Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 20
l_carmen2003 spune:
Adriana, ei bine: Clarinol - 3capsulele/zi dupa masa, Slemol - 3 capsule/zi cu 1/2 ora inainte de masa - timp de 3 luni - si Garcinia Cambodgia, dar astea dupa ce termini cu Slemolul si vrei sa continui... Deci Ladi continua cu Clarinol si Garcinia iar eu si mama suntem abia la prima faza, cea cu Clarinol si Slemol.
Fara dulciuri in exces si fara mancat dupa ora 19 - !!!! nu 18. Si dus zilnic copilul afara cu bicicleta si alergat dupa el si pe langa el. Eu am dat jos mai putin decat Ladi sau mama, dar perseverez.
Atentie, sunt medicamente care se aduc pe comanda!
Daria succes. Asteptam sa ne tii la curent.
Raluca, ia-ti rochie! E minunat pana si gandul ca pleci sa iti iei rochie de mireasa. Face bine la pisihic! Si apoi, gandeste-te ce fata va face soacra ta daca ai sa arati super! Nu e binefacator sa te gandesti in perspectiva!!!?
Pa mai ca am de lucru si stau pe aici in loc sa muncesc.PA.
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
N-am mai intrat de vreo cateva zile pe aici si acum aflu ca Nicoleta are problemute cu Matei.Imi pare rau sa aud asta ca si noi am trecut prin asa ceva.Cand era Robert mai mititel am mers la Iordache la cabinet pentru un control de rutina si atunci mi-a zis ca are suflu sistolic.A facut si ecografie Dopler si ne-a zis sa stam linistiti pana la 5 luni ca pana atunci ar trebui sa se inchida.Intre timp m-am mai interesat in stanga si-n dreapta si n-am "cules" pareri tocmai bune despre el,asa ca la 5 luni am mers la dr Matasaru.La fel mi l-a "drogat" ca sa stea linistit,a durat destul de mult pana a adormit,de parca ar fi avut efect taman invers Diazepamul ala.Mi-am facut o groaza de griji si de nervi vis-a-vis de aceasta metoda,dar pana la urma m-am linistit ca totul era in regula,gaurica s-a inchis.Ceea ce va doresc si voua.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Si apropos de ceea ce povestea Carmen despre laboratoare...Am o prietena care are un baietel de 2 ani jumate.Acu vreun an s-a gandit ea sa-i faca niste analize,dar nu mai stiu unde,ca v-as spune ca sa va feriti de ei.Cu prima ocazie o intreb.Si cand se duce sa ia rezultatele o intreaba:"doamna,dar copilul dvs bea?" "da,doamna,bea apa,ceai,lapte..." Nu,ea intreba daca bea alcool,ca din analize reiesea ca ar avea ficatul ferfenita,ca al unui alcoolic.Va dati seama ca si-a pus biata femeie mainile in cap si a umblat pe la diversi medici,care nu i-au gasit nimic la copil.Normal ca nu aveau ce sa-i gaseasca,incurcasera analizele cu ale unui barbat de 60 de ani!!!
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa,sa nu aveti nevoie de analize!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
herra spune:
quote:
Originally posted by belnicol
Mai fetelor mai, nu am mai reusit sa intru de citeva zile. Ma bucur pentru voi, va cumparati casute ... oare am sa scap vreodata de ANL-ul asta ingramadit ?! Eu am alergat zilele astea pe la medici cu Matei, si vestile nu sint tocmai bune. Am aflat ca are un mic defect la inimioara (de parca atunci cind e vorba de inima poate fi minimizata vreo problema!), o gaurica care ar fi trebuit sa se acopere in 4-5-6 luni de la nastere dar care la el e chiar maricica, si afecteaza si plaminii. Ideea este ca se poate inchide si pina la 4-5-6 ani, numai ca trebuie ferit de raceli.De asta racea el asa des. Si bineinteles ca acum e racit bocna, cu muci-n barba... Ieri trebuia sa-l adorm pentru ecografia la inima (i-am dat sa bea o solutie anestezica) dar mititelul a vomat si nu a inghitit tot, asa ca a facut urit tare, era asa de ametit, nici nu putea sa doarma sau sa stea linistit, nici capul nu si-l tinea cum trebuie ... m-am speriat tare. A urlat vreo ora si ceva de nu stiam ce sa-i mai fac. Imi venea sa las totul balta si sa-l duca acasa. Si ma gindeam cit de primitivi sintem, ce sistem medical slab, dezorganizat si brutal, fara sa se tina cont de traumele la care este supus copilul. M-am dus la cabinet particular gindindu-ma ca va fi altceva, dar m-am inselat ...
In fine, sper sa nu va stric si voua ziua cu problemele mele...
Inca ceva, stiu ca intrebase oana cindva de niste laboratoare pt analize si i-ati recomandat vreo doua. Acum as vrea sa stiu daca si aveti incredere in rezultate de acolo. Acuma, cred ca nu are sens sa intreb daca au si ceva gratuitati... Eventual daca-mi mai puteti face citeva sugestii unde as putea sa-l "analizez" ar fi tare bine. Va multumesc anticipat.
Eu va pup si va doresc multa, multa SANATATE! O zi buna.
nicoleta si matei
da, am fost si eu cu Vlad la Iordache intr-o dupa-amiaza si am crezut ca mor.
dar apoi ne-a chemat duminica dimineata si a fost cu totul altceva, nu mai era nimeni, parca erau alte persoane - si doctorul dar si Vlad, care a stat cuminte ca era odihnit si mancase, nici nu a fost nevoie sa-l adoarma...
ne-a mai chemat peste 6 luni, adica prin iunie...
si eu am vrut sa ajung la Dumitriu, dar ma cheama mai intai in spital si chiar nu am timp si nici chef sa ma internez cu el sanatos si sa plec cu vreun virus de spital (chiar zilele astea a nascut o cunostinta la cuza-voda si deja bebelusha e pe antibiotice, a luat o boala de pliele groaznica din spital...au chemat si sanepidul...)...
daca vrei iti scriu pm cand ajung acasa - cu diagnosticul exact al lui Vlad si mai vorbim...
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
herra spune:
iaca si subiectul (capitolul) nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76154
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta