Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu o duc pe cea mare la o doctorita de care sunt foarte multumit pt ca e profesionista si e vis a vis de scoala de soferi Santa sau asa ceva pe str. M. Eminescu.
Btw bine ai venit printre noi!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceau Cecilia !
Eu merg si am fost si cu mandra mica (nu radeti) la o doctora super rabdatoare, doar ca are cabinetul departe in Velenta. Nu a fost zi sa nu vad copii pe`acolo.
Simina - vazut o pereche tare frumoasa !
Intrebare: muscatele sunt cele mai rezistente flori cu flori ? Adica sa nu-mi moara odata cu terminarea sezonului ...

Pupam oradenii si o saptamana faina sa aveti

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Ioi Cecilia sa nu-mi spui ca incep din nou cu cosmarul gradinitelor. Daca citesti din urma vei vedea ca si noi eram in cautare de gradi pt fiul nostru, Tudor, care in nov implineste 3 ani. Dupa ce am vizitat "n" gradinite (la care am stabilit un adevarat punctaj), l-am inscris pe pici la Gradi nr 26, adica cea de langa Antena 1 despre care scriai tu ca n-ai fost multumita.Nu pot sa cred ca am facut o alegere proasta.Te rog povesteste-mi ce nu ti-a placut acolo. Tudor e inscris la grupa de engleza, la educatoarea pe care o cheama Denisa.
Gradi 23 e cea vis-a-vis de magazinul Crisul? No, pe acolo noi nu am ajuns (am cautat gradi cu predare intensiva engleza) dar am auzit de la colegi ca ar fi o gradi buna, cu copii selectati (nu stiu in ce masura dar asa s-au exprimat ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Anul trecut prin mai, am innebunit cautand gradinite pt. Sara, ea implinea in august 3 ani...si surpriza nu am gasit locuri nicaieri, i-am spus unei directoare ca de cand trebuia sa-mi inscriu copilul, de cand l-am nascut..si a zis ca da..cretina. Am luat pagini aurii si am inceput sa ma plimb pe la toate gradinitele....am tampit.Dintre toate am ales-o pe cea de la antena 1, sectia romana, copii de la 2-6 ani...si a fost dezastru. Am crezut ca se va obisnui, dar plangea de se scutura-zici ca avea friguri-, nu-i placeau educatoarele, unii copii o bateau...In 2 luni nu a invatat NIMIC, stia mai multe poezii la intrare decat la iesire...plus ca a devenit retrasa, rece, intr-un cuvant traumatizata.
O stiu pe cea de la engleza, maruntica, brunetzica, cu o parere fff buna despre ea, care urla toata ziua ca o isterica, dar sa o auzi pe aia de la germana..sincer am vrut sa merg la ea sa-i zic cateva...
Sincera sa fiu nuj care sunt criteriile dupa care se apreciaza o gradinitza buna....Vom vedea la toamna cum va fi dincolo, aia zicea ca are multe grupe de germana, pt. minoritati-nu-i cazul meu-.
Sper din toata inima ca Tudor al tau sa fie incantat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
dar o gradi la care se vorbeste exclusiv o limba straina 9engleza, germana) nu exista in minunatu`nost`oras ???
Pe mine asa ceva m-ar interesa ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria,
si eu am cautat, dar pana la urma l-am inscris la gradi nr.10, de pe Moscovei. Am vazut-o, mi-a placut, inclusiv, educatoarea si mai ales faptul ca sunt putini copii in grupa! Asta e, din toamna suntem gradinari!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Gradi de pe Moscovei e cu program normal sau prelungit...nu o cunosc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cecilia, bine ai venit!
Gradi nr.10 e cu program normal. Daria, la gradi 45 este grupa germana exclusiv, dar cred ca iti trebuie adeverinta de la Forumul Germanilor.
Noi in continuare mergem la gradi 20, ne place acolo.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Fetelor dragi, cele in cautare de informatii despre gradi, eu mai mai scris despre gradinitele pe care le-am gasit cu program mai deosebit in limba straina: pt limba engleza: Emanuel, Crinul, cea din Cihei, sectia de la gradi 26 (Antena 1), cea de langa Emanuel nr 2.. nu mai stiu exact si pt limba germana: Antena 1, gradi 45. Daca mai stiti voi ceva dati un semn.
Pai Cecilia se pare ca papusica ta a avut probleme cu acomodarea in colectivitate. Sau ma insel? Tudor a fost din oct anul trecut (de la 1 an si 11 luni)si pana acum la Cresa din Nufarul, de langa Onisifor Ghibu si sa-l fi vazut pe el ...crize de plans pana varsa. Mi se rupea inima dar am rezistat eroic cateva sapt, cred ca 2 si s-a obisnuit, pt ca in final sa-si doreasca la copii. La un moment dat a intrerupt cresa din cauza unei pneumonii, a lipsit mai bine de 1 luna si am inceput din nou cu plansete ca zici ca-l abandonam de-a dreptul, asta in conditiile in care fara exagerare doamnele de acolo il iubeau de numa-numa (era vedeta cresei ). Banuiesc ca se va repeta, motiv pentru care o parte din concediul de odihna imi va ramane in sept ca sa-l pot insoti zi de zi.
In ceea ce priveste temperamentul educatoarei, nu suport sa strige la fecior, nu tip eu care l-am facut darmite altcineva. Eu cred ca sunt si alte metode de a stapani un copil nu tipete si batai. Oricum daca striga la Tudor nu-l mai castiga veci. Pe el trebuie sa-l iei cu buna si blandete si atunci e un copil de milioane.
Despre progrese... la nici 3 ani nu stiu ce sa zic. Pe ei trebuie sa-i invete sa se imbrace-desbrace, sa manace singuri, adica sa fie mai independenti, nu ma astept sa aiba ce stiu ce program educational. Partea asta cred eu ca ne revine mai mult noua, parintilor si din punctul asta de vedere spun fara falsa modestie ca m-am ocupat de el si se vede. Nelinistea mea in legatura cu gradi e faptul ca este o singura grupa de engleza ceea ce inseamna copii de toate varstele de la 2-7 ani si efectiv nu stiu cum se pot ocupa de ei.(lucreaza pe module?)Noi (eu si sotul)am hotarat sa-l lasam macar 2 ani aici pt a prinde cat de cat limba si pe urma daca vedem ca ramane in urma cu notiunile de baza il mutam si trecem la....meditatii engleza
Tudor va fi la program scurt adica pana la 12.30 (inaca imi permite serviciul asta).
Am mai auzit de o gradi buna, cu grupe mici de copii(pana la 15), undeva pe langa Teatru, dar e o gradi obisnuita fara limba straina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ce harnicuti sunteti azi.
Daria, ca tot m-ai intrebat de muscate, sunt flori mai putin pretentioase, doar ca trebuie amplasate pe un balcon deschis. Tot infloresc pana prin octombrie. Iarna trebuie tinute la repaos intr-un loc racoros.
Mie imi plac pentru diversitatea lor si multimea florilor. Din cauza mirosului, sunt ferite si de multi daunatori. Si petuniile sunt frumoase, doar ca acestea trebuie udate mai des decat muscatele si sunt vulnerabile la daunatori.

Florile mele

Mergi la inceput