Bebelusi de sept-oct 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi, ai incercat sa bagi mixerul in combinatia branza/ fructe? Ca Alexandra nu a vrut la inceput deloc cand doar ii amestecam bine-bine cu lingurita branzica cu fructe. Apoi am bagat mixerul vertical si s-a facut o pasta f f f fina, nu s-au mai vazut granulele alea din branzica, a papat fara probleme.
Gata, m-am hotarat sa ii dau si smantanica...e destul de mare, nu? Poate o sa strecor si ceva unt in piure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simona felicitari pt mica sportiva. Vad ca nu se dezminte!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mai, nu merge chatul. La mine zice la inceput eroare de logare, daca vreti sa accesati chatul apasati aici. Daca apas "aici" imi zice session expired si ceva cum ca user id-ul meu nu exita (eram logata). Ufff, ce are?

Ieri am observat ca in dreptul fiecarul subiect din pagina principala cu toate forumurile era si un sub-forum cu chat. Acum nu mai este, iar din meniul din stanga nu se poate intra...

Mergi la inceput

Nici la mine nu merge ... Chestioa cu "Trebuie sa te loghezi mai intai pe forum si sa folosesti cookies in browser" (si eu sunt logata si folosesc si cookies)...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Accesati din nou forumul, pana cand apare sub-meniul de chat de sub titlul capitolelor. Doar de acolo se poate accesa. Din meniul din stanga nu merge.

Sper ca m-ati inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mai fetelor poate am facut o prostie, dar am simtit ca e ok, serios. N-are ce sa se intample daca bebele a papat in loc de 2 l-ite de supa, 8.
ii place la nebunie. Am facut fara ulei de masline ca n-am acum.

m-a uimit efectiv. deci, speram sa pape in continuare, nu?

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Vero sa inteleg ca esti la ziua 2 de supa? Daca da, eu zic ca nu are nimic ca i-ai dat 8. Eu la inceput dublam de la o zi la alat linguritele de papa (dupa vreo 3 zile deja nu mai numaram , ii dadeam cu incredere mai multe). Acum nu stiu daca am facut bine sau nu, cert e ca nu a avut bb nimic nici pana acuma.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Eu in prima zi ii dadeam o lingurita doua...din a2a ii bagam la greu daca ii placea...sper sa nu aiba probleme cand va fi mare, ca acum nu are...

fetelor de unde ati facut rost de baby einstein?

DIANA eu ii alternam 2,5 ml panadol cu 2,5 ml nurofen din 4 in 4 ore; apoi mareAM LA DIN 6 IN 6, apoi la din 8 in 8...si tot asa...bafta
ewu pt tuse seaca i-am dat paxeladine care mi s-a parut a avea mai mult efect decat ambroxolul.(pe la 4 luni i-am dat ambroxol). eu cand a fost racit cu rosu in gat i-am dat nurofen la 8 ore si paxeladine la 12 ore. panadol i-am dat atunci cand a facut febra...sper ca ai inteles ceva ca scriu cu darius in brate si nu nma lasa sa tastez..

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hilde , fii linistita ca nu i se va intimpla nimic rau .

La mine merge chatul din meniul din stg.

Am pus citeva poze noi aici

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

merci roxi
mi-a raspuns si Alina,multu!

Mergi la inceput