Smecherashi de iulie-august 2004 (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am fost, doctora spunea ca poate fi si gingivita, cateodata dor dintii si maxilarul si toate alea...sa speram ca nu e...Mi-a scos o plomba de la un dinte, presupus a fi ala care face probleme, si a pus pansament calmant. Sper sa nu ma mai zapaceasca.

Luai azi dimineata rezultatul de la analize. Chlamydia negativ si Hcg in valorile normale pentru 8 saptamani cate am. Hcg-ul e interesant mai mult in dinamica, asa ca maine mai bag o tura sa vedem ce zice. Luni la eco si pe urma la nenea doftorul cu rezultatele.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Corina, tare frumoase poze, domnisoarele si mai frumoase...:)...De cerul ala ce sa mai zic...o splendoare!
(tocmai a inceput o torentiala ...)
Simona, te asteptam mai des sa ne povestesti de domnul pufulescu...:)
Carmen, imi pare tare rau pentru bunica ta!
Vrabiuta, sanatate multa!
Mitzule, asa-s bunicile. Sunt sigura ca voinicul e okay, are si el toane.
Soacra mea e okay, dar cand vine mama ma apuca boala urata, in fiecare stranut vede cate o boala!...:)))..."De ce nu mananca singura, de ce se trezeste?! Uite, a tusit!!!"...:))
Alice, sa va treaca mucii repede va doresc!
Leeloo, super faza cu burtica...:))
Liliana, io kile nu cred ca am pus, poate 1 dar mai mult din greseala. Nici nu ma simt gravida...parca nu-s nici asa, nici asa...o senzatie tembela. Ca atunci cand ai ceva grav sa-ti reprosezi, desi nu am ce...In fine, viata merge inainte...:)
Pupam!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, soacra-mea e ca mama ta. Se panicheaza din orice. Deosebirea fata de tine e ca ea sta langa noi

Liliana, sa o pupi pe Adeluta cand ajungi si din partea tizei ei.
Eu desi bag ca sparta in mine, m-am ingrasat doar vreun kil. Am 53. Se pare ca bebe consuma tot ce pap. E fomicios ca ma-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu pe aici, mai trag cu ochiul pe la voi...

Liliana - mai ai deci 2 zile...mie in locul tau nici nu mi-ar mai fi gindul la servici...dar cred ca si tu esti la fel!

Cristalina - inteleg ca totusi nu erau probleme mari, doar o nevralgie? Pansamentul ala calmant tine mult sau doar pina miine...??

Carmen, imi pare tare rau de bunica ta...macar sa nu sufere prea mult...

Va pupicesc ca in curind plec spre piticotul meu...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna dragelor,
Cand sa va scriu si eu in liniste ca Biencuta mea doremea, vine administratoarea cladirii, deja a treia oara cand o trezeste, dupa ce i-am spus clar care e programul de somn a lui Bia.
Mai ca handicapati mai sunt francezii astia, pe bune daca inteleg ceva si nesimititi din cale afara.

Deja Bia s-a obisnuit cu asta.

Bia e mai bine ca ieri ii mai curge nasucu;l dar nu chiar ca ieri si tuseste inca destul. Dar vad ca ma arde si pe mine in gat si tusesc si eu. Afara e noros decin azi mai stam in casa sii speram ca de maiene sa fie mai bine. Merci marcela pt tratament.
Bia ia Coryzalia si eurespal.
Tu i-ai dat Coryzalia vreodata?

Sanatate multa lui Danut Si lui Elise si celorlalti bolnaviori, lia mica si dulce.

Dorsilia, si eu cred ca pot fi analizedle date peste cap din cauza tratamentului si a bolii.
mie asa mi-a zis odata pediatra cand aveam probleme cu Bia in iarna.

liliana, ce bine va fi la Craiova. cat o mai lasi cu bunica si de ce?(scuze indiscretia).

Cristalina ma bucur ca hgg-ul e bine, inseamna ca e totul in regula, daca a crescut.Sarcina usoara si sa auzimm si alte rezultate bune,

Carmen -imi pare rau ca bunica e bolnava stiu cum e , eu anul trecut mi-am pierdut 3 bunici intr-un an. E groaznic.Dar se trece si peste astea ca asa e viata, nu avem de ales.Imi pare rau pt ea . Multa sanatate.

Bia incerca sa spuna si chein en francais- ce ma distreaza spune ceva pe limba ei si rade de numa, stie ca nu zice bine, dar incerca saracuta.

S-a acomodat deja doar sa ne treaca bola si sa gasim copiii in parc striga toata ziua copiilor, copii, si ea e condamnata inca zi in casa si in plus copii sunt prea putini pe aici. Cred ca se ascund de noi.

va las sa ii fac ceva de papa.
Vapup pe toate si pe cele care nu v-am pomenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Luai azi dimineata rezultatul de la analize. Chlamydia negativ si Hcg in valorile normale pentru 8 saptamani cate am.

Si te asteptam si cu alte vesti bune de la nenea doftoru luni ! Multumim, sper sa dispara mucii repede, sa nu fie vreo alergie, ca la Gabi ... io zic ca nu, dar, eh, mai vedem !
Mitzura, apoi pofta buna in continuare ! Tin minte ca si io gravi mincam ca sparta !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si io...
Carmen imi pare rau de bunica ta..pentru asta trebuie parcticat autocontrolul zilnic la dus! Pt Ilnica eu as face doar hemoleucograma si eventual calcemie...si atit! Restul sint..deja mult prea mult! Cind pleaca?
Messangerul merge..l-am folosit eu..dar nu poti baga la contacti decit persoane de pe Dc! Asa ca eu ma bucur!
Cristalina...si eu am fost exact ca si tine..nu mai situ daca mai tii minte...M-am dus inainte de a fi graviduta la stoma..rezolvat tot...Degeaba! Dureri de dinti..exact cum spui tu ..cu ureche! Mers inclusiv la ORL..totul era de la dinti..Asa ca desi gravi...facut radiografie ..ca altfel ma urcam pe pereti! Si cu burtica la gura ..eu tot mergeam la dr...Cind ma lasa una..ma lua cea de lingaIar la nastere...eu ma vaitam de dinti...pina anestezistul a plecat de nebun prin spital sa caute ceva gel antestezic pentru mine..Dupa nastere..au continuat problemele..asa ca eu cu copil de 7 zile ...mergeam la stoma care era la vroe 50 km !Asa ca eu te inteleg cel mai bine! Hai ca analizele...par bune..tin pumnii....
Roxa...mincacios tare....Auzi si tarte crude!
Luca nu prea vrea sa pape....nimic nu-i place..asa ca-i dau si eu sirop de catina...
Roberta ..hai curaj..si treci la invatat..proiecte....
Marcelle ...sanatate se pare ca aveti o viroza in familie!
Eu am inceput de ieri Pillates...si pt ca mi s-a parut prea usor..am mai bagat 20 de abdomene..
Anca si Carmen..nu ati dat raportul? Gabi tu nu tineai daneza? Taci si faci?
Liliana...tu tot mai ai lista...to do?? Dupa ce pleci tu incep eu cu AMR....si sper sa treaca repejor..ca altfel nu stiuce ma fac cu tati....
Fug ca am sedinta!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai, copilul meu nu mananca mancarea de pranz deloc, eu nici nu-i mai gatesc separat incepand exact de azi, deacum, daca o vrea din mancarea noastra bine, daca nu, nu, il duc la cresa si D-zeu cu el, ca eu am ajuns dincolo de disperare, are anorexie severa si psihica si fizica. NICI nu mai stiu la ce medic sa-l car, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut ..suedeze la palaja..nu m-as fi gindit ca deja este vreme de plaja la voi...
Carmen..am uitat...felicitari pentru belita....asa se intimpla..inainte de plecare..ca sa-ti para si mai rau ca pleaca....
Am uitat sa va spus..Luca nu numai ca nu ne simte lipsa..dar nici la telefon nu vrea sa asculte/vorbeasca...Copilul meu...poate nu-i normal!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Monica deci esti si nu insarcinata...lasa ca esti, ca daca nu ai fi pana acum s-ar fi vazut.Asa ca asteptam luni sa mergi la ALT eco.
Adela ,inteles, am sa pup tiza. hehehe, ce face fomista mica? Zici ca haleste tot?Asa e bine...si banuiesc ca se vede, caci creste. Cand la un nou consult?
Gabita, de fapt eu mai am doar 24 de ore pana plec, dar eu cu 2 zile calculez pana o vad pe Adeluta. Nici mie nu-mi sta capul la munca,dar nu am incotro, caci nu pot pleca fara sa dau rezultatele la studenti si situatia la scoala, asa ca acum back to tests.
Marcelle, ma bucur ca e mai bine Bia. Pe Adela o mai las vara asta la bunica, din multe si marunte probleme, americancele stiu de ce. Unul este ca un day care costa aici cat salariul sotului.Altul ca est mai bine pentru ea acolo in vara...curte , soare, nisip, animale, etc, decat aici inchisa in casa si scoasa o ora -doua cat are mami timp.
In iarna vreau sa le iau pe amandoua adica Adela si maica-mea aici, dar nu pot pana atunci,caci trebuie sa astept ca maica-mea sa-i faca pomana de un an tatalui, in toamna asta.
Roxi,mai dar tu ti copilul nemancat de ar rade tot, si carne cruda si tarte crude...ia vezi ca venim cu batul...hehehe nu da , caci glumesc.Asa ca ia de control baga neste poze noi sa vad daca a slabit mititelul.vazut cele cu mare, super...
Olivia spor la pillates...dar la cate kg vrei amma sa ajungi? Vezi ca te bat vanturile ....si apoi te aud ca trebuie sa-ti pui un bolovan in buzunar cand mergi pe strada.
Bineinteles ca mai am to do list, caci maine am ultima zi de scoala, si de acolo direct la aeroport, asa ca
-finalizat bagaje
-trimis billuri
-scos bani banca
-corectat testele finale
-facut situatia...
-facut un DVD de poze cu Adela mai mica si mai mare, cu prezentare ca in power point

A, scuza-ti am confundat DC-ul cu to do list.lol

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput