Fetele din Ploiesti...
......am nevoie de un stilist.
eu merg acum la un salon super in Buc dar imi trebuie si cineva in Ploiesti, la care sa ma duc in principal sa-mi aranjeze parul.
m-am saturat sa ma chinui acasa, m-am saturat de bigudiuri, perii, placi de intins parul, vreau sa merg la salon de 2 ori pe saptamana, sa scap de stresul asta.
deci, va rog sa-mi recomandati pe cineva.
multumesc
Raspunsuri
fatima spune:
pai..e voie sa facem reclama? eu una merg la Bella, pe fosta 23 august, intr-un bloc, la etajul 1..undeva vis-a-vis de Alex Color..unde ma coafeaza Ionela..plec multumita in general..dar e ff aglomerat..sau la Coco studio, pe Republicii, la Dan, deasupra fostului restaurant Caraiman..e ok si acolo..
clyo spune:
fatima, multumesc pt raspuns.
coco studio e aproape de mine dar eu nu am auzit lucruri bune despre ei.
tu zici ca esti multumita?
imi poti da pe pm niste nr de tel?
Laura T spune:
Clyo, si eu tot la Bella merg, de vreo 6 ani incoace. Daca nu gasesti loc la Ionela, e foarte buna si Georgiana (eu ma fac la ele saptamanal, cand la una, cand la alta, dupa cum au turele). Tel. 0244-512979.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Cristina spune:
Dana :),
eu merg la Venus, la Luminita (daca vrei pot vorbi cu ea pentru tine). Este super buna si simpatica. Au si o manichiurista buna (Ildiko). Macar o poti incerca o data si vezi daca iti place. Da-mi de stire :). Saptamana asta este in tura de dimineata.
Pup
clyo spune:
Cristina ![]()
de Luminita am auzit, e coafeza unei prietene; problema e ca fosta mea stilista a lucrat la Venus, daca ma duc la ea, afla imediat.
hmm, ce probleme am si eu 
vine si dimineata devreme daca o chem?
multumesc
anca tanasica spune:
Mihaela
de la salonul ALLURE, str.Elena Doamna, nr.6
program: luni /vineri 10.00-18.00
sambata 10.00-13.00
tel.591808
merge doar cu programare la tel...
este super!!!!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Yael spune:
Clyo, si eu iti recomand salonul 'Bella'.
Cand vin in tara si am nevoie, merg aici... Sunt super, mereu m-a coafat altcineva si mereu am 'iesit' super. Sunt talentate fetele si tare dragute.
Vorbeste cu Marilena, patroana (care si macheaza super)... Sigur va intelegeti. Ma mir de ce nu s-or extinde... Toata lumea le admira... Si toata lumea ma intreba unde m-am facut 
Laura T spune:
Clyo, imi pare rau, dar adresa exacta nu o stiu (adica nu stiu nr bloc, apartamentul e 7). Cum vii pe str. Gh.Gr.Cantacuzino (fosta 23 August) dinspre centru inspre vest, treci de intersectia de la Pisica Alba, treci de str. Traian (care se face la dreapta), apoi, cand incep blocurile, al doilea bloc turn pe dreapta, la et.1, se vede firma. Suni la interfon, apart.7!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi