Clubul cititoarelor (5)
Raspunsuri - Pagina 22
sofia_misicu spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Misty, nu mai pierd nici un numar din "Dilemateca". Am rasfoit "Jurnalul" lui Sorin Stoica, mi-a placut mult stilul si cred ca mi-l voi cumpara.
Nuka si Mama la Nuka
iarina spune:
Apropos de Kazuo Ishiguro si cea mai recenta carte "sa nu ma parasesti"...eu am gasit-o online, pe link-ul care a aparut si pe acest topic. Mi s-a parut insuportabil de dureroasa, abia am citit-o; astept si alte pareri; ciudat ce aplecare spre tragic au japonezii...
capra cu trei iezi spune:
iarina, unde ai gasit-o, pe ce link? intrebam de "intreaba praful", nimeni nu a citit-o, nu a auzit nimeni de ea?
mai dadea cineva un link, dar eu nu am reusit sa descarc nimic de pe el
, ce tr sa fac?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
ingerash spune:
ce dor imi era de subiectul asta!! bacul mi-a sters si ultmiul neuron plictisit si obosit asa ca am reluat ultima carte care am inceput sa o citesc. Am intrat pe site-ul polirom si am facut o lista de o pagina cu carti, din pacate nu pot sa le comand pe toate dar acum stau si sa ma gandesc ce sa aleg ![]()
Iubirea este singura forță capabilă să transforme un inamic într-un prieten.
ingerash spune:
intrebare intrebatoare ![]()
care carte de Amelie Nothomb vi s-a parut mai buna:
Dictionar Robert de nume proprii sau Igiena asasinului?
multumesc :)
Iubirea este singura forță capabilă să transforme un inamic într-un prieten.
Sanca spune:
Fetelor, cartea lui Eco "Pendulul lui Focault" am pus-o pe hold .. .
Am inceput sa citesc "Way of the Peaceful Warrior" de Dan Millman. Un fel de autobiografie si un manual spiritual. O carte buna, cu multe de invatat din ea.
carola spune:
"Dictionar Robert de nume proprii "- eu am inceput-o, dar nu m-a captivat.
tocmai am terminat "Antichrista" de Amelie Nothomb
acum citesc Cartarescu "De ce iubim femeile".
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
ingerash spune:
Nu m-am putut abtine si am pus comanda, am ales Dictionar Robert...
Carola, eu am citit Antichrista si m-a captivat, m-am regasit perfect in ea, in povestea dintre cele 2 fete... Si pe Cartarescu l-am citit, mi-a placut mai ales ultima povestire, cea care da titlul - De ce iubim femeile, e extraordinara pt. mine :)
khristin spune:
Ingerash, eu am citit Igiena Asasinului de Nothomb, mi-a placut in mod special dialogul dintre cei doi eroi principali, si sfarsitul destul de neasteptat
. De cealalta n-am idee. Lectura placuta!
PS: M-am apucat de Kafka on the Shore. Fetelor, cum vi s-a parut in comparatie cu celelalte carti ale lui Murakami?
Cristina
noi si poze mai noi
CORNELIAP33 spune:
Nu v-am mai informat de ceva trimp despre cartile pe care le-am citit.
Deci:
- Ernesto Sabato - Tunelul, o carte extrem de sensibila si complexa despre gelozie;
- Truman Capote - Cu sange rece, total diferita de celelalte povestiri ale sale, dar foarte bine scrisa ;
-Citesc Zorro - Isabel Allende, absolut superba. Nu m-am asteptat sa-mi placa atat de mult o astfel de poveste, dar... probabil Allende este cea care face toti banii.
Cat despre Amelie Northomb, mie nu mi-a placut nici una dintre cele doua carti despre care intreba Carola, si de altfel nu-mi place deloc Northomb.
O zi buna,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."