Mamici aspirante, din nou - 16

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICI SI VIITOARE MAMICI!Bun venit tuturor fetelor noi !
Ce mai faceti? Ma bucur ca "s-a marit familia noastra", cu fete noi si cu bebici mai multi!Astazi sunt putin cam trista pentru ca tocmai a murit pisica mea de la mama. Avea 14 ani si o chema Mona, a fost o pisicuta iubitoare si ma simt de parca a murit un prieten sau o sora! Mama m-a sunat si cand mi-a dat vestea am izbucnit in lacrimi! Cum se ataseaza omul de un animalut, o fiinta ! Dar nu am stat pe ganduri prea mult, am fost la un Pet-shop si am cumparat o alta pisicuta pe care am sa i-a duc cadou mamei maine la Braila. Stiu ca fara un sufletel in preajama mama si tata vor plange mult dupa Mona, asa macar se mai ia cu nebunatecul asta de motan, care are 2 luni si pe care-l tin in brate acum! Pina o sa-i aduc un nepotel mamei sper sa se multumeasca si cu un pisoias dragut! Scuze fetele daca vi se pare ca sunt prea melancolica azi, dar inca nu mi-am revenit nici eu pentru ca au fost totusi 14 ani petrecuti cu un sufletel in casa!
SIM ce face viitoarea mamica?
MARIANA1976 ma bucur ca ma urmaresti...esti o dulce!
P.S. Despre mine raportez : z22 si nimic inca! Mai sper!!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Simona, Am incercat sa vorbesc cu Alexandra dar nu cred ca intelege mare lucru. Poate cand o sa inceapa sa-mi creasca burta si va vedea o schimbare va fi ceva mai palpabil si pe intelesul ei. Astazi i-am spus ca o sa mai avem un bebe. Iar reactia ei a fost sa caute printre jucarii una care sa i-o dea la bebe ( o biluta cu bilute in interior care face galagie). Apoi i-am explicat ca nu chiar acum, mai tarziu vine bebe.

Irina , ai fost la doctor? CE face Maria? Sper sa nu fie ceva grav, doar niste colici mai rebele. Pupici

Ioana, ai facut bine ca le-ai luat alta pisica parintilor tai, chiar daca nu o va inlocui pe cea care tocmai a murit. Le va fi greu o perioada dar noul pisic le va ocupa gandurile si le va alina un pic durerea. Dar un pisic nu tine loc de un nepot, asa ca iti doresc sa devii cat mai curand mamica graviduta.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ruxandra_sb este graviduta!

Sim chiar ca ai un capitol cu multe grvidute noi

Mariana nu stiu ce sa zic de testele alea care au iesit +.Ceva nu e bine ori testele ori nu le-ai facut bine.

Azi implinesc 10 ani de cand mi-am cunoscut jumatatea si suntem impreuna.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

sim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

asi, va dorim din suflet sa aveti parte de o aniversare frumoasa alaturi de puiul vostru si sa dea Dumnezeu sa adunati cat mai multi ani de acum inainte.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 30+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mami sim, cum te simti?? Ai anuntat vestea cea buna in familie si la prieteni? Sau deocamdata pastrati fericirea doar pt voi?
Mami Irinel, ai fost cu Maria la doctor? Astept vesti bune.
Eduard azi a plans mai putin cand l-am lasat. Ieri a fost bine, a mancat si a dormit bine acolo. Insa nu scapam de tusea asta si din pacate nu vrea sa ia nici un sirop.
Eu azi am treaba multa la bucatarie, maine schimba Robert prefixul(30) si se serbeaza si acasa si la servici.
asi, noi iti respectam dorinta de a trece la "oaspeti" dar sub nici o forma sa nu te gandesti sa ne parasesti.
claudia, te felicit si eu cu intarziere, SA AI O SARCINA CAT MAI USOARA SI IN FINAL UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!! Cat o priveste pe fetita ta eu zic sa nu-ti faci griji. Cu putina rabdare din partea tuturor va accepta fara probleme venirea lui bebe. Eduard imi pupa burta in fiecare zi, imi pune cate un biscuit acolo "ca sa papae si bebi", etc. Dar mare lucru nu cred ca inteleg ei inca.
Va pup pe toate!!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 30+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Daca vreti ceva cu adevarat va servesc imediat...io aia blocata pe "legaturi" si tot felul de lucruri mai mult sau mai putin intamplatoare.

