Bebelusi de iulie-august 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
Albinutzza spune:
Irina, e bine, ca eu pe 26 sunt libera, deci sigur ne vom vedea.
Fetele, spuneti-mi cum sa-i mai dau portocala, ca suc nu o vrea. Vreau si eu retete
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by anis
Laura, dr voastra va zis sa faceti vaccinul acum? sau vrei tu...
Ne-a chemat doctorita de familie sa il facem si vreu sa il fac luna asta, ca in urmatoarea trebuie facut vaccinul de un an si nu vreu sa le amestec.
quote:
In alta ordine de ideii eu nu freau ac cineva sa fie de acord cu mine...dar pareri puteam avea..eu de regula asa am invatat multe pe forum...nu numai aici la mamici.
De asta am accentuat si eu ca e parerea mea.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
anis spune:
Hai ca mie chiar mi se umfla ochiul..de zici ca am mancat bataie in somn
..si am mai dat si cu piciorul din greseala la un scaun ,in raliul meu contracronometru ,start dat de scremetele lui Ingrid de kaka..si dorinta mea de a ajunge s-o pun pe olita.Am ajuns ..dar am si o viitoare vanataie acum ![]()
Mai,chiar cum e treaba cu trasul curentului..desi nu vad unde m-a trs..curentul asta
..dar ochiul meu si obrazul doareeeeee
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Briana, noi folosim Humana si parca si Simona tot Humana folosea din cate imi aduc aminte!!! Eu nu am trecut la 3 inca, ramanem pe 2 si de la un an vreau sa trecem pe laptele pasteurizat normal. Stie cineva cum se face trecerea de la formula la laptele de vaca pasteurizat????
Katink, cand ziceai ca vii???? Eu stau putin in Buc, iar timp pentru o intalneala cu tine in Cta imi voi face sigur!!! Deci: cand vii si cat stai????
Pupam, iesim afara
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
anis spune:
Auleuuu..Laura...am pierdut notiunea timpului...da mai..de lunea viitoarea incep sa ploua cu aniversarile de 1 an...doamne ce a mai trecut timpul...
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Irina, e bine, ca eu pe 26 sunt libera, deci sigur ne vom vedea.
Fetele, spuneti-mi cum sa-i mai dau portocala, ca suc nu o vrea. Vreau si eu retete
Albinutzza& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Eu le dau jos pielita si le dau bucatele, sa o molfaie ei. Asta cam de o luna, ca stiu ca nu se inneaca. Sunt zile cand manaca si o portocala intrega, sunt zile cand imi scot cu limba afara si scuipa tot ...
S-ar putea sa ai dreptate,sa fie plansul Biancai de la dintii de sus, ca vad ca isi baga si degetele des in gura
Laura
de
Atat suntem de mari
anis spune:
Hai ca am comis-o.In timp ce statea pe olita..am tuns-o pe Ingrid, mai mult in fata..ca ii intra rau in ochii...si asa rau imi pare acum 
AniS si
Ingrid
brianamica spune:
me
Mey... citesc si eu capitolul asta tot si vad ca avem o disputa....
Oana si Anis.
Asa cum spuneam si data trecuta.... sunt doar pareri si statistici.
Parerea mea este ca fiecare face cum crede. Eu de exemplu ii pun un pic de sare in mancarica (si aici are dreptate Anis, a fost alegerea mea si nu gustul copilului) dar nici nu ii dau .. varza. Insa pana la urma depinde foarte mult si de copil. Ca uneori pe mine ma apuca disperarea cu Ana ca nu vrea sa manance legume si as vrea sa ii dau din mancarea noastra. Insa , incerc sa ma abtin. De multe ori i-am dat sa guste ca vad ca ii este chiar pofta. Se uita in gura noastra efectiv. Pana la urma facem fiecare ce vrem ! Nu zic este bine sa fii putin mai restrictiv pana la un an, un an jumate.....Insa, tot ceea ce conteaza este evolutia copilului. Si ca o paranteza (desi eu nu as face asa ceva veci) fratele meu de la 4 luni a inceput sa manance sarmale.... de porc ! Cred ca mama a fost putin...
, dar se pare ca pe el nu l-a influentat asta. Are 1,90 m si 95 Kg si nici gand de probleme de sanatate ...pana acum (
).
Admir mamicile care pot sa treaca peste restrictiile medicale fara nici o problema. Eu nu pot in totalitate pentru ca ma gandesc ca as putea sa ii fac rau cu mana mea... si doare ! Si asa imi fac o mie de jprobleme pentru varful ala de sare.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by anis
Hai ca am comis-o.In timp ce statea pe olita..am tuns-o pe Ingrid, mai mult in fata..ca ii intra rau in ochii...si asa rau imi pare acum![]()
AniS siIngrid
Anis eu zic, ca o consolare, sa te uiti la pozele cu copiluti aproape chei (cum sunt ai mei, cu par scurt, putin, blond si nu se vede ...) si sa vezi, prin comparatie, ca tot fata pletoasa ai.
Laura
de
Atat suntem de mari
brianamica spune:
, eu ii dau portocala feluite fara pielita !
Si o adora.....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete