Cum ati continua?
Raspunsuri - Pagina 9

LUIZAM spune:
Am noutati pt. voi.
Intr-una din nopti fierbeam ca o oala sub presiune. N-am mai suportat tensiunea si am deschis subiectul. Am intrebat ce cauta pe site, cine este persoana cu care se converseaza etc. A negat totul, a spus ca totul este o joaca. Nu stie nici el ce cauta acolo. Pur si simplu a intrat in mrejele acestui joc, vazand ca cineva ii raspunde. L-am amenintat cu un divort, a spus ca n-a facut nimic, bla-bla. Ca eu si copilul suntem totul pt. el. In sfarsit, dupa o noapte alba, am ajuns la concluzia ca avem o problema si ea nu poate fi rezolvata decat impreuna. A fost de acord s-o luam de la zero. Fiecare sa-si schimbe atitudinea si sa cream un nou inceput.
In acelasi timp, pe net am amanat intalnirea.
Guess what? Horror
Mi-a dat numarul lui de mobil si mi-a spus ca e mai sigur pe mobil decat pe net.
Deja cred ca o iau pe campii.
Voi ce parare aveti?
E cazul sa mai continui acest joc murdar pe net sau sa-i comunic acasa ca decizia unei despartiri este irevocabila?
Nu cred ca mai pot continua in acest mod. Ideea e ca el continua si ca orice amenintare nu-l infricoseaza, dupa cate vad.

buli spune:
superspinoasa treaba
ia-ti o cartela cu numar nou si spune-i sa te sune el intre anumite ore.
ii raspunzi chiar tu si il intrebi in ce fel se gindeste sa va rezolvati problemele

Bebe Beca spune:
Asta inseamna ca nu vrea sa se opreasca, nu? Ca ii cam place joaca asta...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Bebe Beca spune:
Sti ce as face eu? As ruga o prietena a carei adresa nu o stie, sa imi imprumute apartamentul pentru cateva ore. I-as da intalnirea la acel apartament si, dupa ce va vedea cine deschide usa, discutia va pleca mai departe...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

furni spune:
Luiza, treaba deja nu mai este o gluma. Oricum, fetele te-au avertizat ca s-ar putea sa suferi. Acum ai deschis cutia Pandorei si trebuie sa te pregatesti sa iei o decizie, care cu siguranta iti va influenta viata (indiferent care va fi aceea).
Succes si sa fie bine pt. voi.
Va pup.

CristinaT spune:
Nu cred ca ai facut bine ca ai deschis subiectul. Oricum asta este. Daca simti ca esti in stare continua. Numai de tine depinde daca vrei sa afli pana unde poate merge. Scenarii se pot scrie multe.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Elise spune:
quote:
Guess what? Horror
Mi-a dat numarul lui de mobil si mi-a spus ca e mai sigur pe mobil decat pe net.
mie mi se pare destul de clar ca nu renuntza la "relatia" respectiva la presiunile tale.
omu' chiar vrea un affair....

acu'...ce poti sa vezi e dak renunta la tine pt. "virtuala" - la urma urmei stii si tu cu cine stai.
dak te shifonezi si zici ca nu vrei sa discuti pe mobil, vrei sa vb. pe net, ce o sa faca?!
Fa presiuni din ambele parti, sa vezi spre cine trage.
Macar te lamuresti daca il intereseaza casnicia lui vreun pic.
Elise

Andra_ spune:
Draga mea,
teribile momente prin care treci, dar macar ai lamurit niste lucruri:
- el chiar vrea sa mearga mai departe, chiar daca risca enorm (sa-si piarda familia ptr o ipotetica relatie, despre care n-are nici macar habar daca ar merge sau ar fi ce-si doreste)
- nu stie clar ca esti tu cea care ii scrie
- e chitit sa-si caute o relatie paralela, nu neaparat sexuala, dar nici asta nu e exclus => daca nu o va "face" cu tipa de pe net cu care se converseaza acum , oricind orice alta femeie poate deveni o tinta
- discutia serioasa pe care ati avut-o n-a dus la nimic concret in favoarea ta, ci probabil din contra, din moment ce-i scrie "aventurii" lui ca netul nu mai e sigur, dar vrea sa vorbeasca pe telefon (aici ai putea apela la fetele de aici care s-au oferit sa vorbeasca cu el, cineva ar putea sa-l "faca din vorbe" si sa-ti spuna cum sta treaba)
Acum date fiind datele de mai sus, doar tu poti decide cum vrei sa continui, dar o alta discutie n-ar duce la nimic bun, ci din contra l-ar "arunca" si mai departe de tine, nevasta casnica si cicalitoare. Asa ca: tine-l cald, ca macar ai situatia sub control si nu se incurca cu altcineva (asta presupunind ca esti singura cu care s-a conversat pe site-ul ala), incearca sa te calmezi si sa-ti vezi de restul vietii, plus eternele "aranjeaza-te, slabeste, machiaza-te, iesi si tu, fa-l gelos", care oricum nu functioneaza daca el e contra ptr ca si i-a intrat ceva pe invers si l-a montat impotriva ta (dovada ca si pe Nicole Kidman a parasit-o barbatul), ai rabdare cu el si asteapta ca momentele astea sa treaca, ptr ca nimic altceva nu-i poate schimba lui mintea.
E doar o parere,
Andra

aiuras spune:
Parerea mea este ca ar merita ceva ca la Zdreanta, un ou fierbinte, adica cineva care sa isi bata usor joc de masculul din el astfel incat sa aibe dubii asupra farmecului unor astfel de escapade si de ce nu asupra masculului feroce din el. In acest fel desi vei fi lipsita de concluzia "te-am prins netrebnicule" sper sa poti sa-l aduci pe ratacitor acasa si sa-i dai si o lectie.
Eu l-as lua pe net ca asa:
Adica ce fel de lipsit de inhibitii esti tu daca nu poti vb pe net, etc si adu-l inapoi in virtual la discutii ca sa zica ce vrea, ce ii lipseste, cum vede cuplul, vezi Doamne ca sa il cunosti sa te convinga sa ii telefonezi si sa va intalniti. Apoi mai brodezi in functie de ce iese ca sa-i dai un ou cat mai fierbinte sa se invete minte!

Elise spune:
quote:
Originally posted by aiuras
Parerea mea este ca ar merita ceva ca la Zdreanta, un ou fierbinte, adica cineva care sa isi bata usor joc de masculul din el astfel incat sa aibe dubii asupra farmecului unor astfel de escapade si de ce nu asupra masculului feroce din el.
adik sa stea cu tine pentru ca il convingi ca esti ultima solutzie, restu' femeilor il refuza....

Elise