La France (54)
Raspunsuri - Pagina 10
AB spune:
Chatonel tu ai intrebat.... super fain sentimentul cu familia. Visuri cu casa plina[;-)]
Eu dupa o iarna cu furnici si friguroasa m-am decis vreau ceva nou. Asa ca o casa noua p-aici n-am finante, deci apartament va fi intr-o rezidenta cu parc. Oricum sa alerg intre job cupii si scoala de laceva km distanta m-ar termina complet daca nu s-a produs deja.
Si maducsa beu sampania singurica (sac!)! Da daca treceti tipati
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
Maria I spune:
De midineata
Toata lumea a facut ochi? Eu nu!
Ma'c in stage, doua zile si (daca merge totul bine) merg si saptamana viitoare, tot doua zile, io si bursucu' din banc, va zic bancu' marti seara, poate chiar miercuri.
Faina traducerea pt "le cloaque"
Gata, facui prezenta si va doresc o saptamana de-a dreptu' magnifica!
dama spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrabare la voi...cele (din provincie) care ati plecat cu bebeii in Ro cu avionul, stiti ceva site-uri (except opodo si kelkoo) pt rezervari de bilete, mai ieftine? Cu ce companii ati mers voi si ce recomandari aveti...eu am fost anul trecut cu KLM, dar acum au niste preturi de m-am speriat, numai peste mie... si merci anticipat.
Arcenciel, waw, dar de ce tocmai la Blagnac...nu te duci la clinica la care vei naste? totusi daca ajungi mai spre centru, mi-ar place sa ne vedem...sa dai un semn.
Mirunda spune:
Chatonel, Doamne ajuta, sa va iasa TOTUL cum vrei voi, bafta!
Dama, eu votez cu Blue Air, de la Paris sau de la Lyon, ieftini, si pana acum nu am avut surprize neplacute...Asta daca nu tii neaparat la (petit) déjeuner, eu nu servesc decat ochii strins inchisi si calmante pe avion, asa ca nu ma deranjeaza...
Miru
anka-maria spune:
Saru'mana la toata lumea, tocmai m-am intors de pe partea cealalta....
Vazui ca inca mai cautati o dieta minune: io tocmai ma bucur de rezultatele fulminante ale unei depresii si anume am 3 kg in minus. Si asta fara nici un efort, decat acela de a pastra in stomac apa pe care o beam. Sunt 4 ani de cand ma chinui sa dau astea 3 kg
Im mod evident, nu recomand nimanui metoda.
Vin si io cu o problema: a mai luat cineva Xantax?
Ca mi-e frica sa nu raman dependenta de dracovenia asta. Io am luat 3 zile cate 1/2 pastila de 2 ori pe zi(pranz, seara). Azi n-am mai luat la pranz, intentionez ca iau numai seara.
Evident ca de cate ori mai scot cate o doza, ma incoltesc atacurile de panica dar incerc sa fiu calma si sa nu le iau in seama. Astept sa treaca si incerc sa nu ma impacientez. Oricum, senzatiile sunt mult atenuate avand in vedere ca dorm de 4 zile cate 10 ore/zi.
Azi sper sa iau doar o jumatate seara, pana atunci imi tin creierul ocupat.
Poti sa ramai dependent doar dupa cateva zile?
just me
Marcelle spune:
Dama, eu am venit cu Air France, cursa realizata de fapt de Malev,
prin Budapesta, ca noi stam in Oradea, in total ne0a costat 605 Euro, Budapesta_Paris,(dus-intors) pe toti trei.
Pt copil; 30 Euro, si restul pt noi.
Am si eu o rugaminte la voi:
Bia nu prea vrea sa se obisnuiasca cu gusturile de pe aici, nu prea imi mamanca, adica face greva foamei, mamanca cate ceva ca o pasarica.
Va rog spuneti-mi ceva gusturi de mancarici ca acasa! Ce as putea sa ii dau?? Voi ce dati la copilasi de mancare?
