Iasule, mandra cetate! (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare.
Cam tirzior dar .. LA MULTI ANI Carmen, Aime, multa fericire si o viata frumoasa impreuna cu cei dragi.

Noua tuturor, o saptamina perfecta.
V-am pupat.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Casa de piatra, dragelor!!! (Aime si Carmen!!!) Eu de sambata dimineata nu am mai reusit sa intru pe forum...
Sunt iar intr-o stare de aia nasoala... da' imi trece mie, ca azi trebuie sa nasca Darriuta noastra... Si deja cred ca am emotii mai mari decat ea... Deci... socrii si nebunelile lor sunt azi lasate la o parte... Avem probleme mai importante!

Oana... ca sa fiu rautacioasa... cred ca mai degraba tu meriti un control... ca te panichezi mai ceva ca Rares... :D (Mama, da' ce rea am fost!)

Dana... eu vreau sa zic doar atat: ma primesti si pe mine sa ma joc acolo???

Raisa e o scumpete dulce, dulce. Si daca din poze reiese asta... imi dau seama cam cum este in realitate... Si ceilalti strumfi sunt scumpei, dragalasi, smecherasi... da' sunt un pic mai marisori, nu???

PS--O vazui acum si pe Scufita Rosie Ruxi a Danei...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

In legatura cu mine personal... de azi incepem sa dam cu invitatii la nunta in stanga si in dreapta...
Sambata am fost la un gratar prelungit... promis de vreo luna si ceva... si tare ne-a fost bine... Si socru' a fost f revoltat (asta am aflat abia ieri, prin intermediari). Credea ca suntem la Pascani sa dam invitatii si asta tare l-a mai macinat... :D
Ieri am batut un pic Mall-ul, apoi Festivalul berii... Cei de la Millenium mi s-au parut super (intotdeauna mi-au placut!). daca mai era si sonorizarea perfecta si publicul interesat (cer prea mult, nu?)... atunci chiar ca era OK... Anna Lesko...hmmm mi-a placut, nu zic nu... Dar am observat ca avea fata asta o problema cu bucata aia de material de-i zice fustita... Tot si-o ridica, saraca!
Si pe final... am tot asteptat niste amarate de artificii acolo si numeni nu a vrut sa imi dea...:(( Si asta m-a suparat fffffffffff tare...

Miercuri, parcare Iulius Mall: Festudis: Iris si Class (stiu ca am mai zis, da' revin pe subiect!:D...) In zilele de dupa, nu mai stiu sigur... (oricum, tine pana pe pe 25 mai).
Vineri, la Palat, orele 17: National FM. Din cate stiu eu: Andra, Akcent, Anna Lesko (sper sa o vad... sunt curioasa daca va avea aceeasi problema...) si nu mai stiu...

Si acum o tai la munci, ca ma asteapta cateva zile de cosmar, din cauza ca si-a dat demisia o colega...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Danna,frumos spatiul,astept sa vad cum va fi la inaugurare...sa -l udam si cu sampanica nu numai cu aghiazma...
Casa nu are o iesire laterala?Sau prin spate?Ma tot gandesc cum ai putea sa separi cele doua zone,pt copii si pentru mamici...
Te gasesc azi pe la pranz pe acolo?Sa trec sa-ti aduc chestia aia gonflabila?

Nicoleta,va sa zica ,simteai tu ca ceva nu e in regula...si ca ar fi trebuit sa-l aduci pe Matei cu tine...a trecut cucuiul la pisoias mic?

Carmen si Aimee,la multi ani si din partea noastra,chiar daca mai tarziu..

Stefana,foarte bune cornulete..scrie reteta te rog.

Si acum reteta de placinta cu iaurt..pentru cine doreste:
un pachet foi placinta
10 oua(eu am facut si cu 8 si-a iesit la fel de buna)
1 litru de iaurt
10 linguri de zahar
razatura de lamaie
esenta vanilie
stafide
ulei (pentru uns foile)
Se amesteca ouale cu zaharul,iaurtul,razatura si esenta.Se unge o tava cu ulei,se aseaza jumatate din foile de placinta,(fiecare unsa sau stropita cu ulei),se toarna amestecul de ou cu iaurt,se presara stafide,se aseaza restul de foi(fiecare unsa cu ulei)si se presara zahar deasupra.Se coace la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.Se scoate din cuptor,se acopera cu un prosop ,se taie dupa ce se raceste.

Numai bine!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Adriana, da' si Catalina e o domnisorica in toata regula... Stai cu ochii pe ea, ca am zarit in poze pe cineva care ii cam dadea tarcoale.

PS--Da' nenea ala de acolo e baby-sitter-ul pe care l-ati angajat sa aiba grija de copilasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, acum am venit de la firma, am luat fata de la scoala si plec la registrul comertului. Azi nu mai sunt de gasit acolo
Revin mai pe seara

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Raluca,e Octavian al Gabriellei,isi dadeau tarcoale unul altuia...

Cat despre "nenea ala" este sotul Andreei(amironeanu) pe care il declar "supertatic",cu lipici la copii si rabdare cat Casa Poporului...Stefania este o norocoasa...

Na ca m-am emotionat si-am uitat de ce am intrat de fapt...iaca si poza la placinta cu iaurt

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Adriana, prajitura ta e si foarte buna si foarte simpla. Ce si-ar putea dori mai mult o profana in ale dulciurilor ca mine ?
Cit despre benghiul lui Matei ... trece repede. Au copii astia o putere de regenerare de nu-ti vine sa crezi. Asteptam increzatori urmatoarea manevra, sa vedem cum ii iese.

Numai de bine sa auzim.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ce-a facut puiul meu ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit! Super Dana si inca o data felicitari!

Aime, la multi ani!

Multumim pt urari, azi Alex face 2 ani si 9 luni iar noi sarbatorim ceva ani de al casatorie... Deocamdata am in gand sa ajung acasa mai repede decat de obicei insa in rest cred ca il vom sarbatori pe printisor si noi poate deseara iesim... poate.

Sambata dupa ce am bocitorit un pic de vineri si m-am mai descarcat, am fost la strand la sarbatoarea berii. Alex s-a distrat teribil, a stat in aer liber vreo 4 ore si a curtat tot ce a fost fetita din jur - a se aminti faza cu descheiatul nasturilor la fetite de vineri!- le-a dat floricele si pupici tuturor si a sarit si alergat cat a putut. I-am luat doua sabii gonflabile cu care s-a luptat cu balauri si alti printisor si in final a cazut lat in drum spre casa. In total o zi placuta si reusita. Duminica dimineata insa avea nasul infundat si ieri am avut o zi mucoasa. I-am dat repede sumetrolim si i-am pus pinasol si pivalone in nas si azi a fost la datorie la joaca, pe bicicleta, a stat, spunea mama, 3 ore afara in parc si cica acum nici urma de nas infundat! Asa ca avem noroc.

Gabriela, stai linistita, nu are nimic. Din fericire lovitura a fost sub ochisor, se mai intampla, sunt copii. Reactia lui a fost data si de faptul ca era obosit, si ca ala e ochisorul care a fost umflat si l-a durut... Nu e nimic, asa se intampla cand se intalnesc copiii.

Ieri pe la pranz, am fost o ora cu copilul pe Stefan cel Mare, unde a fost nu stiu ce spectacol, la care au participat si niste copii. M-a dezgustat reactia multora care nu au realizat ca erau copii cei care cantau si dansau, nu membrii ai unui partid - pe care sincer nu il agreez mai mult decat pe altele... Mai mult, un tanar ziarist facea poze si comenta in gura mare, si multi chiar se uitau in gura lui- il cunosc si il agreez la fel ca pe toata presa romaneasca - ca asa se lanseaza vedetele, ii impinge partidul de guvernamant in fata!!! sa fim seriosi, erau copii pana in 14 ani, care chiar erau fericiti! Si erau destul de multi si au cantat si dansat ca niste copii, adica foarte frumos!
Neplacut sentiment vis-a-vis de cine ar trebui sa "starneasca" curentele de opinie!

Si tot pe Stefan cel Mare am vazut ca erau tarabe cu diverse fundatii care se ocupa de copiii institutionalizati sau in dificultate. Ma gandeam ca parca prea multi necajiti sunt pe lumea asta, prea multe cazuri de copii cu malformatii grave, lasati fara ajutor sau insuficient asistati. Pana acum, cu o singura exceptie - niste copii orfani, cuminti si minunati - nu m-am implicat decat cel mult cu bani, insa ieri am simtit ca mi se rupe inima, si trebuie sa incerc sa ajung acolo...
Ii multumesc lui Dumnezeu ca ai mei si noi suntem sanatosi!

Asa ca pauza s-a dus si ma intorc la lucru, o saptamana placuta si numai bine!

Mergi la inceput