Mamici de iulie - august 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
leistra spune:
Multi pupici din partea mea tuturor, vad ca aveti unele emotii si va ganditi deja la momentul nasterii, asta mi se intampla si mie si imi fac normal griji daca o sa fiu in stare sa ma descurc.
map si pika, Doamne cate planuri mi-am facut si eu pentru baietelul meu, ma vedeam mamica de baietel, de aceea mie mi-a fost un picut mai greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi fi mamica de domnisoara, dar ce conteaza e sa fie sanatoasa!
Pupici si incurajari pentru
cristina-ana!
Fetita mea se va numi Elena in mod sigur, numele bunicii ei din Romania, idee pe care a avut-o sotiorul ca sa o faca pe soacra lui mandra!![]()
Va pup si va doresc o zi frumoasa, celor care munciti va doresc o zi usoara!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
map spune:
'neata burticutelor, la noi este un nor apasator si asa somnic imi este
Dar incerc sa ma adun si sa fac si eu ceva treaba azi. S-a anutat ca iese soarele.
va doresc o zi buna si fug la trebi ca parca ma misc ca melcul in ultima vreme, nu-mi mai merge creierasul asta mai deloc ![]()
pe toate si pe mai tarziu
Monica si
25+
mamaluidavid spune:
Vai ce nervi mi-am facut azi! 
Am fost la control,acelasi doctor de luna trecuta care mi-a spus da data viitoare,adica azi imi face ecografie(luna trecuta nu mi-a facut) si ca imi spune sexul,astazi iarasi nu imi face eco 
Sa mor nu alta de ciuda cand am iesit din cabinet,m-am programat la el doar pentru ca speram sa aflam ce avem,ca doctor nu imi place deloc de el dar doctorul meu nu vrea sa ne spuna.
In fine,sotul ca ma stie nebuna
si m-a vazut ca mai am putin si izbucnesc in plans,asa tare m-am enervat m-a dus la alta clinica ,la un doctor super si .....
se pare ca e FETITZA,normal ca a precizat ca nu e 100 % ,ca ecograful se poate insela,bla bla insa deocamdata si sper eu definitiv doctorul a vazut fetitza.
Suntem si grasune se pare,masuram de 30 de saptamani,pe cand avem doar 28 ,burtica fiind cea mai mare,masurand de 32 de saptamani,capul de 30 si femurul de 28( picioarele scurte ca japonezii,doar e jumate
)
Avem deja 1515 grame,Pumpkin daca te rog sa ne treci si pe noi! 
Sunt atat de linistita,doctorul a fost super,ne-a explicat totul asa misto,cu calm s-a uitat la fiecare particica in parte,vezica(deja are pipi),stomac,inima,din fericre totul pare OK.
Parca nu imi vine sa cred ca e fetitza
,sper sa nu ii creasca putza pana nasc!
Se pare ca sunt totusi putin anemica,am primit fier si vit C,in rest ahhhhhhhh m-am ingrasat luna asta 6 KILE,mi-am primit morala asteptata,mai mult ma intreaba doctorul" Poti sa mananci si sa bei mai putin?" 
I-am raspuns ca nu si am zambit.Mama lui de nesimtit,vrea sa tin diete acum. A tinut sa imi aduca aminte ca bb se dezvolta si daca nu mananc mult dar ce sa fac daca imi e foame? Sa rabd? No way!
Iarasi m-am intins ca o placinta!
Va 
Stefania 28 +
cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)
MissJJ spune:
Neatza burticutze1
Map si aici este intunecat azi noapte a si plouat dar tot asa au zis ca va fi soare mai incolo. Sa speram.
Assa eu zic ca o data de pofta poti manca. Aici ei zic ca nici pate sa nu papi deloc si eu am papat intr-o zi doua felii ca muream de pofta.
Tinasv1 legat de cantecele si poezioare si eu imi fac griji mai ales ca baby aici va invata engleza la scoala asa ca eu am aranjat deja problema asta. Mi-a trimis mama caietul meu de poezii care l-a scris ea de cand eram eu la gradinitza. Eu invatam poeziile la gradi si mama le trecea in caiet cand ajungeam acasa, asa ca deja am poezii cu pisici, tantari si toate animalutzele posibile. Si am vb cu tata si mi-a facut rost de cd-urile alea Cutiutza muzicala care au cantecele de copii. Vreau ca baby meu sa vb f bine si romana ca engleza oricum o va sti pe dinafara. Si deja astept un transport de carticele de copii mai mici, mama mea a pastrat si toate cartile mele. Uite ca nu degeaba m-a certat mama tot timpul sa am grija de carti sa nu le rup sa nu le mazgalesc. Mi-a pastrat pana si cartile mele de colorat.
Zilele trecute mi-a aratat la webcam ca a scos din boxa un set de 7 papausi mai micutze care le-am primit eu in clasa I la premiul intai si nu le mai vazusem de f mult timp si asa de fericita am fost si m-a luat frate o boceala cand mi-am adus aminte de premiile mele intai cat de mandra eram ca am primit premiu si pe atunci mama cumpara cartile si cadourile care le primeai la premiu si prima mea carte primita ca premiu se numeste Madalina si Crina si sunt total indragostita si acum de cartea aia. Ehhh amintiri frumoase. Coronitze facute de mama cu florile din curte aveam in fiecare an facuta din crengi de stejar si margarete si dupa premiere o pastram intr-o farfurie intinsa cu un pic de apa sa mai tina. Si pozele facute cu bunicele mele si eu toata zambareatza la mijloc mandra de reusita mea. Si primele poze cu uniforma si ghiozdanul care era mai mare ca mine si penarul chinezesc cu burete si roz cu fetitze pe el. Ce frumos era! 
In era asta super moderna acu unde se gasesc de toate mi-e frica intr-un fel ca fata mea nu va aprecia asa de mult o carte sau un cadou din moment ce se gasesc de toate si sunt tot felul de minunatii. Si tare vreau sa o invat sa citeasca mai degraba o carte decat sa se planteze la tv si sa butoneze
, sa prefere sa alerge in aer liber cu o minge, sa sara coarda decat sa stea pe playstation sau calc. Oare voi reusi? De asta imi este frica intr-un fel. In ro parca mai e cum mai e dar aici copii de la 12 ani sunt complexati daca nu au facut inca sex (vb f serios) si ii vad cand vin de la scoala copii de 13-14 ani care injura si urla pe strazi de zici ca is animale nu oameni, grupuri de fete toate machiate gatite si cu coafuri cat mai elaborate, unghii false si etc si sunt numai copii.
Ii vezi cu tigarile in gura urland pe strazi luandu-se de oameni cu telefoanele toata ziua la ureche in autobuz dau telefonul pe speaker si muzica la maxim chiar daca au casti. Zilele trecute era un grup de scolari tot asa 12-14 ani nu mai mult si s-au luat doua fete la bataie una injura de zor nevoie a trantit-o pe cealalta la pamant si dai pumni si picioare si restul copiilor le incurajau noroc ca a sarit lumea ca altfel creca se omorau. Imi e frica sa nu ajunga si ea intr-un anturaj din asta belea. Oare nu mai exista pic de rusine? Nu mai exista aia 7 ani de acasa?
------------------------
26+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
cristina_ana spune:
Pika-Pika!!!!!! Te rog eu mult, nu mai visa ca nasc ca intru in panica si mai rau!!!!!! Azi-noapte m-am trezit la un moment dat pentru ca am simtit o durere f.f.f. puternica in zona colului. M-am dat jos din pat brusc sa vad daca nu cumva mi s-a rupt apa si primul gand a fost: NU VREAU SA NASC ACUM!!!! Ca imi era mult prea somn. De fapt nu se intimplase nimic, era doar bebele care m-a fericit cu un picior (sau mai multe) in col. De cind s-a intors cu capul in sus si picioarele in jos (adica de duminica), am parte numai de pisiorusele lui in colul meu, si este o senzatie mai mult decit nasoala. Nici nu mai pot sta in picioare mai mult de citeva minute, ca am senzatia ca il scap.
Oricum, mi-am dat seama ca este ingrozitor sa te apuce nasterea noaptea, cind e somnicul mai bun. Si va dati seama ce injura doctorii daca ii trezesti la ore din alea din noapte, ca sa ii chemi la spital!!!
Assa, maninca linistita ficat de pui, ca la varsta asta a sarcinii nu mai are ce sa-i faca rau, deja toate organele sunt formate. Eu am mancat si la inceputul sarcinii, pentru ca imi era pofta. Doar ca nu am exgerat.
Iulenca, pai sa stii ca o sa vin cu bebele la intilnirile voastre din iulie!
Dar acum sa vedem cine cistiga intaietatea la nastere: eu sau Letitzia, ca vad ca si ea se bate tare pentru locul I. Hihihihi!!!
Cristina, 32+
geliza spune:
Buna fetelor,
ia uitati ce am gasit:
http://www.neufmoisetplus.com/calcul/CalcWeight.htm
aclculeaza greutatea pe care ar trebui sa o aveti in fiecare luna, in functie de inaltime si greutatea dinaintea sarcinii
Eliza
26+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MissJJ spune:
Stefania felicitari pt fetitza!
Si eu sper sa nu ii creasca putza pana la sf. Macar tu ai mai fost la scan dar mie nu imi mai ofera nici unul de acum si pana nasc si tot am cautat sa mergem la o clinica privata care sa nu scurga de bani ca sunt tare scumpe aici, sa mai aud o parere sa fiu sigura ca baby e ok si ca e tot fetitza. Inca mai caut ca nu am gasit decat din centrul Londrei cu preturi, normal, de buricul targului.
Eliza multumim de link e fain. Eu tre sa am intre 70-71,5 kg ei eu am un pic mai mult
am cam 73 dar e bine sunt pe aproape.
------------------------
26+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
cristina_ana spune:
Fetelor, eu sunt suparata ca nu mi-a aparut inca colostrul. Dar deloc!!!! Ma tot trag zilnic de sfarcuri, si nimic! Mai e vreuna dintre voi care sa fi patit asta? Oare inseamna ca am canalele infundate?
Cristina, 32+
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ziua asta frumoasa de afara asa imi ridica moralul, o placere
.
Cristina_Ana, ma bucur ca a fost alarma falsa azi noapte. Deci te paste cezariana, nu? Daca e bb cu capul in sus acum, nu cred ca se mai intoarce.
Mada_mxm, nu cred ca mai stii tu cum e in Romania cu tineretul. Imi vine greu sa cred ca la voi e mai rau. Solutia ar fi sa ne mutam la tara cu totii si sa traim idilic
. Din pacate nu se poate, asa ca tot ce putem face este sa incercam noi sa ne educam copiii cat mai bine sa aiba discernamant si simt critic pentru ca in final ei vor hotari cum isi vor trai viata, asa ca cel mai bine ii inveti sa hotarasca bine. Eu sunt totusi optimista, cred ca fiecare generatie de parinti trece prin temerile noastre si i se pare ca la ei e mai rau decat in trecut, dar uite ca per total am reusit sa supravietuim ca specie si sa trecem, majoritatea dintre noi, peste adolescenta
. Ca am evoluat, asat e discutabil
.
Pumpkin, azi parca te duci la eco. Sa ne zici cum a fost!
Stefania, nu te mai enerva ca nu face bine. Cred ca poti sa te bazezi destul de tare pe ecografia de acum, a vazut doctorul bine acolo ca e fetita. Felicitari!
Leistra, foarte frumos nume ati ales
. De principesa
.
Eu mi-am facut programare la epilat pentru luni. O sa iau un Scopantil inainte si o sa sper ca e totul bine. Pana acum nu am avut suparari. Daca m-as face numai pe picioare si la subtioara ar fi ca un masaj
.
Cred ca azi intru in luna a 8-a, nu? Am 31 de saptamani si 1 zi
.
Kehleyr
31+
cristina_ana spune:
Kehleir, da, cezariana e sigura la mine. Nu cred eu ca se mai intoarce bebele. Dar eu ma bucur mult, ca asta imi doream si nu stiam cum sa il conving pe doctor. Eu sunt f.f.f fricoasa, si gandul la nasterea normala ma paraliza complet (de frica). Eu as vrea cezariana cu anestezie locala (epidurala), dar doctorul a zis ca daca o sa fie cezariana de urgenta nu prea mai e timp de epidurala, asa ca o sa ma multumesc cu generala. Sotul meu vrea sa filmeze nasterea si sa faca poze, si doctorul a spus ca il lasa.
E cam sadic sotul asta al meu, a zis ca o sa fie filmarea vietii lui!!!!
Cristina, 32+