Cum ati continua?
Raspunsuri - Pagina 6
LUIZAM spune:
quote:
Originally posted by Elise
Luiza, din punctul meu de vedere, fie ca se intilneste cu cineva in mijlocul zilei sa-i dea un trandafirash si se plimbe de minuta prin parc si sa asculte ciripitul pasarelelor... fie ca e un one night stand... tot iese din monitor.
Si tot inselat e.
Ba in primul caz chiar mai mult decit intr-al doilea.
Elise
da, asa e
simt ca nu prea mai am imaginatie
noaptea tre' sa ma gandesc ce sa mai inventez a doua zi
vorba ta, Elise, tre' sa incep cu niste fitze
mai dati-mi si voi niste idei
stiu ca unii ma considera cam nebuna, dar stiti voi, scopul scuza mijloacele
She spune:
quote:
Originally posted by LUIZAM
El e scorpion si am citit undeva ca ei sunt atrasi in primul rand de partea fizica, sexuala. Cred ca d'aia vrea sa ma vada cat mai urgent.
Am stabilit o intalnire la miezul zilei (zic sa nu-si faca omu' cine stie ce impresie). Dar acum parca-mi vine sa-i propun "one night stand". Sa vedem ce zice. Cred ca n-ar refuza
lizu
Luiza..gresit!!FT GRESIT!!
Una :Scorpionii sint atrasi de necunoscut, partea si atractia fizica o au cind iubesc! Scorpionii, doresc sa se joace si sa-si dovedeasca LOR ca mai pot suci mintile!!
Si nu in ultmul rind, daca e sa ne luam dupa zodiile astea, desi, hmm, da-mi voie sa-ti spun ca un scorpion este poate singura"zodie" care are taria de a zice NU chiar si in ultimul moment!
Ca regula generala...:)
Eu l-as face sa scoata TOT din el...pacat ca nu sintem amice sa stai linga mine sa vezi si sa auzi ce DORESTI:)
Mai stai de vorba cu el..mai asteapta.
Spune-i ca ai luat liber un wekend si ca mergeti in delegatie!!
Vezi ce-ti spune TIE acasa, nevestii, ok?
daca spune ca are delegatie..e clar, ok?
si mergi la tren...si mi-a placut cind ai zis ca vei merge cu punga cu haine, oleeeeeeeeeeeee
E bine ca te descarci de asa ceva undeva, aici sau unde vrei tu, pastreaza toate conversatiile voastre..cine stie..
She spune:
quote:
Originally posted by LUIZAMquote:
Luiza, din punctul meu de vedere, fie ca se intilneste cu cineva in mijlocul zilei sa-i dea un trandafirash si se plimbe de minuta prin parc si sa asculte ciripitul pasarelelor... fie ca e un one night stand... tot iese din monitor.
Si tot inselat e.
Ba in primul caz chiar mai mult decit intr-al doilea.
Elise
da, asa e
simt ca nu prea mai am imaginatie
noaptea tre' sa ma gandesc ce sa mai inventez a doua zi
vorba ta, Elise, tre' sa incep cu niste fitze
mai dati-mi si voi niste idei
stiu ca unii ma considera cam nebuna, dar stiti voi, scopul scuza mijloacele
lizu
Scumpo..ce ar fi sa te faci ca esti chiar TU la ziua cu pricina, a intilnirii, si vezi doamne..nu stiai ca este el??
In fine..el a trimis poze cu el??
l-as intreba daca-si mai iubeste sotia.I-as mai fi spus ca si eu sint casatorita.Ca sa se deschida mai mult.Cineva zicea sa afli si ce-l roade de fapt.Nu ar fi rau, macar daca e bal, bal sa fie.
Te ajuta pe viitor indiferent ce hotarire iei.
De ce nu-l dai pe mina lui Elise?sau a cuiva in are ai incredere?
Cred ca Elise ar reusi exact ce doresti tu sa vezi, si nefiind implicata sentimental, ar fi mai usor, tu poate gresesti undeva.
Ar fi o idee.(Elise e doar un ex..si eu as face-o..)
Elise spune:
quote:
Cred ca Elise ar reusi exact ce doresti tu sa vezi, si nefiind implicata sentimental, ar fi mai usor, tu poate gresesti undeva.
She, ce idei ii dai....
Eu si asa am avut experientze neplacute pina l-am identificat pe al meu, mai lasa-ma. Ca nu vreau sa ma alerge omu' ala cu paru.

Vorbeste tu, dak vrei!
Elise
She spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
She, ce idei ii dai....
Eu si asa am avut experientze neplacute pina l-am identificat pe al meu, mai lasa-ma. Ca nu vreau sa ma alerge omu' ala cu paru.
Vorbeste tu, dak vrei!
Elise
:)
Tocmai ca ai stii ce faci:)
sa ma alerge pe mine atunci ca nu are cum sa ma prinda...
Eu as trage tare sa aflu care este buba lui de fapt....
Elise spune:
She, pai hai sa facem de un joint venture atunci...:)
Mai multi participanti, mai multe sanse de castig. Nu?
Luiza, spune-ne site-ul si nickul pe PM si asteapta-te sa fie foarte fericit de cum trag femeile la el ca mustele la miere, in seara asta! 
La o adica, isi face si barbatu-meu un cont, vrajeste si el... ii trimite niste poze de sa vezi ce iese din rutina si se umple de inhibitzii...
Elise
LUIZAM spune:
quote:
Luiza, spune-ne site-ul si nickul pe PM si asteapta-te sa fie foarte fericit de cum trag femeile la el ca mustele la miere, in seara asta!
PS: Si pot sa-l las si pe barbatu-meu sa-l vrajeasca?
Elise
Wow, ce idei

Ma mai gandesc, nebunaticelor!
forte spune:
Ah, ce mi-ar placea sa citesc o discutie intre barbati, ceva gen Closer (filmul).
Lizu, sa-i arati lui barbatu-tau discutia de aici, sa vada si el ce risca pe Net: sa-i iasa in fatza vreo "singurica" de 1,90 si 100kg (ca sotul lui Elise). :)))
N-ar fi rau sa le faceti lipeala.
Elise spune:
forte, barbatu-meu e o singurica rushinoasa, nici cu mine nu s-a intilnit pina nu i-am pus web camu' sa vada ca-s nevasta-sa....![]()
Elise
forte spune:
Cred ca le-ar fi invatatura de minte unora: ii faceti o farsa sotului lizei. isi da intilnire cu nevasta-sa si apare ca o boare sotul lui Elise. Cu toate detaliile discutiilor: pai nu ai zis tu asa si pe dincolo, sa fie omul bagat tare in ceatza.

... fie ca e un one night stand... tot iese din monitor.
). Dar acum parca-mi vine sa-i propun "one night stand". Sa vedem ce zice. Cred ca n-ar refuza