Bebelusi de iulie-august 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina, pai ce faci? Eu vin in Constanta si tu pleci la Bucuresti? Unde te angajezi?
Sper ca apucam sa ne vedem cat stau in tara.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lulu eu am sa aman treaba cu sarea pana o sa ceara ea eventual.Nu vad vreun lucru benefic in a-i da sare.Eu oricum gatesc de ex cu putina sare pt noi, asa ca nu o sa fie vreo problema in viitor.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu nu i-am pus pana acum sare in mancare lui Andrei, dar credeam ca voi o faceti.

Luminita si Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by anis

Dr mea zice ca sa nu incep sa-i fac la blender mai mare, ca pana nu-i dau premolarii nu au cum sa mestece,desi ea are destui dinti ,dar nu premolari.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

daca dam la blender pina le ies premolarii, mai avem 10-11 ani de tras.. premolarii nu exista in dentitia de lapte ( sunt doar 8 incisivi, 4 canini, 8 molari). erup tirziu si inlocuiesc molarii temporari, deci ar mai fi un pic de dat la blender...cred ca a vrut sa spuna molari, dar a zis o prostioara. in rest, clar, stie ce vorbeste.
oricum, la viteza cu care ii ies dintii lui Ingrid, la 8 ani are si premolari si molari, cu cei de minte cu tot

M

M

Mergi la inceput

Mamini,bine ai revenit!

Era vorba de molari intr-adevar...nu premolari la cum scriu eu la viteza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:

Mamini,bine ai revenit!

Era vorba de molari intr-adevar...nu premolari la cum scriu eu la viteza..

credeam ca ti-a zis ea asa, nu era exclus...nu e o mare greseala, dar iti dai seama cind am citit eu...wow! pt mine a fost funny, fiecare cu stolul lui de pasarele.
o vecina a parintilor mei spune la molari "dintii din fund" si eu ma gindesc la alte alea si e doctorita, slava Domnului ca ar trebui sa stie de molari. oricum ma distreaza, se viziteaza cu ai mei si cind ma prinde imi povesteste ca si-a facut niste lucrari sau si-a mai pus plombe pe la dintii din . si cit a costat imi spune si mie mereu mi se pare ieftin.

pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:

Dr mea zice ca sa nu incep sa-i fac la blender mai mare, ca pana nu-i dau premolarii nu au cum sa mestece,desi ea are destui dinti ,dar nu premolari.

Anis, sa inteleg ca tu acum ii dai lui ingrid mancare numai pasta? Si pana la ce vrasta trebuie sa-i dai asa? Ca Bianca de ex. in ritmul actual, nu cred ca o sa aiba 4 dinti la 1 an si atunci, ar trebui sa ii dau pasat pana pe la 2 ani? Care e logica? Daca poate sfarama ce ii dau in ginii, de ce sa nu-i dau bucatele mai mari?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Mamini stiu ce zici...toti prietenii mei de afar isi fac dintii in romania.

Laura si eu i-am dat mancarea bucatele mai mari.Rupe din ele, dar nu mesteca, sfarama dar nu mesteca.Asta e logica.Si zic eu indiferent de cati dinti, important e sa mestece ,nu?

Mergi la inceput

Simona, multumim de aprecieri! Nu-i era sete lui Rares, a mai facut asa de vreo doua ori, a descoperit odata din greseala si pe urma tot face asa, ca il distreaza ... Bianca sta asa cuminte ca ea nu se rostogoleste, nu se intinde sa se aseze pe burta sau sa se miste. Nu stiu daca e o problema cu ea sau faptul ca e mai mica, dar in afara de stat in fund si mers in picioare cum ai vazut, nu prea poate sa faca nimic. Daca o pun pe burta, se lateste ca o broscutza si tipa ca nu-i place. Daca vrea ridicata, intinde mainile, dar nu incerca sa se ridice tinandu-se de mobila (sta singura in picioare daca se tine de gardutz sau de pat de ex., dar daca oboseste, nu indoaie genunchii sa se aseze, isi da drumul si cade jos ... e foarte tepana in genunchi, nu ii prea indoie nici cand paseste, desi cand e culcata ii flexeza fara probleme). Cartile de colorat ti le trimit mail daca vrei, ca sunt niste arhive si nu am un site unde sa le pun.

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Anis, eu am inteles din ce am mai citit pe ici pe colo, ca tocmai de asta ii dai bucati mai mari (bucatele de paine, de fructe, biscuiti), ca sa invete sa mestece, sa isi formeze masticatia ...

Aldebaran nu stiu exact, dar cred ca e prea gras somnul pt ei. Stiu ca se recomanda pesti rapitori, ca nu au asa multa grasime.

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput