Tipare

Tipare | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva un site cu tipare de rochii, bluze (free ofcourse)
danke,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hihi, ce-am mai cautat shi io, da ioc
Vezi ca la subektul ala cu croitoria pe care l-am deskis io- parca la know how- erau citeva linkuri, dar nu mai shtiu exact pentru ce anume...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Andrada, free nu iaste in domeniul asta...poate doar pentru copii, sa mai gasesti ceva free patterns ...
Poci sa-ti recomand, ca si lui iren, revista Burda (a carei tema de inspiratie a fost luna asta, Sylt...hehehe) ori, daca vrei sa stii cum sa construiesti un tipar dupa modelul tau si numai al tau, cartea www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/1405102780/026-8787081-9971606" target="_blank">asta, care-si merita cu prisosinta banii...belive me!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Merci fetele...cel putin stiu sa nu ma gugalesc de pomana,
O sa ma uit si la subiectul cu fete cusatorese si pe cartea cu tipare (merci, chiar asta era urmatoarea intrebare).
Dom'le chiar nimic nu mai e gratis in ziua de azi!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

www.leenas.com

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

www.leenas.com

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Multumesc Craciunitza,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Andrada, uite-acilea super-site
M-am uitat pe la tiparele vintage din anii '40 si sint explicatii amnuntite; de la cum sa iei masuri si pina la cum sa-ti faci o rochie de seara

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput