Fibrom uterin (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

michelle, mie mi-a zis endocrinologul de la PARHON, pt ca am si eu un mic nodul de 6 mm, sa nu-l bag in seama ca statistic, in America unde hrana pe-acolo e imbunatatita cu iod, totusi 30% au gusa nodulara, fie si mica dar nodulara si deja se considera ca aceasta face parte din normalitate.

a propos de estrogeni, eu mi-am luat analiza fiind sub tratament naturist de capul meu si mi-au iesit aiurea mariti; mi-i masurasem cu 2 sapt inainte si erau chiar f buni
trebuie evitat lemnul dulce, mararul, nucile, etc.

nu ma speria. o sa am probleme si cu tiroida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
nu ma speria. o sa am probleme si cu tiroida?

nuuuuuuuuuuuuu paragraful 2 nu are legatura cu primul

voiam doar sa te atentionez sa nu-ti masori estrogenii fiind sub un tratament naturist de fertilitate ca deformeaza; dar tu nu urmezi asa ceva asa ca n-ai grija

Mergi la inceput

CEEEEE??? AM PROBLEME SI CU FERTILITATEA????
Glumesc, povestea mea ar fi ca se presupune ca n-as fi defecta ( asta pt ca nu am incercat sa raman insarcinata) si ca fibromul ar fi fost un bonus,care n-ar avea legatura cu fertilitatea el sarmanul desi urias , a fost situat la exterior si nu mi-a dat nici un simptom , nici dureri nici sangerari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Michelle ai fost dragutza

Cauzele nodulilor pe tiroida sunt la fel de "cunoscute" ca si ale fibroamelor dar se pare ca si factorii exteriori o influenteaza foarte mult- apa, radiatiile, alimentatia etc...Depinde in ce mediu traim...in tara se da vina pe explozia de la Cernobal( pentru inmultirea cazurilor) sau zonele montane in care apa nu stiu ce are sau ce n-are,lipsa de iod si altele...

Ziceam sa ai grija de tine pentru ca spusesei ca nu-ti mai pasa de fibroame sau de uter dupa bb...trebuie supravegheate si terul pastrat cat se poate...faci bine ce-ai zis

Eu auzisem alte fete operate si care au stat mai putin pana la unda verde spre bb...credeam ca mai ai putin si te pui pe treaba...

Pana la urma cate din noi avem si noduli la tiroida? Miorita, Dj mama, eu...o mai fi cineva?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

ideea e ca daca ma grabesc risc histerectomie ca am o portiune din uter subtiata din cauza fibromului intramural asa ca e mai bine sa astept cele 9 luni. desi uite ca britney spears nu a asteptat bebele are 8 luni si ea e deja gravida in 5 luni cu al doilea copil cu toate ca a facut cezariana. Oricum acum m-am trezit ca nu mi-am facut vaccinurile pt hepatita A si B si dureaza mai mult de 6 luni povestea si parca inca 2 luni dupa vaccinare nu trebuie sa ramai gravida. oricum timpul e de partea mea ca de-abia in iulie implinesc 28 de ani . pana la 30 nu intru in panica.

Mergi la inceput

Michelle ce micutza esti, eu in iulie fac 39
Esti rac, leu ? Eu rac
Ai tot timpul....

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Dragelor, oare ce se intampla? am o pofta de mancare fantastica. Oare steriletul este de vina?Hormonii care ii contine.......ma rog....o sa ma fac cat tancul si asta este...

Arrina, dr la care am fost la Centru' mi-a spus ca exista si trat naturist pentru nodulii tiroidieni.
Fetele, a mai facut vreuna din voi rezectie cu ansa?
Va pup,
Miorita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Michelle ce micutza esti, eu in iulie fac 39
Esti rac, leu ? Eu rac
Ai tot timpul....

........................

Knowledge is power!

si eu is rac. si raci-s closte , asa ca neaparat tre sa fac sau/si infiez un bebe ca de nu o sa o pun de o depresie la 50 de ani si eu am chef sa ma distrez la 50

Mergi la inceput

Michelle nu m-as fi gandit ca esti un mic rac
Pai poti sa fii closca si cu sotul sau cu matzele ( daca ai- eu da) momentan, pana vine bb...
La 50 mergi cu el in discoteca.Eu daca as face , la 50 ar fi in primele claseN-are nimic ca ma intinereste- da nu prea ma vad facand cu incubatorul ruginit si am articulatiile-toate- tzandari, abia ma misc- m-a intrebat o tipa care face masaj daca am copii ca dupa sarcina se mai intampla asa...

Mioritza, ti-as si pus sterilet???Nu stiam...N-ai treba de-acumNu te gandi ca ti-e foasme de la el, poate e de la primavara sau ca ai scapat de stress, de la orice altceva...Acum sunt si eu in timpul CM si vad ca e mult redus cantitativ, oare si asta o fi tot de la acupunctura facuta de DR? Cica regleaza si CM, si azi mi-a trosnit si oasele- chiropractica sau cum se numeste- si gatul si coloana,sa vezi ce ras ma ia dupa...
Ai grija sa nu te ingrasi!Nu manca paine, cartofi, paste, mamaliga...Multe fructe tin loc de dulciuri...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Arrina draga, dada, mi-au montat si steriletul cand au facut rezectia cu ansa....am postat in mesajul pe care l-am scris la intoarcerea din spital....probabil ca nu ai citit cu atentie...daca vrei si ai rabdare poti sa revii sa mai citesti inca o data...cred ca este la cap. trecut, cred.Sper sa fie asa cum au zis medicii si cum zici si tu sa numai am hemoragii la menstra, sa isi faca treaba steriletul Mirena.Stau cu sufletul la gura pana la menstra.Dr sustine ca asa cum sunt amplasate fibroamele nu esle dau hemoragia.Ieri am facut o saptamana de la rezectia cu ansa si inca mai am ceva secretii seroase,, banuiesc ca este normal atat timp cat au curatat colul, insa cum sunt eu si imi fac probleme nici nu ma mir ca patesc atatea la cat ma gandesc....da de ce aia, de ce ailalta samd.
In cazul tau , in ceea ce priveste menstra redusa , sigur ca da, acupunctura iti regleaza organismul, este posibil....dar sa stii ca nu este valabil pentru toate organismele..uite, la mine nu a tinut , cu toate ca ma gandeam cat este de simpla acupunctura , si ar fi o minune sa scap asa de ieftin, in conditiile in care alti oameni se feresc de ace ca de naiba.sunt fericita pentru tine, iti doresc sa apara si bebe repede...se pare ca faci progrese, si stii doar ce ziceau medicii in cazul tau la inceput.
Am zambit pe sub mustata, sa stii, cand am citit ce ma sfatuiai in legatura cu dulciurile....daca ma vezi acuma cata ciocolata am langa mine, ciocolata baiatului meu, Milka, din aia mare de 250 g...ma gandeam ca daca ma vede Arrina acuma cred ca mi-o zboara din fatza ....asa ca am mai luat o bucatica si i-am pus-o la loc (stii cum e cu porcul, nu?).Ai dreptate, trebuie sa am grija sa nu ma ingras, dar te rog sa ma crezi ca as fi ros biroul ieri la sv. si este normal sa imi fac probleme oare ce se intampla, si ma gandeam sa nu fie de la dozatorul de progesteron pe care il contine Mirena.
Arrina eu am in octombrie fac 38, sunt balanta, imi este foarte greu sa iau o hotarare, de aceea sa stii ca sunt foarte multumita ca exista forumul acesta , ca exista fete asa cum esti tu, saritoare care te ajuta sa te decizi.
Va pup si numai bine,
Miorita.

Mergi la inceput