Oradea (11)
Raspunsuri - Pagina 24
lz_cecilia spune:
Da, zic ele ca lucreaza in modul cu ei, dar de fapt picii stau deoparte si se ocupa doar de cei care vor incepe scoala...de cate ori mergeam sa o aduc acasa-pe la ore diferite- ea era singura, nesupravegheata, etc. De imbracat, mancat se descurca, dar asteptam sa vad si eu niste progrese...dar nimic, eventual regrese. Imi amintesc ca m-a intrebat educatoarea de ce ii dau copilului sa manance dimineata, si de atunci Sara nu mai vrea sa manance, la fel cu ouale...
Nu cred ca exista vreo gradi unde se ocupa de ei, dar cand e vorba de plata...am dat vreo 2 milioane pe usile din termopan, rechizite si fonduri.
Sunt curioasa daca te taxeaza si pe tine pt. usi.
va tzuck
gabibarta spune:
Cecilia, la noi la gradi zilnic sunt afisate foile pe care au lucrat copiii in ziua respectiva. Oricum pe Lili se vede ca se ocupa de ei, si mai mult, ca educatoarele si ingrijitoarele vorbesc foarte frumos si civilizat cu copiii, o aud pe Lili si acasa cand sta la masa si vorbeste in stil "mai doresti?" "sa-ti fie de bine" etc... deci invata multe formule de politete in romaneste pe care doar de la gradi le aude.
AdelaP spune:
Gabi, la ce gradi e Lili?
Din ciclul celor invatate la gradi: Tudor,intr-o zi, in timp ce manca supica m-a intrebat "mami ce primim felul 2?"Ioi ce dor imi e de el!Da' vineri merg si eu la tara.
AdelaP spune:
Apoi iti spun sincer, Gabi, ca nu m-am luminat deloc. Habar nu am unde-i liceul Blaga.E gradi cu program prelungit? Invata ceva limba straina? Pliiiz.
adi2003 spune:
Liceul Lucian Blaga si gradinita 20 se afla pe str. Posada, perpendiculara pe str. Transilvaniei. Uite o harta aici.
Florile mele
AdelaP spune:
Ioi, Simina poate ne ajuta mama ta in alegerea unei gradinitze pt pitici. Merci pt orientarea in spatiu.
adi2003 spune:
Cele mai bune sfaturi le primesti tot de la mamicile care si-au inscris deja copiii la o gradinita sau alta. Sunt locatii si personal diferit, de la caz la caz, cu atuuri si dezavantaje.
Mama a lucrat la Gradinita Speciala de Ambliopi, unde copiii sunt cu ochelari, iar gradinita e gratuita, subventionata de stat. Eu cunosc tot personalul de acolo si am incredere in el.
Pe de alta parte bucurati-va ca nu aveti nevoie de o astfel de gradinita, ca aveti copii sanatosi, fara deficiente de vedere.
Florile mele
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by AdelaP
Apoi iti spun sincer, Gabi, ca nu m-am luminat deloc. Habar nu am unde-i liceul Blaga.E gradi cu program prelungit? Invata ceva limba straina? Pliiiz.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
e cu program prelungit, din grupa mijlocie fac engleza si gimnastica. Deci e la fel ca orice gradi.