Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 4
voicu_bebi spune:
fetele,eu ma pregatesc sa plec,ma duc sa imi mai clatesc ochiul prin magazine si sa ma uit dupa mobila una alta,costum pt iubi de ginerica ca na el nu are timp de cautat si umblat.
ai si venit monica acasa? abia asteptam sa ne zici ce a facut concurentul azi da? pupici la toate scorpiutele si sa aveti o zi minunata !
Nunta noastra:19 august
Ella2000 spune:
Salutare!
Helene, multumesc! ce te-a dus pe dealuri? avem si noi, Feleacul, aproape - daca-ti place la inaltime!
in trecere, am intrat de afara dupa suc, ma plimb cu Paula! numai afara ar sta!
am vazut pozele lui George si ale Stefaniei! olala!
ella2000 si printesele
georgi75 spune:
Ei!...Lasa Ella ca nici cu printesele tale nu mi-e frica...
Ce varste au?
Adriana bafta atunci.Io daca ar fi sa-mi fac bucataria din nou, as face-o o combinatie de rosu cu negru.
Poate cand ma mut.Ca sigur nu se va mai potrivi mobila de aici.Si o expediez la tara si fac io alta. Hi hi hi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
fetele,ce mai faceti ce mai ziceti am ajuns pe pagina 3 ,haideti sa fim pe pagina 1. am vazut si eu pozele tale georgi si imi place de stefania,uite un pupicut pt printesa ta.
ella,era si cazul sa mai vii la o barfa una alta,si eu as sta afara la un suc dar sta sa ploua si trebuie sa imi iau barbatul de la scarbici.
va pup!
Nunta noastra:19 august
Ella2000 spune:
Georgi, multumim! Paula are 9 luni si Iulia are 4 ani si 8 lunishoare!
acum am adus-o de la gradi si ma catzar pe role, iau caruciorul cu copil, evident, Iulia pe role si ne caram la lac!
pupici!
ella2000 si printesele
Gabbriela spune:
Am vb cu Nina acuma la telefon, acuma au intrat in judetul Hunedoara. Cristina e bine, a avut glicemiile scauze dimineata si la amiaza, dar sunt bine, nu are rau de masina si calatoria decurte fara nici o problema.
Va saluta pe toti si va multumeste pt tot ce faceti pt easi pt Cristina
georgi75 spune:
Multumim ca ne tii la curent. Ce zici poti sa-mi trimiti si mie nr ei pe PM? As vrea si io sa o sun.
Ella sa-ti traiasca. Uite asa am zis si io ca as vrea sa-l fac pe-al doilea.La diferenta de 3-4 ani. Dar inca nu m-am hotarat. Si inca mai am timp.
In rest, am dormit 3 ore si ceva si ma simt un pic aiurea.Cred ca si din cauza vremii.Nu ploua dar e innorat si urat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Ella2000 spune:
Georgi, eu nici atunci , nici acum nu pot spune ca a fost ceva hotarat! m-am dus acasa dupa un CD de la firma si a "hotarat" el ptr noi!
daca depasesti 4 ani e deja mare diferenta! eu asa zic!
oricum daca n-ai CD iti imprumut eu!!!
ella2000 si printesele
georgi75 spune:
Mersi de oferta.
Mi-ar fi greu mai devreme.Io sunt singura cu maimutica mea.Adica avem si tati da ma refer ca parintii sau soacra nu ma pot ajuta. Sunt batrani, bolnavi... in fine. Chiar vreau sa ma duc la servici si pe urma mai vedem. Nu sunt hotarata inca pentru al doilea ca daca as fi... s-ar rezolva treaba. Nu ma simt pregatita acum.
mi-e greu acum la varsta asta a ei.Stii si tu cat sunt de dificili.
Avem si POZE
HelleneC spune:
Salut dragele mele!
Pic de somn dar trebuia musai sa va salut!
George e bine, vesel nevoie mare, a iesit in sfarsit cu bicicleta in parc, ne termina, eu am plecat tarziu de la serviciu si am ajuns la 8 moarta de foame acasa... cum mai rau! Ca doar nu era sa rabd de foame seara!
Ella, pai am un raspuns prompt la intrebarea ta (dar nu il pot scrie), ca toata lumea asa ma intreaba: ce ti-a trebuit sa pleci din Cluj? In fine, la 24 ani judecam altfel, acum as vrea sa am oportunitatile alea si mintea de acum... mai greu insa! Poate ma prinde pensia pe acolo, daca o mai prind eu pe ea! Unde stai in Cluj? Sa vin dupa CD, poate ma imprumuti si pe mine, ca bebe al meu se incadreaza!
Georgi, ai mare dreptate, e bine sa stiu ca am copil sanatos si eu muncesc altfel, insa... am fost asa de aglomerata ca nu vedeam bine cand am iesit si pentru maine, fix de la capat!
Bebi, apoi sa ai bafta la cumparaturi... ca nu toata ziua cauti mobila! Spor la pregatiri! Si dupa nunta te asteapta Ella la CD (daca ii mai las eu vreunul)
Monica, ce faceti voi? Cum e Ruxi?
Adriana, si eu am asteptat-o azi pe cuscra Ana pe mess, insa nu a aparut, si acu stau cu sufletul la gura sa isi bea cafeaua maine dimineata cu noi pe DC, cu vesti bune!
Nina cred ca a ajuns cu Cristinica si sper sa le fie bine, sa fie si relaxare si o perioada de "invatare" pentru ele! Oricum o sun serile astea, sa se acomodeze si ele acolo!
Va pup pe toate, si hai sa mai fac o strigare pentru fetele pe care nu le-am trecut la "apel": Laurici, Gaby, Esme, Lory, Mira, Ema, Iri, Carmen, Michi, Ina, Monica (Anda141), Gabi (Klumea), Mina, Ralucah, Syd si toate scorpiutele beton de faine... ca indata invadam DC-ul
Sa aveti noapte faina si albastra ca ma duc la somn!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele