Iasule, mandra cetate! (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

m-am trezit cu fata la cearsaf fiindca nu am putut sa merg la concert din cauza vremii..iar Mihnea e suparat rau...pe ploaie...;aseara l-am linistit spunindu-i ca IRIS nu cinta pe ploaie fiindca ii doare in git!
Na..cu alta ocazie de acum!
Culmea si Rares care face fitze in fiecare seara a adormit tun,si puteam pleca linistita...dar daca nu a fost sa fie imi pun azi sa ascult IRIS la maxim..da in casti,ca ma dau fetele afara!

Raluca,iti trimit PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Nicoleta....imi pare rau ca Matei e bolnav...stiu prin ce treci,ca si eu am avut de tras, a fost alarma falsa,dar ne-am chinuit groaznic.Noi am fost la doctorita Matasaru din Policlinica...e buna dar m-a terminat psihic.Tu unde ai facut analiza si la ce doctor?
Prima consultatie si radiografia am facut-o la policlinica mare ,iar ecocardiografia la ea la cabinet si a costat 600000,anul trecut.Eu nu l-am sedat,pt ca a stat cuminte.
Da-ne mai multe amanunte!

Va pup si multa sanatate!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi
-------------------------

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Am fost la dr. Iordache de la Sf.Maria. Initial m-am dus la spital, il cautam pe un dr. Dumitriu (sau Dimitriu, nu stiu exact), la care ma trimisese pediatra, dar nu l-am gasit si am ajuns la Iordache, care ne-a intrebat unde preferam, la spital, cu internare, sau la el la cabinet. Cum am avut deja o experienta cumplita cu spitalul de copii si vazusem ca saloanele era pline ochi, am spus ca prefer la cabinet. A costat 500.000 ecocardiografia. Cind era mai mic si Matei statea cumintel, ca i-am mai facut cindva o eco abdominala. Dar de cind cu spitalul ii este tare teama de dr. si cabinete asa ca a trebuit sa facem ceva. A avut o bafta Matei, numai experiente neplacute cu medicii. Si cind mi-a mai spus Iordache ieri ca sint o mama rea (ca nu l-am tinut bine la eco si a dat cu minutele prin somn peste gel!) si copilul e alintat ca a urlat ... Nu's ce-mi venea sa-i fac!
Si bineinteles ca de-acuma o sa tremur la fiecare stranut al lui si o sa-mi sara inima cit colo, vai, sa nu fi racit! Ca acum de altfel. Asa ca o rad fuga la dr. sa se uite in gitutul lui care era deja rosu de zilele trecute si sa-i de-a ceva, sa-i treaca raceala mai repede.

V-am pupat. Mai vorbim.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata fetele!

eu sunt la ca plimbare pe vreme asta ...ioc...
Raluca si fuga dupa rochita...
Cristina ai fost ff pe faza cu explicatia "ca-i doare gatu"...ma intreb daca la varsta intrbarilor voi fi la fel de iscusita
Nicoleta, imi pare rau de problemele voastre, stiu ca si Herra a trecut printr-o experienta la fel de traumatica cu Vlad al ei si la acelasi dr...si cum sa te faca mama rea, pai el e mic, stie ca-i faci analize...ce ma enerveaza astia...el stie ca nu-i in regula ceva, nu ca faci ceva ptr binele lui. Sanatate multa si parerea mea, mai mergi la alt dr ptr o parere.

Fetele, da' nu mai deschidem subect nou? Carmenp esti prin zona?

aime si Vladimir in mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

m-am trezit cu fata la cearsaf fiindca nu am putut sa merg la concert din cauza vremii..iar Mihnea e suparat rau...pe ploaie...;aseara l-am linistit spunindu-i ca IRIS nu cinta pe ploaie fiindca ii doare in git!
Na..cu alta ocazie de acum!
Culmea si Rares care face fitze in fiecare seara a adormit tun,si puteam pleca linistita...dar daca nu a fost sa fie imi pun azi sa ascult IRIS la maxim..da in casti,ca ma dau fetele afara!

Raluca,iti trimit PM!

Hmmm... asa mi-a spus si mie sotul, ca Minculescu nu canta pe o vreme ca aceea, sa nu raceasca ... Ma rog, eu nu am varsta lui Mihnea sa il si pot crede... Dar, cel putin, am avut tendinta de a ajunge la Mall. Insa pe la Sala Sporturilor a si inceput ploaia, mai batea si vantul, dadea umbrela in toate directiile... Cu greu am ajuns pana la un maxi care sa ne aduca acasa...

PS--Si eu ti-am trimis un PM............ kilometric.... Rezerva-ti mult timp sa il poti citi... Si sa fii cu mintea limpede, ca la mine, cand l-am scris, era cam tulbure si nu am avut rabdare sa recitesc, sa corectez... Sper sa intelegi esenta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

'neata fetele!

eu sunt la ca plimbare pe vreme asta ...ioc...
Raluca si fuga dupa rochita...
Fetele, da' nu mai deschidem subect nou? Carmenp esti prin zona?

mda... e asa urat afara!!!!!! si ploua la mine in cartier!!! nu-mi place deloc! Asa ca am facut un borsulet de cartofi, cu patrunjel, loboda si leustean proaspete, din gradina unei prietene si a iesit asa de bun... Nu vreti si voi??? Ca am de unde....
Si acum ma duc sa spal niste rufe...
Ar mai trebui sa fac o maioneza pentru salata de vinete, dar mi-e asa lene...
Iar in seara asta visam sa ajung la Cargo macar, daca Iris tot nu am prins... Insa, cu vremea...

Pupi la Vladut!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Nicoleta, si mie imi pare rau pentru incercarile prin care treceti... Multa sanatate lui Matei si sa vii cu vesti bune cat mai curand!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
mda... e asa urat afara!!!!!! si ploua la mine in cartier!!! nu-mi place deloc! Asa ca am facut un borsulet de cartofi, cu patrunjel, loboda si leustean proaspete, din gradina unei prietene si a iesit asa de bun... Nu vreti si voi??? Ca am de unde....

Cu atat mai mult cand stiu ca in frigiderul nostru bate crivatul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adda
[
Cu atat mai mult cand stiu ca in frigiderul nostru bate crivatul

Pai la mine deja era furtuna.... batea vantul in voie, nu-l oprea decat o cutie de bulion si niste verdeturi de astea de care ziceam mai sus...
Am facut mai mult de nevoie, dar chiar sunt multumita de mine...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pai fetelor Raluca si Adda,nu va mai plangeti ca nu santeti singure...si la mine in frigider sufla vantul a pustiu...Ca ma rog de sot de vre-o saptamana sa mergem la cumparaturi si n-are timp
Da ieri m-am enervat si-am facut de doi lei piata si-am facut o ciorba de perisoare..si m-am muncit la ele sa fie frumoase ,toata dupamiaza...iar cand am pus masa ,seara,fiimea a strambat din nas a declarat ca nu-i plac "pietrele" astea din ciorbita..hmm.
Sa va mai spun ca nu mi-a iesit niciodata asa de buna ciorba cu perisoare(sotul a ras o portie dubla)..si eram asa de incantata..ca apoi sa dea fiimea cu "pietrele"ei...

Azi am de calcat...muuult,ca nu-mi place deloc si tot aman pana nu mai am unde sa le pun...si bineinteles ca n-am chef.
Da de maine ma ocup de ceva ce-mi face placere...adica vreau sa fac un tort casuta(sau cabanuta vad eu ce iese),pentru duminica,cand e onomastica cumnatului meu.

Aimee,tu ai facut tortul trufa,iti ia mult timp sa faci foile? Le pot pastra de pe o zi pe alta? Si crema,este moale sau suficient de tare sa ma pot "juca" cu ea?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput