Sunt delasatoare!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Cricor

Eu cred ca m-am nascut batrana, sunt vesnic obosita si totul mi se pare greu/complicat/poate fi amanat. Doar daca are copilul nevoie de ceva devin sprintena si plina de viata.

Vorbesti cumva despre mine?

Pt ca singurul remediu pt mine este puiul meu, care nu ma lasa nici sa respir, toate trebuie facute repede si toate in acelasi timp, nu pot fi amanate, anulate sau pasate altcuiva. Copilul asta m-a facut sa fiu eficienta . Intr-un fel e bine, dar efortul este imens, pt ca e impotriva naturii firii mele. Poate ca de-aia mi l-a dat Dumnezeu, ca sa ma bage nitel in priza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

:) fetele,am citit ce ati scris,dar cred ca toate la un loc nu sunteti asa ca mineSi din pacate nu e lauda
Ultima delasare,..e ca de vreo 2-3 ani imi zic zilnic sa-mi fac vaccinul de varicela si de alte boli ale copilariei (eu n-am avut decat oreion)-la adulti sunt forme mult mai nasoale..Cu vreun an inainte sa mearga Marc la gradi mi-a intrat ideea asta in cap,am rumegat-o zilnic dar nu mi-am miscat fundul sa fac o programare.
Si acum?-copchilu' e de un an la gradi si de ieri e plin de bubutze puiul meu,are varicela si eu ma controlez la 5 minute ,sa vad daca nu-mi apar si mie.Super,nu?

In afara de asta ..sunt de aproape 4 ani-patru!! in Germania si de atunci imi jur saptamanal ca trimit diplomele la recunoscut-credeti ca am facut ceva???NI-MIC!!!!

Am momente cand mi-e rusine de mine..asta depaseste delasare,e indolenta,lene..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Crinutz semnez si eu.acum zic ca fac una maine zic altceva,ma sucesc la 180 de g.oare de ce?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

:) fetele,am citit ce ati scris,dar cred ca toate la un loc nu sunteti asa ca mineSi din pacate nu e lauda
Ultima delasare,..e ca de vreo 2-3 ani imi zic zilnic sa-mi fac vaccinul de varicela si de alte boli ale copilariei (eu n-am avut decat oreion)-la adulti sunt forme mult mai nasoale..Cu vreun an inainte sa mearga Marc la gradi mi-a intrat ideea asta in cap,am rumegat-o zilnic dar nu mi-am miscat fundul sa fac o programare.
Si acum?-copchilu' e de un an la gradi si de ieri e plin de bubutze puiul meu,are varicela si eu ma controlez la 5 minute ,sa vad daca nu-mi apar si mie.Super,nu?

In afara de asta ..sunt de aproape 4 ani-patru!! in Germania si de atunci imi jur saptamanal ca trimit diplomele la recunoscut-credeti ca am facut ceva???NI-MIC!!!!

Am momente cand mi-e rusine de mine..asta depaseste delasare,e indolenta,lene..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu sunt foarte delasatoare da sincer nu stiu pana unde e delasarea si unde incepe leneaaaa fratilor.Ce sa mai.eu zic ca sufar de lene.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Si eu functionez dupa principiul:'lasa pentru maine ce ai de facut azi, ca poate maine nu mai trebuie sa faci!!!'

Da' sa stiti ca io fac 'planuri'...taaaaaaaaaaare organizata sint in minte...!Si stiti ce linistita adorm seara dupa ce creionez in gind treburile de adoua zi?Totul e ok, am timp pentru aia si aia si aia...dar, nu'sh' cum se face, ca urmatoarea seara iar e totul valatuc peste mine....si purced iar la alt 'plan'...si iar adorm linistita...etc etc etc
va pupacesc dulce

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

super tare sirod, m-ai facut sa rad. Cam asa sunt si eu, numai ca eu nici macar nu-mi creionez decat 1/2 din zi, ca oricum adorm. bine, programul meu e cam acelasi in fiecare zi, asa ca o las balta si cu planurile.

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Mai primiti pe cineva in club?!

Eu parca sunt tot pe vremea studentiei, cand toate le faceam "de maine". Numai copiii ma scot din starea asta ca la ei nu tine figura cu "maine iti dau sa mananci" sau "maine facem temele" etc.
Promit ca incerc sa ma schimb... de maine.

mami de tudor si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Io nu-s asa dar e sotu'(si nu e leu) cat pentru doi. Se apuca de o gramada de proiecte ambitioase plin de elan muncitoresc, mai baga si bani in ele si dupa aia le lasa balta. Si io-s fraiera ca ma convinge de fiacare data si-l cred ca va termina ce a inceput.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

stiu si eu pe cineva. nu spui cine, persoana importanta!

Mergi la inceput