Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 14
amironeanu spune:
Salut!
A fost super la intalnire, apoi noi am avut un week-end plin, am stat mai mult pe afara, Stefi s-a simtit super, este innebunita dupa topogane, asa ca am luat parcurile la rand. La festivalul berii nu am ajuns, mi-e frica sa nu o pierd pe Stefi in multime.
Ieri am facut si eu prajitura cu iaurt, numai ca ma schimbat un pic reteta, a iesit la fel de buna. Am pus 2 foi de placinta pe fundul tavii, restul foilor le-am uns una cite una si apoi le-am pus in tava si le-am strans ca o armonica (asta este cam greu de explicat), astfel ca atunci cand am terminat de pus foile in tava nu erau intinde, semanau cu un evantai. Peste ele am turnat 1 litru de iaurt, batut cu 6 oua, cam 200 gr. de zahar (am pus dupa ochi, am tot gustat pana mi s-a parut destul de dulce) si am pus si 2 linguri de faina (sa fiu sigura ca se incheaga). A stat la cuptor la foc potrivit, pana s-a rumenit. Ieri am facut o tava mare, azi dimineata mai erau doar 3 bucatele.
In alta ordine de idei, mi s-a pus pata sa ma mut sau sa-mi iau pamant. Asa ca daca stiti de vreun apartament de vanzare, cu 4 camere, in Tatarasi (nu vreau sa plec de aici) sau chiar cu 3 (pentru sora mea) va rog sa-mi trimiteti un PM.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
palmyrah2002 spune:
Imi pare sincer rau fiindca nu am ajuns vineri!
Cu toata criza mea de fiere imi propusesem sa vin macar o jumate de ora,dar niste musafiri neasteptati de la Humor mi-au dat planurile peste cap!
Danna, felicitari si la cit mai multe realizari cu acest loc minunat!
Cu siguranta va fi plin intotdeauna!
Sper sa reusim sa ne intilnim cit mai curind !
pupicei dulcei si voua dragelor pe care v-am cunoscut doar in poza si cu speranta ca ne vom vedea cit de repede!
Revin,acu plec cu actele la semnat!
oanabandol spune:
neata fetelor,
dau si eu un pepsi light cu ness in loc de cafea. dar daca doreste cineva cafeluta , e gata imediat....
vad ca nu ati mai zis nimic de intalneala la danaca facem, renuntam??????????
hai, mobilizarea si sa va aud ca strigati prezent(ma rog, sa va vad)
o zi plina de soare in toate!!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
cuconiada
palmyrah2002 spune:
Raluca,iertare,dar sint camin aceasta dimineata!
Pe afisul care anunta FESTUDIS vad o sumedenie de formatii!
IRIS e sigur miine seara?..ce sa fac daca nu inteleg nica![oops]
Danna_36 spune:
Buna dimineata, multumesc tuturor de urari si va astept din nou, mai multe...insa spre sfarsitul saptamanii, ca baietii care pun gresia pe treptele de la intrare pot veni numai dupamasa, dupa servici si astazi inca mai au de migalit pe acolo, ati vazut si voi ce forma aiurea au scarile alea! Plecarea la Bucuresti cred ca o las pe saptamana viitoare, ca am prea multe de facut pana sambata, cand o serbez pe Magda (cu colegii de clasa)...Ma innebuneste salteau gonflabila de la Quelle, care nu mai ajunge!...Am mai comandat, prin cineva care pleaca in Germania, un topogan, o plasa elastica tot pt sarit si alte maruntisuri, abia astept sa vina, dar parca vad ca dureaza si asta cine stie cat...
Acum sunt acasa pt ca nu am voie sa calc pe gresia de pe scari, dar dupamasa voi fi la firma ca vin baietii sa termine lucrarea.
Duminica va sarbatoriti imi imaginez, fiecare isi are Constantinii si Elenele lui, dar daca vreti, putem sarbatori la centru, eu voi fi acolo daca se anunta doritori...Poate vine si Aime cu gratarul
Spor la treburi,
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
alipiticot spune:
Neata fetelor!
La intalnire a fost frumos si Raisa mea a fost inebunita dupa copii.
Multumesc Raluca de laude
Noi nu am ajuns la fetival,nu prea ne place parerea mea e ca a inceput sa fie putin tiganeala,nu vreau sa va suparati fetele care a-ti fost si v-a placut....am fost prin copou,am asculat muzica,fanfara,am descoperit niste topogane f mari...In rest tot suntem plini cu "muci",acum si tuseste,dar nu face febra asa ca o las asa...poate trece fara antibiotic.
Si noi iesim toata ziua afara,chiar si de 3 ori pe zi.Poate ramane asa vremea.
Eu inca nu am scos in ziar apartamentul,am fost ieri la ceva banci ,mai am si azi de umblat si probabil toata saptamana,si dupa ce sunt sigura ca voi obtine un credit cu cat vreau eu voi vinde.
Andrea succes la tranzactii!
Nora tu spuneai de apart cu 2 sau 3 camere?ca la intalnire ai zis ce ceva cu 3 camere in A2.E tot cu bulina si blocul ala?
O zi excelenta!
Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
GabrielaG spune:
Neata si eu..desi e cam tarziu. Am baut cafeaua deja la serviciu.
Asa ca suntem cu forte proaspete pentru o noua zi.
Pupici,
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Am cam fost prinsa cu actele si numai v-am citit pe fuga.Deci ieri am semnat actele pt apartament.
Paula...e vb de 3 camere.Si blocul nu e cu bulina.De cel de la piata stiam ca e pe lista.La Discutii generale ,vezi ca este un articol despre banci.Ar fi bine sa-l citesti.
Deci astept urmatoarea intalnire.Duminica am insa musafiri (nu sunt eu Elena ).Si vreau sa fac si prajitura de la Adi,pe langa altele.Vreau sa impresionez soacra
Deci sa aveti spor in toate si sanatate la strumfi.
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Raluca,e Octavian al Gabriellei,isi dadeau tarcoale unul altuia...
Cat despre "nenea ala" este sotul Andreei(amironeanu) pe care il declar "supertatic",cu lipici la copii si rabdare cat Casa Poporului...Stefania este o norocoasa...
Adriana
papa-bun
Ce sa zic acum??? Mie deja imi miroase a nunta undeva, in viitor... tot asa, in familia DC...
Iar cu supertaticul... Andreea... mi-l imprumuti si mie cand o sa fie cazul???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
Ce-a facut puiul meu ieri
Febletea mea (una dintre...)... OFff, ce mai suspin eu dupa el... Multi anisori inainte!
Aime... auzi... da' chiar nu i-ati dat si lui niste tortulet acolo???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!