, sa fiti fericiti impreuna toata viata! sa nu-ti faci griji, noi am fost la mare in februarie si tot asa ma temeam, dar danut a fost ca un iedut vesel, chiar nu ne asteptam, a simtit ca e vacanta si s-a bucurat de ea cu adevarat. si sa stii ca daca e dupa numere, si de tine sunt legata. ti-am spus ca baietelul tau e nascut exact in ziua cand am implinit eu 30 de ani si, e tot ziua cand s-a inaugurat o biserica romaneasca in Toronto, nu e prima, dar e prima cu arhitectura stil biserica romaneasca. bine, asta pentru tine e departe, am spus-o doar pentru ca a fost o zi speciala pentru mine si bineinteles, pentru tine. Asa ca eu zic ca trebuie sa vina bebe si la tine.

ioana, si simo zicea ca vin rusii si uite ca nu venira...

liana bun venit pe lista de oaspeti, cu toate ca nu am vorbit inca, am mai citit unele postari ale tale si mi-esti draga.

va pup, scuzati da nu scriu la toate acum, ca e greaaaaaa (a, la 4 sapt a facut 4,450 kg)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput