Purtati margele?
Raspunsuri - Pagina 2
ralucasimarius spune:
DAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Imi plac la nebunie. Obligat cind ma imbrac in fusta imi pun si margele. Si imi fac si singura 
teodora35 spune:
eu mai port din cind in cind cite un colier adica atunci cind merg undeva la o ocazie sau eu stiu poate intr-o zi imi vine sa mai schimb ceva.Dar margele nu am purtat si nici nu cred ca am sa port cred ca nu mi se potrivesc si cred ca te obliga sa porti si o anumita tinutaca doar nu imi pun margele la git imbracata in tinuta sport
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
mate spune:
Da,port si-mi plac tare mult.Si colierele din scoici,sau cele din lemn.Se poarta acum margelele o nebunie....
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici
(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
cait spune:
Si aici se poarta in nebunie si mai sunt si o caruta de bani.Mie imi plac bijuteriile fantezie dar sa fie finute si nici lungi sau prea late.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Happiness_4_us spune:
Eu nu port pentru ca as fi cu siguranta ridicola, insa si islandezele poarta la greu orice fel de margele, zorzoane, etc. Se pare ca este o noua tendinta!
Nana Motoc
turtita fermecata spune:
Si eu port! Mai ales din cele mai scurte si neaparat uni dar in culori vii, asortate cu "il vestito", apropos de un subiect de zilele trecute!![]()
mazzel spune:
buna ziua fetelor, frumos subiect
nu este o noua tentintza, margelele se poarta de femeile cochete de muuult, mama are o groaza si tot timpul a purtat.
mie imi plac la NEBUNIE, in special cele din perle naturale, sau din pietre naturale, roz, finutze, cat mai lungi, si asortate cu bratzara, mi se pare un accesoriu extrem de frumos si feminin.
deci eu iubesc margelele 
Creola spune:

Si mie imi plac,in special perlele...De cercelusii mei care au cate o perla fiecare ...sunt nedespartita,eu zic ca-mi poarta noroc!!!
Poze