Mamici de iulie - august 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Cristina_Ioana multumim ca ne-ai dat vesti despre Bulinutza si Mishi! Sa le transmiti si din partea mea numai bine si sanatate si pupici multi!
Si legat de griji si eu imi fac griji si ma uita la fata vecinei mele ce repede creste si cum se transforma de la o zi la alta, cum la 2 ani jumatate deja stie ce-i santajul si cum sa o santajeze pe mami si cum sa obtina ce ii place ei cu orice pret si cum face cateodata crize si urla si e isterica de parca zici ca nimic nu o poate calma si momentele cand e geloasa ca mami vb si cu altii si ii tot repeta i love u mummy numai ca sa se uite numai la ea. Si ma gandesc oare si a mea va face la fel? Oare eu cum am sa reactionez? Si tot asa...
Iar legat de spalat baby cu apa cand schimbi nappy-ul aici se recomanda sa il speli cu apa fiarta si racita la funduletz de cate ori schimbi nappy si sa il lasi si cu funduletzul gol oleaca. Aici cand cumperi caditza si olitza au la set si un castronel impartit in 2 care se cheama top and tail bowl. Special pt asta este facut sa pui apa in el si sa il poti curata pe baby cand il schimbi.
Amabella si mie mi se pare ca timpul trece extrem de greu oricat ma chinui sa il umplu cu cat mai multe activitati. Sper ca odata ce am inceput cu operatiunea mutatul, adik mergem sa vedem case si etc sa fiu ocupata sa mai treaca timpul ca eu sincer simt ca innebunesc cateodata de plictiseala.
Cristina_ana iti urez numai bine si baby sa mai stea acolo cateva saptamani pana e momentul potrivit sa nu ii dea emotii lui mami si sa vina pe lume sanatos!

Danivero bine ai venit!
Mia felicitari pt fetitza!
------------------------
26+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
map spune:
of fetelor ce ma oboseste munca asta
. De la statul pe scaun ma dor toate cele, nu mai am rabdare parca sa iau fiecare act in parte si sa-l citesc cu atentie, sa mai fac si ce cer astia. Parca m-am tampit.
Of si asa as deschide geamul la birou dar este afara mult polen si nevasta lui seful are alergie, m-a apucat o caldura de simt ca innebunesc.
Monica si
25+
MissJJ spune:
Fetelor ce-i cu linistea asta??? A ajuns subiectul pe pagina 2 il cautam pe pag unu si nu-l gaseam am zis ca nu vad eu bine.
Noi tocmai am venit de la o plimbare, am fost aici la noi in zona langa o apa si am hranit lebedele ratele si gastele apoi am fost in parc am stat pe o bancutza si am mai rontzait niste alune
si apoi am mers din nou acasa. Asa frumos a fost afara! 
Va urez noapte buna si vise placute si ne mai auzim maine! Pupici!
------------------------
26+ 
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Wow si am mai primit si inca o stelutza! Am devenit si eu membru junior nu stiam ca la 250 de mesaje primesti, asa ca uite am devenit si eu junioara! ![]()

------------------------
26+ 
Poze
Lucrusoare baby
Tinasv1 spune:
Buna burticute,
Si pe mine ma incearca sentimente de neliniste despre cum ma voi descurca sau nu cand va veni bebe mic. De obicei ma descurc la toate dar asta e ceva necunoscut si mai ales e bebe al nostru.
Dar sa fim optimiste, ne vom descurca, nu sunt primele mamici care isi cresc copilasii.
In rest ma plang de picioare umflate si de stari in care nu respir bine. Va loviti si voi de aste neplaceri?
Hai ca va las acum, e cam tarziu si a venit Mos Ene.
Stiti voi cate poezii trebuie sa invatam? Si cantecele si alte alea?
Cu bine
Tina
27+ cu 
miti2004 spune:
dragelor,
sunteti niste scumpe: raspundeti la toate intrebarile pe care le am si eu, probabil pt ca toate ne gandim la aceleasi lucruri.
am mai luat si eu cate ceva pt bebe, am luat si niste paturici de bumbac pt vara si ceva mai groase pt toamna, toate lucrurile de toamna-iarna pe care le-am luat pana acum au fost de la reduceri si sunt super haioase.
desi sunt o mare-mare fricoasa si eu vreau sa incerc natural si imi tot fac curaj ( oricum nu am alta optiune decat daca zice doctorul ca se recomanda altceva ), asa ca ma tot imbarbatez singura si incerc sa ma gandesc ca totul va fi bine...singura dorinta a mea e ca sotul sa ma tina de mana in timpul nasterii, chiar daca va fi si mama la vara aici, tot pe sotiorul meu il vreau...sper sa nu se sperie si sa fuga pe hol ![]()
refefitor la epilat, eu ma faceam singura cu ceara calda, dar de cand nu mai vad nimic acolo jos ma fac doar cu lama...si urasc lama, pt ca eu ma faceam de tot cu ceara si ma simteam f bine, acum de la lama ma cam irit, si , spre rusinea mea, ma fac mai rar...offff, asta e.
va pupacesc
,
miti 27+
assa spune:
Buna dimineata
Dupa cum puteti vedea sunt "live" deja de cateva ore.Nu stiu ce se intampla ca nu pot dormi deloc.
Am fost ieri la medic : bebe e bine, are 30w5d si 1.720 g (Pumpkin fii draguta si pune-ne si pe noi pe listuta. Multumim
), totul e ok , dar inca nu s-a intors. M-a avertizat medicul ca o sa-l simt cum se intoarce in cel mult 2 sapt. Oricum de acum merg la echo din 2 in 2 sapt. ceea ce ma linisteste mult.
Nu am apucat sa va citesc inca pt. ca am fost preocupata sa mananc
toata noaptea.Ah..la kg. sunt in stationare -10kg in plus de la inceputul sarcinii (poate de-aia am curaj sa ma bag la bucatarie noaptea
)
Intrebare: ficatul de pui (stiu ca e interzis) dar macar acolo o data de pofta se poate?????????????
Merg sa va citesc si revin
Assa
31 si
pika-pika spune:
Stefania pana acum la mine pare ca o sa fie nastere normala,sa vedem ce se mai intampla intre timp.Eu incerc sa fiu cat de cat pregatita pentru orice.
She-wolf tu unde l-ai nascut si l-ai botezat pe Cristi?In Romania?
Cristina_ana nici eu n-am putut sa dorm azi-noapte.M-am tot foit,aici a inceput sa fie si cald de tot...Dar am visat ca intrasei pe forum,ca nascusei....te felicitam...cum esti prima care ai vorbit despre nastere ,ca si cum ai fi aprins un beculet pe care scrie start,m-au apucat toate emotiile...Mi-am dat seama ca mai e foarte putin si ca se poate intampla aproape in orice moment de acum.Asa ca mai tine un pic beculetul ala stins...Diseara poate o visez pe ![]()
map si eu am crezut tot timpul ca voi fi mama de baietel dar se pare ca acolo sus au alte planuri pentru noi.![]()
Cristina_Ioana la tarta de fructe e f necesar amoniacul?Ca n-am dar suna asa de bine ca vreau sa fac...
Da,tinasv1 si eu am probleme cu respiratia.Nu pot sa stau intinsa pe spate,am nevoie de multe perne...Din fericire pana acum nu mi s-au umflat picioarele dar ma dor cand stau in picioare.
In legatura cu bebe,cum sa nu am emotii!!!!...Aveam ganduri de astea de cand m-am casatorit(de aia nici n-am vrut repede bebe)...Acum parca mi-a mai trecut putin...Dar tot ma gandesc...o iau pe varste,imi imaginez ce o sa ma intrebe,cum trebuie sa-i raspund...stiti,in general copii cred ca inteleg cam ce le convine...hehehe,ganduri sunt multe dar incet,incet o sa incerc sa ma autoeduc sa fac totul cat mai bine,o sa mai si citesc despre psihologia copiilor,intr-un fel crestem si noi spiritual odata cu ei...Greseli sigur o sa facem ca de,oameni suntem,dar important e produsul finit.Kehleyr a descris cel mai bine temerile unei mamici.Asta dovedeste ca suntem normale si ca o sa fim mamici bune.![]()
32
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
iulenca spune:
Neatza fetele.
Mishi si Bulinutza insanatosire grabnica desi pana nastetzi o sa trebuiasca sa avetzi mare grija de voi, dar macar sa va simtitzi mai bine si sa ajungetzi akasa ca la spital e tare urat.Va trimit pupicei si voua si bebeilor 

Nici eu din pacate nu sunt prea bine. Am fost la doctor si zice ca s-ar putea sa nu fie de la rinichi - o sa vada sigur cand vin rezultatele de la analize. Cred ca e de fapt o raceala nashpa, ca obosesc super repede, transpir de innebunesc sau fac frisoane si nu am pofta de mancare. Stau cumintzica akasa acum, beau ceiutz, iau paracetamol si imi fac frectie si sper in cateva zile sa imi treaca. Oricum vad ca problema e numai a mea pt ca fiimea n-are nici o treaba e activa nu da nici un semn ca ar suferi alaturi de mine.
Pe mine ma enerveaza de mor situatia pt ca eu toata sarcina nu am avut nici macar o raceala si ma oftica ca mi s-a intamplat acu cand chiar nu ma asteptam. Anyway stau bine psihic si asta e bine.
Cristina - Ana nici nu imi vine sa cred ca una dintre noi se apropie de nastere. Am eu incredere totusi in tine si in bebe ca o sa mai stea macar cateva saptamani. Oricum stai linistita si calma pentru ca bebe va fi bine si tu o sa fii cea mai fericita pt ca o sa il tii in bratze si o sa il alintzi si o sa il iubesti. Asta e cel mai frumos lucru din lume. Parca te vad pe la inceputul lui august venind la intalnire cu puiul tau ca sa ne faci pofta si noua gravidutzelor de august sa nastem repede. Te pupic pe burtik. 

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
assa spune:
Iulenca stai linistita ca transpiratia excesiva si frisoanele sunt absolut normale in sarcina, in trim. 3 Eu asa am citit si medicul m-a atentionat de asta. Si eu transpir , apoi mi-e frig , normal...asta e sarcina.Cu pofta de mancare e mai problema...Hai fii tare!
Ce mai stiti de Mishi si Bulinuta?
Iti mai amintesti ce ne mai plangeam cu toate de frisoane in primele sapt. de sarcina?
Assa
31 si