Minunatele Scorpiute (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza scorpiute

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza! O zi faina va doresc!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'neata la fete!
Noi suntem zombi de-a dreptul... eu una sunt obosita rupta, asa ca azi numai pe acasa stau! Aseara am fost la concert la noi, George super incantat ca si-a vazut si auzit cantareii si piesele favorite: Andra, Akcent, la Sistem a plecat ca era 10 si nu mai putea, iar umerii mei... nu mai existau! Am topiat cu el, era asa de incantat! Se tot uita ca era plina piata din centru, si era o harmalaie, tipete, l-am pus si pe el sa tipe, ca sa nu mai tipe acasa: "acum ai voie dragul meu sa strigi" se uita la mine asa, mirat!
Va pup pe toate, trebuie sa ma apuc de curatenie, mancare... chestii grele!
Un weekend de exceptie si cu mult soare!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

ma bucur ca v-ati distrat elena

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Hellene, ma bucur ptr George care s-a distrat de minune si a facut-o pe mami praf!

Georgi, multumim ! la fel!
noi incercam sa ne mobilizam ptr o iesire la padure!

sanatate tuturor copilashilor bolnaviori! sa auzim de bine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,bine v-am regasit. eu am fost bolnava,am stat in pat de mi s-a acrit dar mi-am revenit acuma.am cam pierdut din discutii dar nu e nimic recuperez prin citit. va pup. Nina,ma bucur ca si in alte spitale domneste curatenia si ca Cristinei ii place ,dar conteaza cel mai mult sa se faca bine . asteptam vesti cat mai bune de la voi. in rest va pup pe toate scorpiutele! si sa avezi un sfarsit de saptamana cat mai frumos!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Cristina e bine ii place sa se joace cu copii si are multe activitati spciale pt copii.. La testatrea de azi glicemiile au fost bune.
Nina merge la cursuri si bunica sta cu Cristina. Se simnte ca in vacanta.Vor sa mai repete aceasta exerienta.
Salutari si toate cele bune de la ele.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Salutari de bine pt Cristina si Nina ,ma bucur sa aflu ca testarile la glicemie au iesit bune. E bine ca Nina este o femeie puternica si optimista. Le doresc toate cele bune. Sanatate multa!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

gabrielamultumim de informatiisi salutari cristinucai si ninei
ieri am umblat toata ziua de nebuni prin oras sa mai cumparam cate una, alta(mi-am luat si o epreche de saboteia sa de dragutzi pe care acum nu-i pot incaltza din cauza ca ma dor picioarele rau, rau de tot de atata alergatura)
am fugit la patriarhie...sa aveti o zi minunatape toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Scorpiutze, neatza!

Monica, vad ca ai fost matinala...e cam liniste in we pe forum!
Sanatate Cristinei!Sa auzim de bine!

cu tot soarele nu am chef sa ies astazi! daca noi nu mai avem masina, prietenii se duc singuri la padure... asa ca, azi ma pot chema ca nu ma mai duc!

stau si ma joc cu printesele!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput