Bebelusi de iulie-august 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Nicoll_mada, foarte expresiva fetita ta si sunt sigura ca e si tare cuminte daca a primit tort la 9 luni.

Anis, am admirat si pozele lui Ingrid, imi plac coafurile ei. Eu i-am taiat bretonul Sarei de cateva ori deja, ii intra in ochi si am preferat asta decat s-o deranjeze.

Gesi, poti sa-mi spui si mie, te rog, cum ai facut budinca de stevie? Chiar azi am cumparat din piata pentru prima data stevie in dorinta mea de ai da cat mai multe fetei si nu stiu cum s-o fac. Dar te rog sa-mi explici ca la profani, ca eu desi incerc din suflet sa-mi dezvolt talentul culinar, cred ca m-am nascut sa fiu servita de-o alta bucatareasa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Gesi, si eu vreau budinca de stevie !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Cat priveste disputa iscata, ma bag si eu ca musca in lapte, spunandu-va ca eu cred ca fiecare mama e perfecta pentru copilasul ei(nimic nou, deci).
Este de preferat, insa, ca parerile sa fie spuse fara bataie lunga, pentru ca nimanui nu-i convine sa-i fie criticata "activitatea" de mama, avand in vedere ca fiecare isi stie situatia si copilul si procedeaza in consecinta.
Toate analizam informatiile pe care le schimbam intre noi si putem fi sau nu de acord cu unele pareri. E dureros insa cand ti se zice ca esti exagerat, intr-un sens sau altul, pentru ca toate pasim pe un teren destul de nesigur si ne dam din suflet silinta.
Nici eu nu-i dau sare si zahar Sarei(Mamini a explicat odata influenta zaharului, iar sarea am ales eu sa n-o folosesc-stiu ca e solicitanta pentru rinichii copiilor, dar ma-ndoiesc ca face un rau major- si eu personal nefiind fana), dar eu una invidiez mama al carei copil mananca cat mai multe si bine-daca de sare ar depinde asta, mai ca as folosi-o la papa fetei. As face orice sa stiu ca e sanatoasa si creste bine.

Daca nu incercam sa pastram o atmosfera relaxata pe topicul asta, ne vom imputina, va asigur(deja sunt fete care nu mai scriu sau scriu rar sau nu mai scriu mesaje cu substanta, sa nu lezeze persoane).

Ei, dar maurul si-a facut datoria, maurul poate muri, asa ca acu' ma retrag.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by brianamica

Ela, mama n u.....

Amandoua au zis tata intai ! Asta e ! Astept si pe mama sa vin aici si sa tip de bucurie. Sper doar sa o aud eu prima si nu bonele ca o iau razna . La cea mare, am aflat dupa o saptamana ca se adresa mama femeii cu care statea !

Te rog eu mult, zi-mi cum platesti femeile... Da-mi PM, daca nu se poaet zice public

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Gesi
Si eu vreau budinca de stevie

Mona intodeauna ai pus pct pe I...bravoo

Anis, vazut motata...dulce foc

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Laura draga nu e secret deloc.

Am 2 femei . Una vine de la 7 dimineata pana la 14.00 (pentru ca eu ies din casa la 7.30-7.45) iar cealalta de la 14.00 pana la ora 21.00 (au ajung acasa de la serviciu , de obicei la 20.30 poate si mai tarziu de 21.00.

Si le dau la amandoua 8 mil lei vechi+mancare si din cand in cand ceva atentii !(cafea, produse alimentare etc). Asta daca vreau !

Sunt multumita de ele, insa la mine sunt 2 copii din care unul mai mare. Treaba prin casa fac nmasura posibilitatilor (functie de Ana dar oricum nu se prea omoara. Adevarat, gasesc vasele spalate (ca de' am masina) si baga si masina de spalat rufe,. Rar de tot mi-a calcat una din ele si la fel de rar, aceeasi mai face cate o ciorbita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Laura, noi ii dam lui tanti 4 milioane, dar o avem de 4 ani si jumatate si am tot crescut in functie de cum ni s-a parut noua.
Pentru asta, sta cam 9 ore jumate-10, are grija de cea mica, inclusiv ii prepara mancarea, spala biberoane, iese cu ea afara etc. Asta este treaba ei numarul I, si pentru asta am angajat-o. Restul le face pentru ca nu ii place sa stea degeaba. iar restul inseamna:
Pune rufe la spalat, le intinde si le calca.
Daca are timp spala pe jos in bucatarie, poate si pe hol.
Da cu aspiratorul.
Foarte rar, daca avem mare nevoie, o rugam sa ne faca un felul I sau II, sa si cumpere ceva din piata pentru bebe de care are absoluta nevoie pentru vreo masa, sa o ia pe cea mare de la gradinita.
Cand este bolnava Miruna, sta si cu ea (se inteleg foarte bine, fiind bona ei initial).

Oricum, eu cred ca suma asta e ca un fel de premiu si nu salariu, pentru ca la momentul asta face parte din familie. II luam cadou de Craciun, Paste plus o prima, acum daca luam bonuri de masa ii dam cateva. Ne-ar fi extrem de greu tuturor daca ar fi nevoita sa nu mai vina, si sunt convinsa ca am duce fetele in vizita sa le vada cum cresc.

Eu cred ca ar tb ca sa-ti faci o impresie sa auzi si sfaturi de la persoane mai putin atasate de bone...

Eu am auzit de salarii intre 3-7 milioane pentru 10 ore, in Bucuresti. Banuiesc ca pentru 2 copii lucruile se complica un picutz.

Bafta!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Mitub, sa ai grija de ea ! In afara de faptul ca te costa foarte putin, e mare lucru ca ai incredere in ea si ca mai face cate ceva.

Eu ma trezesc dimineata la 6.00 sa fac supica... papica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mamici dulcici,

nu va mai suparati cu mancarica. Fiecare mamica face ce crede ca e mai bine pt puiul ei. Am fost la tara luni dupa Paste si vecinii tatalui meu au un nepotel de 11 luni. Manca ciorba de fasole, bea suc, de Vigantol nu auzise, intre mese ii dadeau un colt de paine. Cereale? Nici nu stiau ca exista asa ceva pt copii. Banane, kiwi? Nu mancase niciodata. Bea lapte de la vaca lor din curte de la 2 luni pt ca maica-sa l-a intarcat pt ca avea de cosit. Au mai venit cateva vecine si cand ma vedeau ca ii dau lui Andrei friptura la gratar fara sare, cereale cu iaurt, etc, se uitau la mine ca la masini straine. Si copiii aia cresc si probabil ca vor fi sanatosi. Asa ca nu va mai suparati pt ca fiecare mamica e perfecta pt puiul ei.

Luminita si Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Pe noi in afara de MonaI nu ne vede nimeni?Avem poze in albumul 9 LUNI

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput