Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
TatianaG spune:
Multumim mult pentru urarile de ieri!!!!
SILVI, mersi pentru sfaturi. Azi noapte chiar am pus in aplicare, dar baietii mei urlau cand simteau ceaiul (ei nu prea beau ceai, doar 2-3 inghitituri, pana isi dau seama ce le dau). Pana la urma am trecut tot la lapte.Cred ca trebuia sa scot masa de noapte mai devreme, dar dupa atatea nopti nedormite, nu mai aveam nervi de maraieli si plansete in miez de noapte. Desi acum mi-ar fi mai usor. O sa mai incerc, poate gasesc vreun ceai care sa le placa.
Azi ne-am trezit cu o ceata deasa, de parca ar fi fost toamna. Sper sa fie frumos, caci ieri am stat doar in casa.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
anasebe spune:
Cata Deci trisezi...Mi-ai placut.
Tatiana Imi pare rau ca nu ai reusit sa-i pacalesti pe baieti. Poate cu timpul vor renunta singuri.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Neatza!!
Kinderul meu tot doarme, si vine tipa la masaj. cred ca-l trezesc sa-i dau sa pape, ca de nu....
Cata si Ana hai sa ne apucam de o cura de slabire.
Nu se mai poate asa. am o burta de zici ca sunt in 4 luni.fac de cateva seri abdomene ridicari de picioare. sper sa functioneze, caci febra musculara am la greu.
Dana mersi, selectez pozele si le trimit. la gagicute.
fete, pe mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
utocatalina spune:
Tatiana G...scuze pentru intarziere...sa-ti traiasca comorile de 5 luni...cit priveste masa de noapte, eu nu pot sa o scot..si la mine sunt 2 mese de noapte, ca Bia papa prost ziua....din fericire, dureaza putin cam 15 minute fiecare, dar azi noapte nu stiu ce a avut, ca nu a vrut sa pape in somn ca de obicei, decit f. putin..
Ana Sebe eu la paine pot renunta, dar la dulciuri ba..oricum macar daca nu as ma bascula atit ca as slabi chiar de as papa o prajitura pe zi..totul e sa nu mai scap la mincare, ca vreau sa ajung la 59 si pina acolo mai am cam 6-7 kg!Greu!
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Ana Sebe aporpo de cura de slabire..sora mea are 1.84 si cam 100 kg..la botez era in plina cura de slabire..slabise vreo 7kg..ghici ce a facut? Nu a mincat absolut nimik! Si-a scos brinza de vaci si si-a pus-o in farfurie si asta a basculat in timp de invitatii se indopau cu bunatati!
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Giova si Ana Sebe..hai la cura..raportam cite kg avem si cite vrem sa pierdem, precum si intervalul de timp in care vrem sa scapam de ele..eu am 65 jumate si vreau sa scap de 6 kg jumate in maxim 1 luna jumate..hai pina 1 iulie..telul meu 59 de kg!
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Azi la prinz am jumate de piept de pui la gratar si supa care ramine de la Bia
Ciresica Bianca
Giova spune:
Eu am 64 kg si pana in aug la nunta tre sa ajung la 56-57 kg.
sper sa reusesc. problema e ca mananc putina mancare, dar bag dulciuri si paine la greu. aaseara am mancat la ora 19 si cand a venit Clau la 12 noaptea am mai mancat si atunci .
I-am zis ca nu-l mai astept ca lui ii e foame si mananc si eu cu el.
De dim. am mancat un iaurt cu Activia cu musli.
Nici nu mai vreau sa bag ceva in gura pana la pranz.
Bine ca s-a trezit flacaul, l-am schimbat, i-am dat laptic, si tipa cu masajul tot nu apare.
Stiu ca e la nasa lui bebe. asa ca tre sa vina. Nasica lui marco ieri a aflat ca asteapta tot un . Va avea Marco, pe cine sa-l invete toate prostiile din lume. numai sa nu fie invers.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
utocatalina spune:
Aha Giova, deci suntem cam aproape cu kg si avem cam acelasi tel...vreo 7 kg...hai ca reusim noi!Eu am papat de dim 1 felie jumate de paine si atit pe ziua de azi la capitolul asta..
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Cata Verisoara ta are o vointa invidiat. Bravo ei, si eu trebuie, dar nu ca voi 7 kg si mai degraba ca verisoara ta, ca si eu tot 100 kg am si asta datorita sarcinii, ca inainte de a fi gravi aveam 125.
V-am speriat?
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica