Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Mercedes, azi am intrebat-o azi pe colega mea daca stie pe cineva (particular) care face torturi pentru ocazii.
Pe asta seara sau cel mult pe dimineata voi avea un nr. de tel, daca te mai intereseaza pentru Cristi.
Marius - ma bucur.
Dar... tot nu ne dezvalui secretul tortului? Nu puteam sa-l uit. L-am admirat intotdeauna. Vezi ce importante sunt pozele? Fiecare au o semnificatie.

Aseara mi-a sosit Murraya comandata de la Bucuresti. A facut 6 zile pe drum si a rezistat.

Florile mele

Mergi la inceput

Revin. Daca cumva ati primit vreun email cu subiectul "foarte, foarte tare" avand ca expeditor adresa mea de pe yahoo, sa nu deschideti. Am fost anuntata ca accesarea unui link din mesajul respectiv ar necesita schimbarea parolei sau ceva de genul asta.

Mesajul s-a trimis automat fara a acea vreo legatura cu mine, doar ca s-a folosit adresa mea de pe yahoo. Asa ca...ATENTIE!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt Cristina si nu numai ...
http://www.coolest-birthday-cakes.com/cake-pictures.html

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daria- da cam asta ar fi ideea, am vizitat acea pagina acum cateva saptamani dar cred ca va mai trece mult timp pana se va hotari cineva sa faca asa ceva la noi...
Despre facut tort acasa nici nu ma pot gandi la asa ceva -program zilnic in cursul saptamanii orele 17.30-21 plimbare cu cea mica( nici macar ieri n am fost acasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria, multumesc!

Nu i-am facut niciodata tort lui Andrei, la fiecare aniversare i-am comandat la Scala tortul clasic de frisca cu crema de cioco si deasupra asezau masinute- formula 1, tiruri ...Anul trecut mi-au aratat o forma de masina, dar mi-au zis ca iese un tortulet mic, ca rotile nu sunt prea evidente, asa ca....

Mersi, inca o data, Daria!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

La multi ani copilasilor vostri! Sa creasca mari, sanatosi si sa va bucure cu fiecare realizare a lor!

Florile mele

Mergi la inceput

Azi spun din nou La multi ani pentru ca Bianca, fetita Gabrielei (Mercedes) implineste 1 anisor.
Crestere mare, petrecere frumoasa si sa vedem poze cu tortul!
Se preconizeaza o zi insorita!

Florile mele

Mergi la inceput

Liniste din nou. Tot eu scriu pe aici. Am fost azi la o cununie civila si va invit sa urmariti parada florilor.
Carul cu muscate e superb.
Weekend placut tuturor, chiar daca iarasi e de ploaie...

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bianca de Mercedes si petrecere faina, asteptam pozici !

Simina - de la noi

WE placut tuturor, chiar daca ploua iarasi ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Coco fotomodel. Intre timp a adormit pe monitor.

Duminica placuta!

Florile mele

Mergi la inceput