Bebelusi de sept-oct 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana75 spune:
Ruxandra, ce simpatic e. Da-i incolo de socri, da-te si tu obosita cind apar, sa plece repede (oricum esti obosita, nici nu ai mult de mimat).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Hilde, al meu face 8 luni in curand si tot tzatza la greu vrea in unele zile. Din amintiri la 6 luni ii dadeam piure de fructe si piure lung de legume, intre 6 si 7 luni i-am bagat si branza si carne si iaurt, dar nu mai stiu exact cand. Io inca nu i-am bagat a treia masa diversificata, doar cand si cand exista si asa ceva.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxi e demential Matei. Pai nu-i el seful? Ce biscuiti i-ai cumparat? Iar cu socrii, eu zic sa nu le deschizi usa. Asta e! Ai fost acasa dar nu ai auzit cand au batut sau sunat
Ioana noi primul carucior l-am primit. Si pe principiul calul de dar nu se cauta la dinti, uite asa ne-am rupt spatele aproape 8 luni de zile.
Simo74 spune:
Codruta a stat Petra ce a stat...si acum au navalit dintisorii si sa nu uit "La multi ani! Sa-ti traiasca printesa!"
nanadana spune:
Codruta felicitari pr al trilea dintisor
mie o lennnnnnnnnnnnne ,cred ca daca ar durea lenea asta as scoate tot blocul afara
Loccadar recunostea cind il vezi asa esti cazuta ,simpatic
poze
Simo74 spune:
Nanadana Lenea asta e boala grea si vad ca deja e pandemie ca si pe aici pe la Romanica este prezenta. Concluzionez: mi-e si mie o lennnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee
almy spune:
HILDE, si a mea tot tzitzica papa. La 6 luni mi-a zis dr. sa incep sa-i dau carnita treptat. Eleni papa suc de fructe de la 4 luni si supica de pe la 5. Si cu carnea mi-a zis sa fac asa (pt masa de la ora 14-15):
sapt 1: sa pun carne in supa de legume, dar sa-i dau numai legumele si zeama, carnea s-o scot.
sapt 2: sa pasez si carnita
sapt 3: 1 zi 1/4 galbenus, 2 carne, 1 zi 1/2 galbenus, 2 zile carne, pana ajung la 1 galbenus intreg.
sapt. 4: 2 zile carne, 1 zi galbenus, 1 zi ficatel
Mi-a zis sa-i fac urmatorul program:
11 fructe (in care eu pun si branza calcica si cereale)
14 pureu
17 iaurt si de 2 ori pe sapt mamaliguta cu branza
Iar tzitzi ii dau la trezire, la culcare si in timpul zilei cand i se nazare sau daca vreau s-o adorm.
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
Diana30 spune:
Hilde,al meu manca la 6 luni doar pireu de fructe(in general mananaca mar fiert amestecat cu banana;nu-i plac piersicile si caisele la borcanel) si pireu de legume.In cate o zi ii pun branza facuta cu lamaie in fructe.Carnea i-o dau doar de sambata(adica 6 luni jumate),inca nu i-am dat galbenus,nici ficat.
Are zile cand mananca bine si atunci vrea san doar noaptea,dimineata si seara;are zile cand mananca mai putin si atunci vrea lapte dupa ce manaca putinul piure de fructe si legume.
Ieri i-am facut dovlecel cu carnita si-a mancat super bine,azi i-am facut piure de cartof si dovlecel cu branza si n-a prea mancat.
Seara ii dau cereale cu lingurita si dupa vreo ora jumate ,doua, tzitzi,unde si adoarme.
Sper sa-ti fie de ajutor ce ti-am scris;daca mai ai intrebari,nu ezita,desi nici eu nu-s experta ca am inceput abia de-o luna diversificarea.
Cert e ca de cand am inceput diversificarea si-a bagat o masa de lapte noapte,ceea ce nu-mi prea convine ,da ma execut.