Sunt delasatoare!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina A spune:
M-as inscrie si eu in clubul vostru, dar v-as mai spune o vorba aflata de undeva care ma urmareste precum o durere de masea : "fiecare maine are mainele sau" - e al dr... de adevarat!!
SilviaJo spune:
Super tare subiectul! Eu stau bine la partea cu organizare a
activitatilor zilnice, dupa care urmeaza o delasare de zile mari!
Cuvantul delasare cred totusi ca este prea dragut. La mine cred ca de fapt lene s-ar potrivi mai bine... Lene in ce ma priveste in general, nu in ce-l priveste pe copil... de el ma ocup atat cat e nevoie! Si de curatenie ma ocup pentru ca nu suport dezordinea, dar nu fac asta destul de motivat. Intotdeauna parca exista lucruri mai utile decat trebaluitul prin casa. Oricum pana la urma stiu ca nu ramane nimic nefacut, pentru ca am rapiditatea necesara pe ultima suta de metri! (o calitate nu!). Dar (ca fara dar nu se poate) ma apuca toti nervii ca nu am timp si ca nu-mi vad capul de atata treaba. Asta sunt eu... si nu recunosc prea des acest lucru
Crinutz spune:
Uau, ce bine e cand nu esti singur!
cand am deschis subiectul ma gandeam ca voi cam singura.
va pupic
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
daniella4 spune:
Nu-mi prea convine sa recunosc, dar cam trebuie sa intru in club. Am o asa de mare inertie pana sa ma apuc de ceva incat pot sa afirm fara sa gresesc ca sunt delasatoare.
Daniella, mama lu' Alexis
Elise spune:
eu sint delasatoare, FOARTE delasatoare cu activitatile care nu-mi plac!
deci nu eu, ci activitatea respectiva e de vina!
daca, de exemplu, trebuie sa plec la mare..... sar ca arsa sa imi fac cumparaturile, sa pun benzina, sa string bagaje, furnicutza nu altceva - nu par delasatoare deloc! dar deloc!
se schimba lucrurile cind am de facut niste calcule infinite la job, de exemplu.....
Atunci imi aduc aminte ca n-am mai dormit demult si trebe sa fiu tare obosita... am fost si racita cind eram mica.... si am avut parte de multe greutatzi in viata.... nu mai bine le fac maine cu capu' limpede?!
Elise
iubibubi spune:
eu va invidiez. e frustrant sa fii la polul opus, habotnic in aproape tot ce faci...
danitin spune:
Intru si eu in club! Chit ca multa lume care ma cunoaste nu ar zice asta ... Da la mine e un caz mai special. Adica, dupa cum ma caracterizez singura, functionez sinusoidal - mai tineti minte graficele alea de la trigonometrie, asa, cu pante in sus si in jos. Am doua trei zile in care rup norii, alerg, serviciu, curatenie in casa, probleme administrative si pe urma efectiv pic. Si las totul balta, chiar si chestii importante care se aduna si iar intru in priza. Ceea ce agraveaza starea de lucruri este momentul in care sunt mustrata sau mi se spune ca nu imi fac treaba bine. Chestia asta, in loc sa ma stimuleze, ma trimite direct in butoiul cu melancolie. Si atunci da-i cu cafeaua, da-i cu atarnatul pe net, da-i cu o portie de somn....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
zfcristina spune:
Mda,ma regasesc si eu in aceasta categorie si nu-mi place deloc. Si eu sunt leu(nu ma gandeam ca are legatura cu zodia dar se pare ca ar fi ceva)si mie "imi place" sa fac lucrurile pe ultima suta de metri ( si ce bine le fac,chiar am mai mult spor si mai mare este cheful)
Si ca sa dau un exemplu de delasare combinata cu dependenta DC;acum sunt in C.I.C. dar cand eram la munca(faceam contabilitate primara)stateam toata ziulica pe DC si parca nu aveam nici o tragere de inima sa-mi fac actele,tot spuneam lasa ca le fac maine,lasa ca le fac maine si tot asa pana se apropia termenul sa le predau si sa vezi maiculita mea viteza si ce bine le faceam fara pic de greseala.
Tot cam la fel mi s-a intamplat si cu actele.Ne-am schimbat domiciliul anul trecut in martie si de abia luna asta am reusit sa-mi fac actele,fortata de imprejurari ca sa zic as.Ne-am cumparat masina si ca sa o inscriu imi trebuia sa am adresa corecta in C.I. asa ca m-am pus pe alergat cu buletinul ,actele pentru masina,indemnizatia pentru bebe,alocatiile pentru copii si in 2 saptamani le-am rezolvat pe toate.Si ar mai fii multe altele dar n-are rost sa le insir ca deja m-am lungit prea mult.
Nu stiu cum si in ce fel dar tare mi-ar placea sa ma schimb,nu am gasit o solutie asa ca nu pot sa te sfatuiesc cum sa devii mai motivata dar cel putin ai consolarea ca nu esti singura.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)