Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

andreea s, baiatul tau recita poezii si stie cantecele???? Inseamna ca eu trebuie sa ma agat de lustra Codrut abia de doua zile incearca silabe mai "grele", gen "ga-ga, bam-bam"...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Adema, nu trebuie sa te agati de nimic. Nu toti copii vorbesc la aceeasi varsta.
Si pe noi ne-a surprins chestia asta pentru ca sunt doua cantecele pe care i le tot cantam noi. De fapt ii cantam mai multe dar astea doua i-au placut lui si sunt mai simple si a inceput sa le cante la el in camera fara sa fim noi de fata... Dupa aia, incet incet a inceput si in prezenta noastra. Cat despre "recitat", nu ti-l imagina stand in pozitie de drepti la Cantarea Romaniei, e o poezioara simpla pe care ii place sa o tot spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

Trebuie neaparat sa va povestesc!

Tocmai m-am intors de la dr., am fost cu sora, este insarcitata in 12 saptamani si am vazut bebe!!! Cat am facut ecografii cu Stefi nu am vazut asa bine ca acum. Este super, este asa de mare (la ecograf) si de fapt este asa de mic si se vede tot. Of, sper ca nu v-am necajit cu bucuria mea, dar abia astept sa fiu matusa. Si am vazut si presupusul "cuculet".

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Felicitari matusico! Sa va traiasca baietelul!
Eu asa ma bucur cind citesc despre sarcini - vorba Robertei de parca ar fi vorba de mine!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sapun am, fug la chiosc sa-mi iau funie, hehehe, pupam vorbaretu` cu arcada sparta

quote:
Originally posted by andreea_s

Salutare si pupam pe toata lumea in fuga. Am promis ca mai intru cand am timp asa ca... iata-ma!
Noutati... Matei si-a spart arcada, a avut cinci copci si are o cicatrice deasupra ochiului. Vorbeste de ne doare capul, cateodata il rog eu sa mai faca pauza ca nu se poate vorbi de discutiile lui. A invatat o poezie si vreo doua cantecele si ne canta si ne recita toata ziua.
Azi dimineata s-a dus la tati cu cadoul si i-a spus "A muti ani, tati".
Am pus poze noi cu el de 1 mai pe link-ul de yahoo.
Cam atat de la noi, scuze ca sunt pe fuga dar nu mai am timp de nimic.
Pupam

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_ciontu/my_photos
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Stai ca nu citisem tot... Dana, ce ma bucur de vestea buna! Sa dea Domnul sa fie ok pina la sfirsit - presupun ca a fost doar o decolare de placenta? Sa fii cuminte si sa respecti ce a spus doctorul - bebelina merita orice sacrificiu!
Andreea - Matei stie deja poezii si cintece??? E clar, eu plec cu cercul... Si plec departeeeeeee.....
Am vazut si pozele - Matei e un frumos!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

leeloo si carmen, va tin cate un loc pe lustra??

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Multumesc de complimente... Si promit ca nu va mai spun nimic despre Matei daca asta inseamna ca va urcati pe lustra :-)
In orice caz... nu e o realizarea pe care mi-o asum pentru ca nu ne-am straduit sa-l invatam, pur si simplu i-au placut lui si a inceput sa le repete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andreea, pupam vorbaretzul..:)
Eu nu de lustra, pen' ca sigur si Maria spune poezii...pacat ca sunt in ciripeasca si noi nu le intelegem!...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut si Matei vorbaretul ... ufff, noroc ca Giulia canta, pe o limba ce seamana a greaca cu tari accente nemtesti, altfel vin pe lustra

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Eu zic sa nu va mai faceti atatea griji... In curand o sa ne cante toti.
Matei e ingrozitor de obraznic si nu asculta deloc. Nu stiu cum sa ma inteleg cu el. Pe langa asta e atat de aerian ca uneori ma minunez cum de scapa fara rani grave. Se uita dupa fluturi si da cu capul de copac...

Mergi la inceput