Buna !!!
As vrea sa-mi spuneti , daca stie careva dintre voi , cand incepe scoala anul acesta . Am auzit pareri cum ca ar incepe pe 1 septembrie , altii ziceau ca tot pe 15 septembrie . Ma intereseaza pentru ca trebuie sa-mi fac programarea pentru concediu si fiica mea cea mare incepe scoala anul acesta si as vrea sa stau in primele saptamani cu ea acasa , pana se acomodeaza si nu e totuna ca stau 1 saptamana sau ca stau 3 saptamani .
Daca aveti informatii legate de acest lucru v-as ruga sa-mi scrieti ca sa stiu cum sa ma prigramez in concediu .
Multumiri ...
albumele noastre
Da, ai auzit bine, incepe pe 1 septembrie, din pacate. Dar cum 1 septembrie pica vineri, poate va incepe pe 4 septembrie.
Claudia
Mersi ... si scuze pentru ca nu am postat subiectul unde trebuia ...
albumele noastre
intradevar, vineri a fost facut ultimul comunicat de presa in care se revenea la 15 septembrie ca data de incepere a anului scolar.
Revin si eu cu scuzele de rigoare. Tocmai am vazut in presa ca scoala incepe pe 16 septembrie. Anacezara, concediu placut!
Claudia
Chiar ieri am avut Sedinta cu Parinti si ni s-a adus la cunostinta ca anul scolar 2006-2007 va incepe TOT la 15 Septembrie,deci s-a revenit asupra datei!
La prima sedinta ni se spusese de 1 septembrie.
Am vazut si eu ca incepe pe 15 septembrie ( vineri ) , data cand va fi festivitatea , iar cursurile incep abia pe 18 septembrie ( luni ) .
Mult succes tuturor celor care incep scoala anul acesta ... si nu numai ...
albumele noastre