Leoaicele DC (5) -

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Vreau si eu sa salut leutele de pe forum! Sunt si eu o leuta nou inscrisa, dar cu sufletul demult alaturi de voi! Eu mi-am sarbatorit ziua pe 8 august, sotul facandu-mi o surpriza frumoasa cand m-am intors de la servici...apoi ziua urmatoare am plecat in concediu!
Acum inapoi la lucru..In asteptarea unei toamne frumoase si bogate (daca se poate).Va pup si astept vesti de la voi!

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

fetele.
Ce mai faceti voi?
La noi a venit toamna,s-a racit destul..
Slaba miscare pe la noi...
Daria cum a fost concediul?Poze,ceva,ne arati si noua?
Va pupic si va urez o zi faina.
Edit:bine ai venit karina.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va saluta o leoaica nascuta pe 5 august care se indreapta acum spre frumoasa varsta de 30 de ani...
nu zgarii si nici nu musc ci doar ma enervez cam repede dar stiti cum suntem noi leoaicele ,foc de paie....
acum mai scriu pe la aspirante, ca testul de sarcina care mi l-am facut de ziua mea nu mi-a adus cadou 2 liniute.
si tot incercam.....asa ca trec si pe aici ca aici sigur suntem pe aceeasi lungime de unda nu?
va salut inca odata!

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

va saluta o leoaica nascuta pe 5 august care se indreapta acum spre frumoasa varsta de 30 de ani...
nu zgarii si nici nu musc ci doar ma enervez cam repede dar stiti cum suntem noi leoaicele ,foc de paie....
acum mai scriu pe la aspirante, ca testul de sarcina care mi l-am facut de ziua mea nu mi-a adus cadou 2 liniute.
si tot incercam.....asa ca trec si pe aici ca aici sigur suntem pe aceeasi lungime de unda nu?
va salut inca odata!

alina

Alina sa fie cum doresti cat mai curand posibil.
Si eu vreau bb,dar mi-e teama sa mai incerc..(acum sa nu radeti si nu stiu cine o sa ma inteleaga cu adevarat,dar dupa ce-am trecut prin ce-am trecut mereu zic ca vreau bb,da' daca se poate instant asa..)
pupici la fete.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Leditia,alina.a
si eu cam la fel...l-as vrea instant...poate-poate am noroc! Insa...nem! se lasa greu bebelul! Oi fi eu leoaica: cu toate calitatile si defectele posibile insa in privinta bebeluli norocul( care de altfel ma urmareste mereu) m-a cam parasit! Si daca incerc si incerc degeaba...e cam tot aia!
Asta e...
va

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ma bucur ca s-a mai animat subiectul! De cand s-a terminat zodia noastra nu mai intrase nimeni!
Bine ati venit, dragute Leoaice, karina si alina!
Noi ne pregatim sa ne ducem leutul la tara (nordul Moldovei), pentru doua-trei saptamani, vom pleca joi si ne intoarcem duminica!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hat salutari la toata lumea !
Back on biznis :-)

Bun venit fetelor noi, intregesc lista imediat !!! Sedere placuta si scriere multa-multa !!! Sa am io ce citi la cafeaua matinala.

Concediu ??? Oioioiii, poi daca mai vroiam inca un plod, sa fiu si io pe subekt, imi ajunge asta din dotare.
Fetili, va doresc sa vi se implineasca visul, sa vina bb !!! Puneti-va pe treaba sa iasa tot leu !!!
Fac galerie sa ploua cu gravidute si la acest subiect !!! Doamne ajuta !

Deci io`st terminata, inca nu reusesc sa recuperze nopti nedormite ba din cauza de cupil, ba din cauza de sot ba kefuri, ba nunti.
Sunt batrana si ramolita.

Siacum poze : http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Hat salutari la toata lumea !

Fetili, va doresc sa vi se implineasca visul, sa vina bb !!! Puneti-va pe treaba sa iasa tot leu !!!

Sfat de katty: Va zic eu cand sa ...!!! Cam pe la sfarsitul lui octombrie am prestat noi si a iesit un leut de 27 iulie!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Dragele mele leute,

Nu stiu cum va fi toamna asta, dar eu pe 8 sept.(vineri) plec la mare...Suna cam aiurea, nu am fost atat de tarziu la mare niciodata(mai tarziu de 3,4 sept). Sper sa nu plouasi mai sper ca o plaja mai goala sa nu fie dezolanta!Oricum va fi mai liniste si sper, mai curat..
Va povestesc la intoarcere cum arata marea toamna!
Bafta multa mamicilor ai caror prichindei incep zilele viitoare scoala!
Multumesc pt.urare, Leditia

si maine e o zi

Mergi la inceput

Daria,foarte faine pozele..parca a mai crescut Giulia(ce mai trece timpul..)..e frumoasa foc.
katty,inca nu ma apuc ca n-am curaj,mai astept,oricum eu nu tin la zodie sau sex..Io-s aia care vrea doar sa fie sanatos.
Karina,concediu placut.E caldut la mare,nu stiu cum o sa fie pe 8,dar acum e caldut si apa e bunicica.(s-a mai incalzit,ca au fost cateva zile destul de reci)

Pupici si-o zi faina.

POZE

Mergi la inceput