Dragelor, sa nu cumva sa ajungeti la Giulia Style-Paltinis. Am avut o experienta extrem de neplacuta chiar la botezul celui de-al 2-lea flacau! Noroc ca am par frumos si am putut merge cu el in vant, ca de afisat cu "lucratura" aia de coc de 1 mil de lei nu era cu putinta
Incercat si pedichiura-jale!!! Mai frumos ma facea sotu' meu cand eram
.
Multumita de Venus; lucrat cu Luminita-super, dar devine din ce in ce mai solicitata si nu o mai prind in putinul meu timp; mai nou am descoperit-o pe Oana Dobre-tinerica si dornica de afirmare!![]()
Adriana
adrianaloy si eu am fost la Giulia Style si m-am chinuit
toata iarna sa imi creasca parul
iri
Eu am avut o surpriza placuta de curand si unde nu ma asteptam deloc. Pe cand bantuiam prin Balif am vazut ca s-a deschis un coafor acolo si cum vroiam sa scap repede de varfuri tocite am intrat si am cerut o tunsoare. M-a tuns un tip proaspat angajat pe nume Felix dar credeti-ma ca am stat mai bine de o ora pe scaun la tuns. In viata mea nu m-a bibilit cineva atat la un simplu tuns, ma plictisisem de-mi venea sa-i zic lasa-ma nene ca am o gramada de treaba si ma grabesc, evident ca n-am facut-o si am fost fff multumita de rezultat, cred ca mi-a numarat si comparat fiecare fir de par din cap!
Daniella, mama lu'Alexis
Daniella, si eu am auzit lucruri bune despre salonul de la balif...si mai ales de manichiuristele de-acolo...mi le-a recomandat cineva pt modele, dar nu le-am incercat
Adrianaloy, activeaza-ti optiunea de mesaje private...paote mai vorbim si noi pe privat![]()
Eu recomand salonul Picasso, de la Aroma
Eliza
26+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)