Fibrom uterin (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by arinna

Michelle,sa inteleg ca acum actionezi in forta pentru bb
Nu-s bune fibroamele nici dupa, uite ce pateste Miorita sau prietena lui Paul...Trebuie tinute in frau si dupa, sub orice forma pentru ca indiferent de marime, pot crea problenme mari ( hemoragii, histerectomii, eu abia am scapat intreaga si n-am nici bb)
Knowledge is power!

........................
da asa e. eu ziceam ca daca fac fibroame dupa bebe nu e tragedia vietii mele daca imi scot uterul. in sensul asta am zis ca dupa copil pot sa reapara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

michelle, mie mi-a zis endocrinologul de la PARHON, pt ca am si eu un mic nodul de 6 mm, sa nu-l bag in seama ca statistic, in America unde hrana pe-acolo e imbunatatita cu iod, totusi 30% au gusa nodulara, fie si mica dar nodulara si deja se considera ca aceasta face parte din normalitate.

a propos de estrogeni, eu mi-am luat analiza fiind sub tratament naturist de capul meu si mi-au iesit aiurea mariti; mi-i masurasem cu 2 sapt inainte si erau chiar f buni
trebuie evitat lemnul dulce, mararul, nucile, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

DJ mama, stiam ca pentru tiroida sunt hormini specifici, ce a vrut sa zica cu estrogenii? sau au un asemenea efect?La ce medic mergi? Eu am fost la Dumitrache mereu.

Michelle - nu se sstie, dupa primul bb poate il vrei si pe al doilea, asa ca ai grija!Tine de incubator!N-ar fi o tragedie ( in caz ca nu se poate altfel e solutia salvatoare) dar poate provoca o tragedie ulterior , prin dereglarile hormonale.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Djmama,

Tratamentul Liviei este considerat pt femei fara afectiuni dovedite, care nu raman insarcinate din cauze necunoscute.Faptul ca ai un fibrom denota faptul ca fie ai in momentul de fata, fie ai avut in trecut o perioada de dezechilibru hormonal, adiaca estrogeni mariti sau progesteron mic, sau in orice caz o sensibilitate genetica le estrogeni. Deci nu tb tinut tratamentul complet cand ai aceasta problema, luand si acele plante care fac sa creasca estrogenii. De ei tb sa te feretsti! Noi de-a lungul timpului am dat diverse scheme de tratament pt fibrom, dar strict bazate pe plante cu efect de progesteron, deci opusul estrogenilor.
Este indicat pt fibrom: extras de muguri de zmeur, afin, napraznic (ceai)
Este contraindicat: lemn dulce, marar (f puternic estrogenic)
Eu personal am facut analize sub un tratament bazat pe napraznic, mladite de zmeur si aveam progesteronul foarte bun(aproape delimita maxima) si estrogenii (estradiolul) in limite normale.
Informeaza-te bine inainte de a incepe un tratament asa complex, nu orice e postat pe net ni se potriveste tuturor.

Mergi la inceput

Madas, la concluzia asta am ajuns si eu
acum l-am intrerupt mai iau doar cate ceva din el ca sa nu fie brusc intrerupt ca imi ies fals bune analizele. E normal. Stie cineva cat timp tr sa treaca de la t. nat. pana se fac analizele ca sa nu fie deformate? Intreb de fapt cand mai putem lua naturiste daca tot timpul ni se cer analize? Vad doar ca se pot face cure 1-2-3-6 luni dupa caz, apoi pauza vreo luna si vazut rezultatul in analize; e clar, ajung la pensie; da, fibromul il am de 8 ani; deficitul era la progesteron

Mergi la inceput

arrina, mai scrisesem dimineata ceva si s-a pierdut ... cred ca am inchis prea repede
spuneam ca nu eu ci michelle a zis sa fenteze estrogenii si am crezut ca i-au iesit modificati in analiza si am vrut sa-i atrag atentia ca poate lua maca sau ceva naturist si trebuie deci sa treaca timp chiar si de la un tratament sa zicem pe baza de maca ca tot fals bune pot sa iasa
inca o data intreb, oare cat timp minim tr sa lasam sa treaca? la mine vor fi 20 zile, sper ca va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Dragelor,, eu stiu ca trat naturiste si homeopate sunt personalizate.Se fac analize hormonale inainte, in anumite zile ale ciclului, dupa care se personalizeaza trat naturist sau homeopat.Alti medici se rezuma numai la discutii prelungite despre simptomatologie, mod de viata etc.Se tine legatura cu cu cel care a recomandat trat la fiecare modificare aparuta.
Arrina, am citit postarea ta despre tiroida; simptomele tale le am si eu numai ca unele din ele s-au pus pe baza anemiei.Mi-am facut o programare la endocrinologie sa vad in urma trat cu GNLD cum se mai prezinta nodulii.Martea viitoare iau rezultatul hemoglobinei.Tinem legatura.
pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

DJ mama scuza-ma am inteles eu gresit ceva:) acolo cu estrogenii,cred ca ma grabeam, tu ai scris a propos de estrogen si eu am citit a propus estrogeni si ma miram ca pentru tiroida ti-a dat asa ceva :)
Eu nu fac tratament naturist pentru fibroame dar cred ca cele 20 de zile sunt suficiente ca sa poti face analizele.Eu iau euthyrox si num mi-au zis sa fac pauza mai mult de cateva zile pentru a face testele hormonale..

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

quote:

Michelle,sa inteleg ca acum actionezi in forta pentru bb
Nu-s bune fibroamele nici dupa, uite ce pateste Miorita sau prietena lui Paul...Trebuie tinute in frau si dupa, sub orice forma pentru ca indiferent de marime, pot crea problenme mari ( hemoragii, histerectomii, eu abia am scapat intreaga si n-am nici bb)

........................

Knowledge is power!

nu actionez in forta ca 9 luni dupa operatie trebuie sa las uterul sa se refaca, dupa aia dumnezeu cu mila

Mergi la inceput

quote:

DJ mama, stiam ca pentru tiroida sunt hormini specifici, ce a vrut sa zica cu estrogenii? sau au un asemenea efect?La ce medic mergi? Eu am fost la Dumitrache mereu.

Michelle - nu se sstie, dupa primul bb poate il vrei si pe al doilea, asa ca ai grija!Tine de incubator!N-ar fi o tragedie ( in caz ca nu se poate altfel e solutia salvatoare) dar poate provoca o tragedie ulterior , prin dereglarile hormonale.

........................

Knowledge is power!

ce inteleg eu e cum sa am grija? ca eu vreau sa am dar doctorul nu mi-a recomandat nimic. Imi tin greutatea sub control, imi mananc legumele, imi iau vitaminele si fac sport.dar in rest nu fac nimic. ce ar trebui sa fac?

Mergi la inceput