Leoaicele DC (5) -
Raspunsuri - Pagina 21

ancasilv spune:
Neata fetele!
Multumesc mult de urari! Sorry ca nu am mai intrat, dar pregatirile cu nunta, luna de miere si alte cumparaturi...m-au cam sleit de puteri si m-au lasat cam fara chef. Oricum, LA MULTI ANI tuturor leoaicelor si o viata "ca in filme"!!!
Eu ieri am avut parte de o surpriza fff frumoasa...Pe 15 a fost ziua viitorului sot, deci musafiri, etc...PE 16 dimineata eram f suparata, ca eu nu simt ca e ziua mea, ca la mine cine mai vine ca toti prietenii si familia fusesera cu o zi inainte. in sfirsit, ajung acasa si cit timp il asteptam ( trebuia sa mergem la un restautant) am adormit. Apare si Fat Frumos al meu si ma intreaba "ce faci, dormi???, ca eu am venit cu atita lume aici". si au aparut de o data toti iar eu eram atit de chioara de somn de nici nu ii vedeam bine...Intr-un final m-am dezmeticit si eu si ne-am sarbatorit pina tirziu in noapte!!!Superb...
Sper sa va sarbatoriti si voi la fel de frumos si inca o data LA MULTI ANI!!!
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

katty spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Neata fetele!
Multumesc mult de urari! Sorry ca nu am mai intrat, dar pregatirile cu nunta, luna de miere si alte cumparaturi...m-au cam sleit de puteri si m-au lasat cam fara chef. Oricum, LA MULTI ANI tuturor leoaicelor si o viata "ca in filme"!!!
Eu ieri am avut parte de o surpriza fff frumoasa...Pe 15 a fost ziua viitorului sot, deci musafiri, etc...PE 16 dimineata eram f suparata, ca eu nu simt ca e ziua mea, ca la mine cine mai vine ca toti prietenii si familia fusesera cu o zi inainte. in sfirsit, ajung acasa si cit timp il asteptam ( trebuia sa mergem la un restautant) am adormit. Apare si Fat Frumos al meu si ma intreaba "ce faci, dormi???, ca eu am venit cu atita lume aici". si au aparut de o data toti iar eu eram atit de chioara de somn de nici nu ii vedeam bine...Intr-un final m-am dezmeticit si eu si ne-am sarbatorit pina tirziu in noapte!!!Superb...
Sper sa va sarbatoriti si voi la fel de frumos si inca o data LA MULTI ANI!!!
Ceva poze...
Ce frumos!! Si ce interesant ca sunteti 2 LEI!! LA MULTI ANI si viitorului tau sot!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

ancasilv spune:
Merci mult de urari! Insa nu sintem 2 lei ( a fost ziua lui de nume), sintem leu cu sagetator. O combinatie f reusita (cel putin in cazul nostru).
Ceva poze...

catutza spune:
La multi ani uram si noi leutelor de azi Viorela Hoff ,Zana ,LadyC ,Kla78 , si celor de zilele trecute.
Multumim de urari pentru astazi , va pupam pe toate.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

katty spune:
LA MULTI ANI si o ptr. fetele leoaice care s-au serbat ieri: Viorela Hoff, Zana, LadyC, Kla78, Catutza
LA MULTI ANI si o si pentru cele care se vor serba azi:Florypop, @bina@,Zozela, Hosen,Andreoti, D3lia
Ancasilv, scuze de confuzie, n-am stiut! Oricum, era de La Multi Ani ptr. onomastica! Sa fiti fericiti!
Poze aici

Leditia spune:
Vin si eu cu scuzele de rigoare sa le urez sarbatoritilor de sapt trecuta si sapt asta un sincer la multi ani.
Mirela-c
Giulia ,sa cresti mare,sanatoasa si sa ai mult noroc in viata.
Aancutza
Bijuarda
MonaB
Anca74
Ancasilv
Clori
Viorela Hoff
Zana
LadyC
Kla78
Catutza
Florypop
@bina@
Zozela
Andreoti
D3lia
Madonna
Calinescu Lucia
Tzuchi
Laura10
Andas
TPaula
Lidiadanaila
Crinutz
Mcm
Andatudor
Mica-Mica
La multi ani sanatosi si fericiti tuturor.Sa fiti iubite!
Ce mai faceti fetelor?Sunteti tot in concediu?Eu ma simt tare rau de la caldura,ca am destule probleme(circulatie,inima,tensiune mica..etc etc) si in perioada asta ma simt groaznic..
Va pupic si aveti grija de voi.
POZE

ancasilv spune:
In ultima zi urez si eu tuturor leilor si mai ales leoaicelor LA MULTU ANI!!! (cu scuzele de rigoare, bineinteles)
Ceva poze...

katty spune:
Si eu urez in ultima zi, tuturor Leoaicelor si Leilor, multa multa sanatate! De maine ne mutam la Fecioare, ca ne-am obisnuit asa!
Poze aici

katty spune:
Ce faceti, Leoaice de pretutindeni? Se vede ca v-ati sarbatorit !! Sau sunteti inca in concediu? Fiindca e foarte foarte multa liniste pe aici!!!
Poze aici
varsta lui Andrei