M-a apucat zelul sa fac schimbarile cerute la listuta de pe prima pagina si imi vine ideea sa pun si data de nastere langa numele Mariucai: 20 aprilie. Nimic ciudat, nu? Bun, dar daca va spun ca eu am UM tot pe 20 aprilie... O sa ziceti ...eiii, intamplare. Dar daca o sa va uitati in capitolul trecut, inainte sa nasca Mami Irinel chiar discutam despre asta: ce-ar fi sa preiau stafeta?! Ete ca se intampla si asta!

Denisa multumesc mult! Sa dea Domnul!

Mariana mutarea am facut-o, dar asteptam in continuare frumoasa veste. Si...ai mare dreptate: eu constat asta cu fiecare zi care trece. El este acolo, sus si stie toate cele care se intampla sau trebuie sa se intample. Depinde de noi daca vrem sau nu sa acceptam si sa intalegem acest lucru.

Ioana, grijulie cum te stiu... ieri am fost la dr. sa iau trimitere pentru analize, iar azi am executat recoltare. Se pare ca incep si un fel de greturi dimineatza, ca mi se cam strange stomacul, dar inca nu m-am hotarat daca sunt pe bune sau doar fitze de mami rasfatata. Imi pare rau pentru pierderea care te-a afectat atat de mult, dar aduna-ti fortele si mergi inainte ca ai lucruri mari de implinit luna asta. Eu te tin bine de manute, sa stii!

Claudia te-am trecut in lista mamicilor! Cat de scumpa este Alexandra! O sa fie o surioara minunata. Eu incerc treptat sa-i "imprietenesc" pe cei 2 copilasi: deja isi spun buna dimineatza si noapte buna...evident ca de auzit se aude doar Ruxi, dar e bine daca ea incepe sa nu se mai simta singura (din toate punctele de vedere). Tu cum te simti? Analize cand urmeaza sa faci?

Asi daca as sti ca aduc toate aspirantele la , as deschide capitole pana la pensie. Pe cuvant. Tare ma bucur ca s-a intamplat sa fie asa. Inca o data din partea mea numai bine sa aveti si sa va bucurati de o viata minunata impreuna! Multumesc de vestea despre Ruxandra sb!

Ruxandra sb felicitari , sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! Daca ai vreme mai treci pe la noi sa ne mai povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Multe multe felicitari pentru Sim !!! ma bucur mult pentru voi, sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi si fericiti !
Iar pentru mami Irinel, felicitari multe pentru al doilea bebic, numai bine, sanatate si fericire va doresc.
Asi, te pup !

bafta tuturor si numai bine...nu prea mai stiu lumea, nu mai intru, dar am observat recentele evenimente si nu m-am abtinut sa urez ce era de urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Cornelia iarta-ma, acum am vazut mesajul de la tine. Iti dai seama ca vestea a venit atat de neasteptat, incat am "explodat" amandoi de bucurie si am inceput sa ne anuntam familiile si prietenii care stiau cat de mult ne dorim si de cata vreme asteptam. A fost si este in continuare bucurie generala. Cei de la munca imi spun ca deja am inceput sa am fata de ...ce sa mai...am un zambet plantat pe fatza de nu ma mai vede omul altfel decat mustacind. Chiar ma bucur ca pot fi si altii fericiti de ceea ce ni se intampla. Deja am 2 prietene care au hotarat ca gata, le-a venit si lor vremea sa dea drumul la proiectul bebe1.
Cat despre tuse, noi n-am reusit cu nici un sirop, si Ruxi ia fara comentarii. Rezultate a dat doar tratamentul cu aerosoli, vreme de 2 saptamani. Dar din fericire am scapat fara antibiotic, pentru ca ajunsese la bronsita. Multa sanatate lui Edi!

Sorina ce surpriza placuta!!! Bine ai mai trecut pe la noi! Veeezi, ca stim sa te intampinam cu vesti bune?! Pai asa se cade, ca tu ai deschis subiectul asta la inceput. Asa ca a venit si vremea mea sa-ti multumesc. Piciorul tau ce mai face? Mai ai in plan bebe 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Pai eu nu mai sunt mamica aspiranta ma puteti trece daca doriti la Puiuti nascuti in "familia" noastra:cel putin cu Bianca (03.06.2005)
Mai am un baietel Cristi (03.08.1999)
Va doresc cati mai multi puiuti cele care doresc, la gravidute - nastere usoara

Mergi la inceput