Nou stil de viatza (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...EftimieC, cum sa nu-mi fac griji pt ? Voi sunteti deja maritate, eu trebuie sa-mi gasesc jumatatea... Si ce ma fac daca-l gasesc pe Fat Frumos si din cauza dimensiunii -lui nu ma pot urca pe cal? Cine ramane de carutza? Io, fireshte...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hai mai Tzuni, lasa ca-l convingi tu... Ia spune-le ca fundul ala e muncit la sala , tocmai ca sa fie mare/la moda ca al lui JLo

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Carmen, pe Iustin tot prin cezariana l-ai nascut?

da, cezariana am ales.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen eu stiam ca daca ai nascut un copil cu cezariana si al doilea trebuie la fel...S-a schimbat ceva?Sau oricum nu aveai alta posibilitate?
Stai putin, parca cineva de aici spunea ca a facut 2 cezariene si apoi a nascut un bb normal ...sau gresesc eu?
Zuziliciu, mai mami de Isabeluta...tu nu mai spui nimic?Ia lasa-l 5 min pe sotul tau cu dulceata aia mica si vina sa te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Din cite stiu eu la noi nici nu se incearca nastere normala dupa cezariana...dar in afara se practica.

Carmen - pai eu aveam 78.5 kg cind am inceput daneza - dupa 8 zile (din 13) aveam mai putin cu 2.5 kg si sper ca macar jumatate de kg sa mai dau jos pina miercurea viitoare cind o termin.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec sa va salut pe fuga. Am treaba si disera plec la soacra in sudul Frantei. Simbata avem aniversarea cumnatei. Am sa fiu rezon, promit.

Meiul de azi :
- o felie de chec de post. cafea neagra
- varza calita. 2 felii de jambon. O mandarina
- salata verde cu ceva. putin brinza.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Mik, sa te distrezi si cumnatei tale Taurase.
Leeloo, e bine.Eu cred ca vei da min4kg/total.Eu prima data cand am tinut-o corect, am dat 7,5kg.Eram atat de mandra.Si a fost si prima mea dieta serioasa...poate de aia si rezultatul bun.
Doina, burticuta noastra, ce-i cu tine?Esti bine?

Va spun si eu WEEK-END PLACUT si sincer .Sper sa vin marti - miercuri cu vesti bune

Mergi la inceput

Mik, sa te distrezi si cumnatei tale Taurase.
Leeloo, e bine.Eu cred ca vei da min4kg/total.Eu prima data cand am tinut-o corect, am dat 7,5kg.Eram atat de mandra.Si a fost si prima mea dieta serioasa...poate de aia si rezultatul bun.
Doina, burticuta noastra, ce-i cu tine?Esti bine?

Va spun si eu WEEK-END PLACUT si sincer .Sper sa vin marti - miercuri cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Nu sunt chiar asa bine, am dureri foarte mari de mijloc.
Azi am venit putzin la serviciu dar o sa plec mai devreme acasa ca nu ma simt in stare de nimic.
Onitza mea este iar racita si azi nu am mai dus-o la gradi.
Maine plecam la tara la soacra-mea (in curand va fi la noi la tara), mai are tzutzu ceva treburi pe acolo si mie imi e pofta de niste piept de pui la gratar.
Sper sa fiu mai bine saptamana viitoare !
Va si imi e dor de voi!

WEEK END PLACUT!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Te pup, Nastad! Ai grija de tine si odihneste-te!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput