Purtati margele?

Purtati margele? | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

Ma refer la cele mai lungi, nu la cele in jurul gitului (tip colier). Portughezele aici poarta-n draci, cit mai lungi si mai colorate si mai impopotonate. Nu-mi dau seama daca e stilul mediteranian sau o fi venit moda asta cu margelele? Eu una le urasc
Uite ex:
http://www.agataweb.com.br/descricao.asp?CodProd=CL_370a

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da ,eu port .Si lungi ,si scurte ,si colorate si de tot felul .Imi plac la nebunie.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu am 2 tare fainute dar nu sunt chiar margele..
http://www.pilgrim.dk/Womens/da-DK/Collections/Detail.htm?area=Category&areaid=1&id=4646#
dar pe roz.. si unu altu dar pe maro

margelele din poza ta mi se par cam naspalii

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nu!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Eu port si margele cum le spui tu,si coliere si de toate,depinde cum sunt imbracata si unde ma duc.In oraselul din apropiere anul trecut erau 2 magazine de brizbrizuri,cum le spun eu.Acum o luna am avut surpriza sa vad ca au mai aparut 4 magazine,toate sunt pline de cliente.Plus ca absolut toate magazinele au manechinele din vitrina cu tot felul de siraguri la git.Si mai ales in ultimii ani a luat avint serios industria accesoriilor de acest gen.Daca tii cont de bunul simt si asortezi un sirag potrivit tinutei e chiar feminin.dar la urma urmei,pentru ca e tot un fel de fashion,e chestia de gusturi.Unele doamne chiar au oroare de margele,altele le adora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mie imi place sa ma uit la ele. Dar de purtat...nu.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

purtam anu' trecut mai mult.. Acu se leaga fimiu de ele si plus cu burta nu ma mai simt in stare sa ma impodobesc precum bradul de Craciun.. Maxim cercei lungi si atunci nu se mai pun marjele ori un sirag care se incadreaza total in look si atunci nu mai cercei...

, mami de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nici eu nu ma prea omor dupa ele.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea MS]( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Am citeva seturi de colire cu cercei asortati de care sunt tare incintata.Da ,port accesorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nu, nu imi plac deloc!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

nu, tot timpul intru in magazinele de brizbrizuri dar nu imi cumpar niciodata pt ca am impresia ca nu im vin bine

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput