Cum ati continua?
Raspunsuri - Pagina 5

Elise spune:
quote:
La un moment dat in casnicie intervine rutina, asta e, dar inainte sa recunosti asta fata de terte persoane sau sa te apuci sa cauti alte variante de a-ti "condimenta" viata, de ce nu te confrunti intai cu partenerul de viata? Oare pt. ca se considera ca celalat trebuie sa stie ce gandesti si sa aiba tot timpul initiative?
A incercat sa-ti comunice aceasta "stare" a lui? Oare cati dintre partenerii de langa noi, carora le acordam credit si pentru care "am baga mana in foc" au aceleasi probleme? Comunicarea cred ca e totul, oare de ce nu comunicam?
Pentru ca, in mod surprinzator.... e mult mai greu.

Intr-o relatie pe termen scurt iti permiti orice.
Intr-o relatie pe termen lung... nu prea.
Asa ca uneori e mai simplu sa-ti spui ofurile in stare pura, cu ghimpi cu tot, unui necunoscut pe care oricum nu l-ai ofusca, nu l-ai rani, putin ii pasa de tine, putin iti pasa de el, decit omului cu care iti imparti viata.
In timp se creaza o apropiere, dar se creaza si barierele peste care, odata definite, e din ce in ce mai greu sa treci.
Elise

carolinah spune:
quote:
pai tocmai asta e.
ca daca spune "da" si se si prezinta la punctu' de intilnire, aranjat, apretat si cu zambetul de macho regulamentar, sare din domeniul bla bla pe net....
Elise
Eu ziceam ca un "da" nu e grav...
Ei, daca apare la intalnire atunci e grav, dar macar stie cum sta. Ca va fi ea sau alta, raspunsul ar trebui sa fie acelasi, si macar stie din prima (femeie cu care o inseala...). Si un barbat care nu are de gand sa isi insele nevasta poate scrie de o mie de ori ca da, vine, sa il astepte etc etc, dar se va lasa f greu convins...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

carmona spune:
Suntem foarte diferiti!!! Mie mi-e mai usor daca ma supara ceva sa dau afara pe moment totul si gata. ma linistesc. si aflu si parerea celuilalt. Asta in relatia de cuplu pt. ca in alt gen de relatii (ex amici, servici, ma comport exact invers)
da, varianta de a-ti impartasi ofurile unor persoane straine pt. a nu-ti rani partenerul tot comunicare reprezinta (dar nu cu partenerul ). Dar ajuta relatiei? Daca da, OK (primesti niste sfaturi bune si te luminezi), daca nu.. "In timp .... se creaza si barierele peste care, odata definite, e din ce in ce mai greu sa treci." zise Elise
Am intrebat-o pe Luiza cum a descoperit "activitatea" sotului, pentru ca poate sotul a lasat benevol "urme" pentru a-i atrage atentia. (Sau e un scenariu cam paranoia?!?)
Luiza , daca tot esti in punctul asta, parerea mea este sa-ti folosesti identitatea necunoscuta sa afli ce anume vrea sotul tau de la o relatie, ce anume l-ar face fericit, sapa mai adanc de "rutina" pe care el o invoca (nu asa zic toti barbatii? cred ca au prea mult timp liber si nu stiu ce sa faca cu el!! ), ce inseamna asta pt. el? dar trebuie sa tii cont ca in fata calculatorului el poate sa isi ia o identitate care sa nu-l reprezinte in totalitate
Oricum, sper sa se rezolve totul cu bine, si peste un timp sa cititi amandoi postarile de aici si sa va amuzati!!

Elise spune:
quote:
dar trebuie sa tii cont ca in fata calculatorului el poate sa isi ia o identitate care sa nu-l reprezinte in totalitate
pai, clar, ca daca l-ar reprezenta in totalitate, cum sta el si-si bea berea in fatza televizorului

Nu "neinhibata" la care viseaza.
Ideea e ca din confesiunile astea fara voie (da, repet, incalca drepturile omului....

Elise

LUIZAM spune:
Am sa va raspund:
1. Identitatea lui am aflat-o pt. ca nu prea se pricepe sa-si curete urmele din calculator. Deh...
2. De aflat inca nu m-a aflat, sunt sigura, sper sa ma decopere abia la intalnire.
3. Despre subiectul "comunicare" cred ca am mai vorbit: nu prea am cu cine: "el n-are probleme", "pt. el totul e OK", "rutina e datorata nasterii bb, si va trece cand va creste putin", "viata sexuala putin mai inactiva ca altadata se datoreaza oboselii amandurora" etc; ne mai suparam cate odata, dar cand ne bagam in pat ne trece.
4. Am intors putin placa: am inceput sa-i fac cafeaua, sa-l trezesc dimineata pt. job, sa-i zambesc mai mult, sa fiu mai tandra.
EL insa continua sa-mi scrie pe net, ma asteapta la intalnire, mi-a cerut fotografie, descriere, o "delegatie prelungita" eventual.
Nu stiu cat mai pot continua. A inceput sa si fabuleze; imi indruga ca nu e la prima relatie etc. Desi a stat tot timpul langa mine, nu a lispit noptile, nu sunt foarte convinsa ca spune adevarul.
Despre problemele lui din casnicie nu-mi vorbeste, el e dornic doar sa ma cunoasca cat mai repede.
Elise, tu cat timp ai tinut palavrageala cu al tau?

Elise spune:
vreo 2 saptamini, dar era dragoste mare....:))))
Fii sigura ca nu-ti spune dak e la prima amanta, ca sa nu "te dezamageasca" - toti barbatii, din nastere, au o experientza foarte vasta, in toate. Inclusiv extraconjugale.
Nu-i nimic daca nu spune el, nu-l lasa sa conduca discutia - intreaba-l tu, doar esti o panselutza de pe net si inainte sa va intilnitzi trebuie sa-l cunosti cit de cit, nu?
Elise

LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by Elise
vreo 2 saptamini, dar era dragoste mare....:))))
Elise
la mine a inceput de duminica, dar simt ca nu mai pot; inca nu s-a "infiripat" nimic, eu tot ii bag din top dar el nimic
quote:
Originally posted by Elise
Fii sigura ca nu-ti spune dak e la prima amanta, ca sa nu "te dezamageasca" - toti barbatii, din nastere, au o experientza foarte vasta, in toate. Inclusiv extraconjugale.
Elise
Da, m-a bufnit si rasul; el a crezut ca eu sunt vreo floricica nou nouta

Elise
[/quote]

Elise spune:
pai...nu stiu de ce nu se infiripa.
acu...in 3-4 zile...ce vrei?
mai fa shi tu niste fitze, ca sperii omul.
zice ca maine poimaine se trezeste cu tine acasa la nevasta, daca esti asa pasionata de el....
Elise

LUIZAM spune:
El e scorpion si am citit undeva ca ei sunt atrasi in primul rand de partea fizica, sexuala. Cred ca d'aia vrea sa ma vada cat mai urgent.
Am stabilit o intalnire la miezul zilei (zic sa nu-si faca omu' cine stie ce impresie ). Dar acum parca-mi vine sa-i propun "one night stand". Sa vedem ce zice. Cred ca n-ar refuza

Elise spune:
Luiza, din punctul meu de vedere, fie ca se intilneste cu cineva in mijlocul zilei sa-i dea un trandafirash si se plimbe de minuta prin parc si sa asculte ciripitul pasarelelor ... fie ca e un one night stand... tot iese din monitor.
Si tot inselat e.
Ba in primul caz chiar mai mult decit intr-al doilea.
Elise