Ea de aici mamanca cremwusti, branza topita, oua, vinete, conopiada , dovlecelpane, si in rest adca nimeresc ceva gusturi ca si acasa, daca nu asta e, nu prea mamanca.
Imi vine sa o iau si sa merg cu ea acasa.
Merci, fetelor,
pe curand
lorena_andreianu spune:
Anca, de ce nu vb cu medicul care ti le-a dat? Nu stiu cat de bine e sa iei tu deciziile astea in ceea ce privesc medicamente de acest tip. Poate fetele de specialitate de pot lamuri mai mult.
Marcelle, fiu-meu adora zeama de ciorba romaneasca. Legumele i le scot separat (cand mananca), iar zeama o bea cu paiul. Mai incearca gratar de pui, ficat de pui tot la gratar... incearca si brocolli ca leguma, fiu-meu il devora! Mai sunt si rosii "cerise" (daca-i plac legumele crude), castraveti... E drept nu prea au ele gust, dar astia mici sunt cu rontaiala. Mai fa-i si orez cantonez, mamaliguta cu branza... daca-mi mai vine iti mai spun.
Gata, ca v-am facut pofta destul!
Pupici si o zi buna!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Marcelle spune:
Lorena, duminica am facut o ciorbita, care nu-i place (ca si acasa), azi supica de pui, la fel, e rea, nu-i place. Ma dispera. A mancat o jumate de pulpita de pui fiarta in supa cu mujdei de usturoi.
Meci de sugestii, si de la supermarche, ce branzici frecate ca acasa pot sa iau cu verdeturi si gust bun?
O alta intrebare papmers Baby dry are elastic la spate sau nu??
Am incercat Active Fit si sunt multumita, dar vad ca baby Dry e mai ieftin, ati incercat careva si stiti ca e bun? sau nu are rost sa incerc?
oLo spune:
Marcelle, nu pricep de ce-ti faci atatea pb cu mancarea. Copii, daca nu sunt bolnavi, nu mor de foame. Eu nu mi-am batut capul cu cantitatzie de mancare inghitzite de fetele mele. Cat mananca e ok. Ale mele sunt moarte dupa cereale cu iaurt. Ar manca toata ziua. De fapt, mananca orice. Numai sa nu le fortzez. Daca insist sa manance, nu deschid gura. In schimb, vin mereu in bucatarie si se servesc singure cu cate ceva.
Parerea mea, scoate cremvustii si branza topita din alimentatzie. Nu sunt chiar sanatoase. Ocazional mai merge, dar sa nu constituie alimentatzia de baza.
Pe mine ma innebunesc francezii ca la fiecare pot de iaurt natur pun nelipsitul pliculetz de zahar. Cand le explic ca zaharul nu-i bun, si ca iaurtul natur e f bun fara zahar, se uita la mine de parca as manca otrava.
Branzica ca-n Ro am facut eu dintr-o feselle scursa bine, o legatura de marar proaspata si o lingura de smantana. Ne-am lins totzi 4 pe degete.
Scutece mai ieftine gasesti la Lidl si Aldi. Din experientza altor mamici sunt excelente. (noi am descoperit prea tarziu magazinele ca sa mai profitam de scutecele de acolo)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
AB spune:
Marcelle zic si eu o faiselle de Ryans pentru branzica de vaci, frecata au nu cu verdeturi. Fetita mea e addicted la branzeturili de capra.
Pai la mancaruri de acasa: cartofi frantuzesti, musaca de cartofi, chiftelute (in loc de crenvursti), pui la tava, pui cu rosii si ardei...
Altfel io zic sa pui nazdravana sa pape la ora fixe, fara sa o fortezi. Cat papa, papa dar sa astepte panala masa urmatoare.. iidai o fructa gen banana... De ce zic asa? Pentru ca Franta papa la ore destul de fixe... si apoi ii va fi greu la maternelle, scoala...
Eu cu baby-dry nu m-am impacat. Nu-s elatice pe margini si la cat se misca nazbatia mica....avem scurgeri.
Anka nu stiu... da si tu un gugl si intreaba-l si pe medic. Nu capeti in general dependenta asa usor....
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!