Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
anasebe spune:
mmm, ffffffcgbbbbbbbbbbbbbbbb5555pppnnnnnnnnn n,,wazwz ,,,,,,
Acesta e un mesaj scris de Tiberiu pt. toti bebeii.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
asteryaro spune:
buna dimi!
fetele, merci de aprecieri!
anasebe, pup pe tiberica scriitorul!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Mai e sora mea..nu verisoara..si vointa ei o pun la indoiala, ca ea cind ajunge la 70 cind se intoarce la suta!Si asta de citeva ori pina acum!Ana Sebe tu sa ai mai multa vointa!
Bia a basculat cu lingurita 50 de cereale cu mar si morcov si vad ca i-au placut!
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
Bee spune:
Buna fetele. Eu cu Ana adormita in brate.
Eu sunt la cura de 2 saptamani. Si am dat jos 2kg sapt trecuta. Acum stationez la 64. Mai vreau sa dau jos vreo 6 intr-o luna jumate, ca plec la mare. Si voi fi la fel de grasa cum eram inainte de sarcina, deci la fel de gasa cum m-a cunoscut sotul meu.Si apoi vedem daca voi ajunge vreodata la 52-53, cum ar fi ideal.
. Incerc s-o pun in pat. daca nu revin inseamna ca m-a mancat!
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, de dimineata am tot citit ce ati scris voi dar prapaditul meu nu ma lasa sa stau la calc cat e el treaz, daca nu-i acord atentie se pune pe strigat si scoate niste vocalize.... Asa ca stam 10 minute in scaunul de la masina, 10 minute in patut sprijinit de perne, 10 min in pat cu mami, 10 minute citim carticica si uite asa.......
Acum a adormit si am si eu timp sa va scriu si o sa merg sa ma uit si la poze. Tatiana imi pare rau ca nu ai resusit cu ceiutul asta noapte. Eu ii dau lui Alain ceiut de la hipp, ii place f mult, are si zahar in compozitie dar eu am intrebat mai multi pediatri si mi-au zis ca ceaiurile de la Humana si hipp au harab brut modificat special pt bebelasi, te mai gandesti tu cum faci. Sfatul meu e sa te staduiesti sa le scoti cat mai repede masa de noapte daca papa destul ziua ca daca nu.... asa o sa o tineti pana pe la doi ani. Am mai multe prietene cu copilasi pana la doi ani care inca mananca noaptea.
Dana Ene, multumesc ca m-ai trecut pe site, o sa-ti trimit mail cu pozele si datele lui Alain. Iti multumim ca iti mai faci timp si pentru asta .
Ana Bordea multumim pentru zodiac.
Andreea M bine ai venit printre noi.
Cat despre slabit....ce sa mai zic eu am 69,5 kg la 1,65 sunt o , dupa nastere am ramas cu 73 si am urcat pana la 77 in incercarea disperata de a produce lapte . Eu tin si Montignac si disociat, mai calc pe laturi pe ici pe colo, in punctele esentiale dar trebuie sa ajung la 63 pana in 15-30 iunie maxim ca asa nu se mai poate.
Merg sa vad poze..
Silvi
anasebe spune:
Cata Habar n-am de ce am citit verisoara. Sora, imi cer scuze.. Pai nene, io sa ajung la 70 (unu la mana ca nu m-ar recunoaste nici sotu ) n-as mai manca nimic, de frica sa nu ajung din nou la 100. Dar nu am pretentii sa ajung la 70, macar la 90 si tot ar fi un inceput. Sau vorba mamei, mai astept sa fac un bebe ca daca mai slabesc 25 kg in timpul sarcinii, ma fac fotomodel.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Bee si pe mine ma bate Jea ( sotul meu) la cap sa mergem macar 5 zile al mare dar eu sunt stresata sa-l las pe Alain singurel....Tu cu cine o lasi pe Ana?
Bee spune:
SI acum in mare viteza, ce-mi amintesc dijn ce-am citit.
Janina, va paste greva bebelusului. N-o forta sa bea lapte praf ca o sa refuze din ce in ce mai rau. Las-o in legea ei. Ce greutate avea ea la 3 luni? Semeni tare bine cu mama ta! DAr parca si cea mica seamana cu voi (cu tine si cu mama ta).
AnaSebe, trimite-mi si mie ce ziceai tu cu AnaB, legat de zile, zodiace, alea alea. Si eu am scaun de masa asemanator, de la Barza, tot 3 mil. DIfera putin spatarul. SI TIberiu pare mult mai mare ca Ana mea in scaunel. Are 3 pozitii spatarul? CA parca Ana sta mai pe spate in el! Eu il folosesc deja la papica. Ana in scaun. Castronul pe tavita, iar eu cu o mana hransesc fata, cu talanga o distrez si din gura cant de zici ca sunt la circ!. Tare as mai avea nevoie de o mana s-o tin sa nu-si mai bage labutele in gurita plina..
Fetelor, eu nu mai pot sa-i pun Pampersul Anei! Se intoarce non stop pe burta! Si imbracatul dupa baie e o aventura! Am mereu senzatia ca va plonja de pe masa!
Astery, frumos Botezul. LA fel si voi toti. Nu te plange de Razvanelul matinal ca si a noastra e .........jale mare! Scularea la 1 noaptea, la 4 sau 5, dupa care adormirea la loc e optionala!. SI cum ea e odihnita, de obicei alege sa ne chinuie pe noi. Ieri s-a sculat la 5 pt papa, a atipit, dar la 5.30 a facut ochi! Azi a fost mai miloasa: papa la 4 si s-a sculat la 6.
Ce-am mai vazut eu? Crisu, beton program are gogosica ta! Cred ca e mare mancacioasa. VEzi ca la pranz bea intai lapticul si apoi piureul fiindca e prea flamanda. Cred ca sucul de fructe (pe care ziceai ca nu-l prea bea) de la ora 11 (parca) poate nu-i tine de foame (nu-i dai si laptic in completarea lui?). Eu ii dau piureul de legume cand e flamanzica, dar nu isterica de foame. Altfel n-am sanse. Ieri a trebuit sa-i dau lapte intai ca nu aveam sanse cu ea. Piureul l-a papat la vreo ora dupa.
Fetelor, cele care aveti probleme cu apetitul bebeilor, incercati si voi cu putina lamaie in piureul de legume! CA prea mi se pare ciudata coincidenta. Mananca a mea de rupe de cand i-am bagat piureul cu lamaie. Ieri m-a socat psihic: Papa la 1 noaptea, la 5, la 9, la 13, la 15, la 16.30 (piure) si apoi la 6+8 (o masa cumulata maaare).
la toate fetele si bebeii. Sunt cea mai foarte fericita. Fata mea doarme de 20 de minute.. NU mai apuc eu asa o minune in graba.
pisoi3 spune:
Neata fetelor,
Mie ieri mi-a picat netul, asa ca abia azi dimineata m-am apucat sa mai citesc ce ati scris. Am terminat capitolul trecut, pe asta nou nu l-am citit inca, il citesc diseara ca azi am de alergat si nu o sa stau pe acasa.
Cata, albinuta aia e marea iubire a lui Mark, ii place de nu mai poate, toata ziua numai cu ea e.
Moni, jucariile de baie pe care i le-am luat lui Mark sunt: un delfin, o broasca, o broasca testoasa, doi pui de rata si o buburuza careia ii zice Adèle la coccinelle, cred ca fetele din Franta stiu despre ce e vorba. E o serie de jucarii frantuzesti care se cheama Adèle la coccinelle, super dragute, tot din gama asta i-am luat si insula plutitoare care e o insulita cu palmieri, o casuta, o broscuta, un elefant si o maimuta. Maimuta sta in hamac, broscuta sare de pe trambulina iar elefantul se da pe tobogan.
Am mai primit niste jucarii de alea chitaitoare, tot de baie care contin un vaporas, o rata, doi pesti, o lebada si o broasca testoasa cu pui.
Ursulica, bafta la examene!
Gata, fug ca trebuie sa plec, intru mai pe seara.
Pupici la fete si bebei
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Bee spune:
Silvi, eu o duc si pe Ana la mare. DE fapt eu pentru ea vreau sa merg. Asta va fi chiar in iunie, deci in extrasezon. Mie nu-mi face deloc bine marea, dar ea e putin rahitica si sper sa-i faca bine putin soare si aerul. Noi avem planuri de mers singuri in in concediu in afara, undeva, nu stiu unde, ca uneori am senzatia ca eu sunt singura persoana pe care o cunosc, care n-a iesit din tara!. Si atunci vom merge (sper) pentru o saptamana si las fata acasa cu parintii mei (si cu socrii in vizita).