Cum ati continua?
Raspunsuri - Pagina 8

She spune:
quote:
Originally posted by Elise
She, eu n-am primit PMul ala cu shoppingu'.... :)
tu l-ai primit?
Elise
Eu?Nimic...:)

CristinaT spune:
LUIZAM, ce s-a mai intamplat??? ma tii in suspans
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

diadaniela spune:
Mai nu o fi iesit rau?
Doamne fereste!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

LUIZAM spune:
Mai, sa stiti ca mai traim. Nu s-a intamplat nimic spectaculos. Am palavragit si azi, ca de obicei, pe net, ca doi necunoscuti care abia asteapta sa se cunoasca.
Am amanat un pic intalnirea de maine, nu ma simt prea pregatita, si nici nu prea am timp s-a ma duc. In plus, el pleaca cateva zile in Ungaria, si m-am gandit ca ar fi bine sa nu-i stric cheful.
Il mai frec putin, am mai incercat sa-l determin sa-mi spuna ce asteptari are, dar mi-a zis ca o sa vad mai mult cand o sa ne cunoastem. Nu e de mirare, asa face si pe acasa. In rest, nimic deosebit.

CristinaT spune:
deci mai asteptam cateva zile. Sau o sa puteti vorbi pe net??
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
deci mai asteptam cateva zile. Sau o sa puteti vorbi pe net??
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006![]()
O sa va dau buletinul de stiri de indata ce apar noutati pe firmament.
Oricum, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va astept si in continuare cu sugestii.

Elise spune:
quote:
am mai incercat sa-l determin sa-mi spuna ce asteptari are, dar mi-a zis ca o sa vad mai mult cand o sa ne cunoastem. Nu e de mirare, asa face si pe acasa.
Lizu, deci incepi sa-ti recunosti barbatu', inteleg?
Asta-i nenorocirea, nu poti sa fii "noutate" prea mult timp....

Elise

michelle7 spune:
eu zic ca daca mergi tu la intalnire nu demonstrezi mare lucru si o sa te minta ( si tu o sa-l crezi , ca el "doar s-a distrat" si ca n-ar fi facut nimic etc) .daca esti cu adevarat sadica angajeaza o prostituata ( sa nu-mi zici ca nu stii unde sa gasesti una) si trimite-o la intalnire. sa vezi atunci bairam.

Elise spune:
quote:
Originally posted by michelle7
eu zic ca daca mergi tu la intalnire nu demonstrezi mare lucru si o sa te minta ( si tu o sa-l crezi , ca el "doar s-a distrat" si ca n-ar fi facut nimic etc) .daca esti cu adevarat sadica angajeaza o prostituata ( sa nu-mi zici ca nu stii unde sa gasesti una) si trimite-o la intalnire. sa vezi atunci bairam.
da.
plateste o prostituata sa-l duca la hotel si sa-l lege de pat.
si dupa ce l-a legat fedelesh sa te cheme.
sa vezi atunci ce mai discuta...

Elise