Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Ella2000 spune:
neatza!
mi se impleticesc picioarele, adulmec cafelutza, imi cad ochii de somn dar de Dc nu ma las!
sunt unele ce au probleme cu barbatzii lor ptr dependenta asta data de forum! mie de mi-ar zice o singura data ceva cred ca ar iesi rau!el, cand isi bea cafeaua cu mine... isi face planul zilei in capatzana lui de scorpion aiurit! si decat sa vorbesc singura , aleg sa vorbesc cu voi!
ella2000 si printesele
HelleneC spune:
Salut... cafeaua o fac mai indata, deic lar ca vad triplu inca!
Sunt terminata, tot seara ajung de la serviciu, cred ca... imi iau lumea in cap!
Ana, cuscrito, bine ca te-ai intors, si ma bucur a aud ca a trecut hopul asta!
Ela, pai Marastiul mi-e drag ca acolo am si stat o vreme in chirie, am prietena acolo la care mai debarc cand ajung, ce mai... amintiri din studentie, ca de aia mi-e drag de mor!
Monica, si George a avut ieri teatru, e o veselie, am vazut doar poze!
Adriana, e dubioasa treaba cu tel. fix... de unde au scos-o? Stii ceva: piata e vasta si diversa. Sigur gasesti in alte parti!
Georgi, zi mersi pt. centrala, eu stau cu radiatorul si degeaba, toti suntem raciti, George doar ce s-a inzdravenit. E un cancer noapteaaaa! Si vorba ta: e luna mai!
Gabb, saru mana de vesti, o sa o sun si eu zilele astea pe Nina, am zis ca o las sa se aseze acolo!
Va pup, ma astepta teancul de fise si cleinti!
O zi faina, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Pup scorpiutele.
Ma bucur ca avem vesti bune de la nina.Multumim Gabriela ca ne tii la curent.
Ana imi era dor de tine....Ma bucur ca a trecut si faza asta si ma rog pt tine sa-ti ajute DD sa-ti iei casuta ta.Imi inchipui cat de greu o fi sa stai pe usile altora...
Elena io zic multumesc ca am centrala....da sa auzi ce e la gura mea cand vine facturaaaa...Cu dedicatie pt aia de la Distrigaz...Am platit toata iarna numai cate 3 milioane si.. la factura.Dar slava Domnului nu am fost nici unul bolnav. Si decat sa dau bani pe tratamenta si sa ma chinui (ca tu stii cum e) cu copilul bolnav, mai bine ii fac pe astia de la Distrigaz cu bani.
Adriana nici io nu am mai auzit-o pe asta cu telefonul fix.Dar vorba Elenei...sunt destui pe piata.Tu nu pierzi nika la faza asta.Ei pierd. Bafta la cautat in continuare.
Ella la tine si printese. Si io am momente, mai ales dimineata cand ies din dormitor sa-i aduc laptele, cand ma lovesc de peretii de pe hol pana ajung la bucatarie.Noroc ca e holu ingust...
Monica si la tine.
Va pe toate si o zi faina si un week-end si mai fain. Nu stiu la voi cum e, dar la mine plouaaaa
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
nastasie spune:
multumesc fetelor pentru sustinere ca am fost tare dezamagita.stiu ca e o absurditate chestia cu telefonul fix, dar o sa mai caut, nu ma las asa usor.sa speram ca rezolv intr-un fel.
va doresc un inceput de we minunat.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Saluti scorpioance,
Adriana,dap,am ajuns cu bine acasa...A fost rasu'-plansu' cu trenul,ca nu am crezut ca voi prinde legatura din Bucuresti,asa ca am luat bilet direct din Cta, la acceleratul Buc- Tm...si au plecat doua rapide inainte.Am vrut sa iau diferenta de la accelerat la rapid din Buc,dar cand am auzit cat costa....Radeam de Alex ca de la Cta la Buc am mers cu IC...elegant,muzica,fara hurducaiala....deh,ca in tren de bussiness...si din Buc cu acceleratul...jalnic.Facea Alex:"mama,ce se lipeste bancheta asta de mine si ce pute aici...".Oricum am ajuns in regula,numai noi doi in compartiment,Alex a plimbat porcii toata noaptea...iar eu m-am copt de caldura...Ce povestesti tu cu telefonul fix eu am auzit o data de chestia asta,o tampenie de altfel,ca cica daca ai contract cu Romtelecom poti dovedi ca nu esti restant si ca esti bun platnic,cu facturile la zi.Sa iti dau un exemplu:Marius si-a luat telefon mobil in rate si unul din documentele care a trebuit sa il prezinte pentru aprobarea creditului a fost ultima chitanta de plata a intretinerii la bloc.De asta ce mai spui?Asa ca te minunezi cate si ce cer...Tin pumnii si multa bafta!Pupam pilotistul!Cum mai e cu mucii?
Gabriella,multumim de informatii....Super cum spui de locatia de la Buzias...Bine ca au ajuns cu bine la destinatie si sunt in regula.Oare de ce i-a modificat Cristinei medicatia?Transmite-le tot binele din lume si asteptam vesti !
Monica,multam' de urare!Ce bine ca copilasii se inteleg bine...Sa o vezi pe rasfatata mea cum il chinuie pe bietul Alex si el nu ii spune nici da-te mai incolo...Atata o dragaleste si se joaca cu ea si ii canta in struna,iar don'soara e atat de rasfatata...Sa fie sanatosi!
Ella,ma bag si io in seama:tu nu esti tot scorpion?
Elenuta,scumpa mea....ia si tu o pauza,ce naiba atata fise si clienti?Zi-mi ce mai face ginerelu'?Cum se mai simte?Ti-a placut bancul de ieri cu ursul?
Georgi,saru-mana.Mi-au facut bine vorbele tale...E greu sa te lupti si sa trebuiasca sa te cobori la nivelul unora care habar nu au pe ce lume traiesc si ce rost au pe lumea asta...Si,mai grav,este ca nu eu stau la usa acestui soi de om,ci el sta la usa mea si latra la ceva ce nu i-a apartinut niciodata si nici nu s-a pus vreodata in discutie sa ii apartina,acest animal contesta ceea ce Alex a primit de la tatal lui si pe care nenorocitul asta il vrea cu orice pret.E o persoana fara veticalitate,fara constiinta,fara cel mai mic bun simt,un nenorocit care a divizat si a condus dupa bunul plac pe toti cei apropiati lui,inclusiv pe parinti si pe frati...a facut numai rau in jurul lui si a ajuns acum,cand in sfarsit au inceput majoritatea sa isi dea seama ce soi este,sa vada cum lumea il marginalizeaza,cum toti il resping si il ocolesc,sa faca precum disperatul,sa se agate de absolut orice gaseste si sa faca in continuare rau prin orice mijloc,doar-doar cineva il va lua in seama si ii va canta in struna...Ooooffff,e poveste lunga si grea...Ma bucur ca am trecut cu bine si de aceasta problema,insa inca nu am ajuns la sfarsit...Intrezaresc razele soarelui rasarind si la capatul aleii mele...Te pup si multumesc de sustinere!
Gaby,tu ce mai faci?Cum e in Hamburg?
Fetele...va doresc numai de bine si sa aveti zile faine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ella2000 spune:
Ana Maria, da cum crezi ca ma bag si eu pe aici? sunt scorpia scopiilor! intreaba soacra! sotzul... mic scorpion pe langa mine...
ca... de ce am ajuns aici? pe noi ne inteleg putini...exprimare, gandire... suntem diferitzi... dar asta e un punct in plus zic eu...
pupici
ella2000 si printesele
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Ana Maria, da cum crezi ca ma bag si eu pe aici? sunt scorpia scopiilor! intreaba soacra! sotzul... mic scorpion pe langa mine...
ca... de ce am ajuns aici? pe noi ne inteleg putini...exprimare, gandire... suntem diferitzi... dar asta e un punct in plus zic eu...
pupiciella2000 si printesele
poze
DAP....100% de acord cu tine...
Ma gandeam ca doar sotul e scorpio si ca de aceea il lasi cu gandurile si bantui pe DC,dar acu' am pricepit...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ai vazut cum am sarit ca arsa pentru scorpioni...hehehehehe
Gabbriela spune:
buna,
Fetelor stiti povestea, daca e un nou venit va rog sa ma anuntati, scrieti mai hei Gabb ai treaba sau pe PM, ca nu am timp sa citesc tot ce scrieti voi (mi-ar placea dar nu pot ).
La Cristina i sa schimbat schema de insulina pt ca avea dimineata prea scazute glicemiile, si incearca sa se gaseasca o schema care sa ii tina glicemiile mai la acelas nivel. Iacata ce a zis astazi nina cand am vb cu ea:
Astazi la Cristina I-au testat Hemoglobina glicozilata si a fost putin ridicata 8,5 ar trebui sa fie intre 6,5 –7,5 . In rest Cristina e bine, I-au schimba si schema de masa si se asteapta sa se vada imbunatatirile.
Parinti au fost si ei testate sa s evada cu ce cunostinte au mers ei acolo legat de diabet, si de cum s eingrijeste un copil bolnav de diabet. Nina zice ca din 10 ea crede ca 9 a facut bine.
Va salute pe toti si va tranzmite toate cele bune.
O zi buna si sanatate
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
monica-elizabet spune:
fetelor,ce mai stiti de dolce? nu a mai scris de multicel....sper ca sunt bine si ea si teo
monica